Samsun'da idris koçak'ta tüp bebek tedavisi olan var mı

Evet kendisi prof canım senin sorunun neydi?

ben bekarım canım ama devamlı kist tekrarlıyo rahim yapışıklığı şüpheleri var tüplerin kapalı olduğundan da şüpheleniyolar ama bekar olduğum için bakılamıyo sanırım evlenirsem yığınıyla dert beni bekliyo bunu biliyorum bide sülalede var zor hamile kalma oyüzden sordum canım kadın doğum hastanesinde pek iyi şeyler yaşamadım kontrollerimde:50:

idris bey iyi bir doktordur canım tavsiye ederim istersen birde ona git umarım en kısa zamanda sorunun çözülür.Erkenden önlemini alırsan evlendiğin zaman bir problem yaşamazsın.

Son düzenleme:
idris bey iyi bir doktordur canım tavsiye ederim istersen birde ona git umarım en kısa zamanda sorunun çözülür.Erkenden önlemini alırsan evlendiğin zaman bir problem yaşamazsın.

yalnız anlamadığım şüpheleri var ama herangi bi tetkik yapılmadı bekar olduğum içinmi acaba ??? sanırım bakılmıyo bekara nasıl önlem alınırki tetkik bile yaptıramayınca:26: bülent sürücüyü bilmeyen yoktur o söylemişti

Merabalar bende burdan kafası karışan ve ümitsizliğe kapılan arkadaşlara moral olsun diye yazmak istedim.Ben basında duyduğum bazı olumsuz haberlerden dolayı çokta emin olmadan İdris Hocaya gittim.Daha kapıdan girer girmez kafamdaki tüm olumsuz düşünceler nasıl olduysa silindi.Hastalarına yaklaşımı,kimseyi kimseden ayırmayışı,kibarlığı,hasta mahremiyetine gösterdiği özen gerçekten çok hoşuma gitti.Bu süreç çok sabır gerektiren bi süreç insan bir sürü duyguyu aynı anda yaşıyor. Ama en gergin olduğum anlarda beni rahatlatan ,bütün telefonlarıma cevap veren Hocama sonsuz teşekkür ederim.Ben onun sayesinde hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu oldum.Bu tedavi sürecine yeni başlayacak arkadaşlara kesinlikle İdris Hocayı tavsiye ediyorum umarım herkes en kısa zamanda bu mutluluğu tadar.

slm arkadaslar ıkınız adına cok sevındım inş.bu guzel duyguyu bende yasar ve paylasırım bende onun hastasıyım tüp bebege gerek duymadı sımdılık normal yolla olur inş.olmasa tüp ıdrıs hoca cok basarılı yıne ona gıderım bebek olsun olmasın gorusuruz..

canım öncelikle teşekkür ederim sorduğun için tabiki hatırladım seni sende küçük bir operasyon geçirmiştin inşaallah sağlıkla kavuşursun bebegine ben hala beklemedeyim çünkü adetlerim düzene girmedi ilaçlar fazlaca yormuş vücudumu. hayırlısı tekrar başladığımda mutlaka yazarım. özelden msj yazamıyorum o yüzden böyle cevaplamam gerekti. sevgiyle kal

tesekkur edrım cevap yazdıgın ıcın 100 msj dolunca özeldende gorusuruz bızım hala olmadı sanırım tup bebek gerekcek ama ben cok korkuyorum ne olcak bılmıyorum gorusuruz canım hoscakal

pzts laparoskopi oldu cok şukur ıyıyım evımdeyım ıyı gestı sag overde mınımal yapışıklik varmış acılmiş haftaya kontrol için ıdrıs hocaya gıtcez ılaç tedavısıne baslıcaz artık tıbben bı sorun yok inş.olur rabbım herkesı sevındırsın ..:49:
öncelıkle cok gecmıs olsun .... ben martın 20sınde idris beye muayne olucam ınsallah hsg de tuplerım tıkalı cıktı amelıyat dedıler bende ıdrıs beye sonucları gostermeden bırsey yapmak ıstemedım acıkcası...
benım sıze sorum ıdrıs beye muayne olduktan ne kadar sonra amelıyata alındınız ve amelıyat zorlu gectımı agrınız sancınız varmı ...
cok korkuyorum lutfen bıraz bılgı verırısenız cok ıcımı ferahlatıcaksınız....:17:

Merhaba arkadaşlar bende Samsun'da yaşıyorum laparoskopi olmam lazım siz nerde ve ne kadara yaptirdiniz

öncelıkle cok gecmıs olsun .... ben martın 20sınde idris beye muayne olucam ınsallah hsg de tuplerım tıkalı cıktı amelıyat dedıler bende ıdrıs beye sonucları gostermeden bırsey yapmak ıstemedım acıkcası...
benım sıze sorum ıdrıs beye muayne olduktan ne kadar sonra amelıyata alındınız ve amelıyat zorlu gectımı agrınız sancınız varmı ...
cok korkuyorum lutfen bıraz bılgı verırısenız cok ıcımı ferahlatıcaksınız....:17:
teskkur ederım ben gectımız eylul ayında laparoskopi oldum ılk muayenede hsg ye baktı 3 gun sonraya gun verdı operasyon oldu sızede mutlaka lap.der bende sag yumurtalıkta hafıf yapişklık vardı acıldı lap.basıt bı operasyon pek amelıyat sayılmaz 2 mınık delık acılıyo bırnde kamera var dıgerıyle duzeltme yapılıyo uyandım agrı sancı dayanılmıcak kadar degıldı sadece sonta takımını hatırlıyorum o zor geldı.ayıldım 2saat sonra sonta cıkarıldı hareketlerıme dıkkat ettım hıç korkmayın bende korkuyodum dusundugum gıbı olmadı yeterkı cocuk olsun bu en basıtı ben tup bebek ten korkuyorum inş. gerek kalmaz gecmış olsun sımdıden sızde yazarsınız

teskkur ederım ben gectımız eylul ayında laparoskopi oldum ılk muayenede hsg ye baktı 3 gun sonraya gun verdı operasyon oldu sızede mutlaka lap.der bende sag yumurtalıkta hafıf yapişklık vardı acıldı lap.basıt bı operasyon pek amelıyat sayılmaz 2 mınık delık acılıyo bırnde kamera var dıgerıyle duzeltme yapılıyo uyandım agrı sancı dayanılmıcak kadar degıldı sadece sonta takımını hatırlıyorum o zor geldı.ayıldım 2saat sonra sonta cıkarıldı hareketlerıme dıkkat ettım hıç korkmayın bende korkuyodum dusundugum gıbı olmadı yeterkı cocuk olsun bu en basıtı ben tup bebek ten korkuyorum inş. gerek kalmaz gecmış olsun sımdıden sızde yazarsınız
cevabınız ıcın cok tesekkur ederım ıcım rahatladı... umarım ıkımızde en kısa zamanda bebek sahıbı oluruz .... allah tum ısteyenlere anne olmayı nasıp eder ınsallah...
amelıyattan sonra yazıcam herseyı tekrar tesekur ederımm....:34:

merhaba arkadaşlar idris koçak ta tüp bebek yaptıranlar fiyat olarak bilgi verirmisiniz lütfen yardımcı olun

merhaba arkadaşlar idris koçak ta tüp bebek yaptıranlar fiyat olarak bilgi verirmisiniz lütfen yardımcı olun

canım ben 6 ay önce yaptırdım raporsuz 3000 tl idi ama şu an hoca yanlış anlamadıysam özel medicanada yapıyormuş transfer işlemini o yüzden net bir bilgi veremeyeceğim.

şuan idris hoca medicana da yapıyor evet 4500 tl ye yapıyor ayrıca.İkinci kez yaparsa 3500.Dondurma yaptırırsan 1 yıllık 1500 alıyorlar.Eğer bundan önce başka yerde 2 kez yaptırdım dersen eğer fiyatı 5500 e çıkarabiliyorlar 2 hakkın gitmiş olduğu için.Sana hiçbir evrak vermiyorlar kaç emriyo sperm oranı ne yada makbuz gibi.Sanki merdiven altı uygulama yaparlarmış gibime geldi.Çok methini duydum ama medicana hiç hayal ettiğim gibi bi yer çıkmadı opu günü bi odaya 15 kişiyi doldurdular herkes üzerine birer ameliyat önlüğü yarı çıplak bekledi.önce opuları aldı sonra tranferleri.Şansıma benim transfer olduğum günü benle beraber 4 kişi idik.sırayla aldılar birer saat dinlenip çıktık.Umarım herşey ii olur.
İdris hoca güzel bi doktor ama medicana olayı sorun ben beğenmedim pek ortamı.Yada İdris bey fakültenin doktoru medicana ile anlaşmalı o yüzden böyle olmuştur belkide.

Arkadaşlar samsun idris koçak tüp bebek olan varsa bana yardımcı olabilirler mi?
Arkadaşlar samsunda yaşıyorum ben tüp bebek düşünüyoruz ama toplamda ne kadar a maal olur fiyat olarak bize direk Omü ye gitsek ??? Acil cevap lütfen .....

Arkadaşlar samsunda yaşıyorum ben tüp bebek düşünüyoruz ama toplamda ne kadar a maal olur fiyat olarak bize direk Omü ye gitsek ??? Acil cevap lütfen .....
omü dışında özellerde düşünme ille Samsun olacaksa.ben Medikalparkta denedim 1 yumurta gelişti o da döllenmedi.2.denemem Ankarada ve 26 yumurta toplandı.1 transferle hamileyim

Anlıyorum Allah kucağına almayı da nasip etsin :nazar:önümüzdeki ay bizde gidicez bakalım omü ye sende tüm Bebek isteyenlere dua et Allah bizlere de nasip etsin Can'ım :nazar:

arkadaşlar ben yeni tüp bebek yaptırmış birrisi olarak sakın samsunda yaptırmayın derim zorlayın şartları ankara veya istanbul bahçeciyi çok iyi diyolar oralara gidin ben şahsen daha burda yaptırmam.büyük konişmim ama hemde diyelim istanbula kontrole gidiyosunuz sizi bulundugunuz şehirde takibinizi yaptırıyolar.toplamada ve transferde sadece gidebiliyosunuz hele medicanayı asla tercih etmeyin.

omü dışında özellerde düşünme ille Samsun olacaksa.ben Medikalparkta denedim 1 yumurta gelişti o da döllenmedi.2.denemem Ankarada ve 26 yumurta toplandı.1 transferle hamileyim
arkadaşım ankarada kime gittiniz öğrenebilirmiyim bende araştırıyorumda hayırlı olsun bhu arada :) çok güzel bi duygudur eminim :)

arkadaşlar ben yeni tüp bebek yaptırmış birrisi olarak sakın samsunda yaptırmayın derim zorlayın şartları ankara veya istanbul bahçeciyi çok iyi diyolar oralara gidin ben şahsen daha burda yaptırmam.büyük konişmim ama hemde diyelim istanbula kontrole gidiyosunuz sizi bulundugunuz şehirde takibinizi yaptırıyolar.toplamada ve transferde sadece gidebiliyosunuz hele medicanayı asla tercih etmeyin.
Ankarada nerede yaptirdiniz acaba bende samsunda yasiyorum ankarada başladim tedaviye

Back
X