Samsun'da idris koçak'ta tüp bebek tedavisi olan var mı

merhaba arkadaşlar paylaşımlarınızı okudum Allah en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size ben de sizin gibiyim fakülte de ilk tüp bebek merkezi açıldığında gitmiştim Tayfun Alper vardı o zaman tüpbebek denedik olmadı 3 tane dondurulmuş emriyom var yaklaşık 4 ay önce normal birşekilde hamile kaldım ama bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum fakülteye emriyolarımı denemek için dr İdris Koçak a gittim muayene oldum dr kurbandan sonra gelmemi rahimin daha toparlanmadığını denesek bile tutmaz dedi ne yapıcağım bilmiyorum kurbandan sonra hemen gitmeli miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim sizce bir de dr dondurulmuş emriyolar 2 sene sonra kalitesi düşüyor dedi ne yapıcağımı bilmiyorum denesem tutacak mı denemesem aklımda kalacak af af yardım edin ne yapmalıyım zor durumdayım daha önce dondurulmuş deneyip tutan var mı :43:

merhaba arkadaşlar paylaşımlarınızı okudum Allah en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size ben de sizin gibiyim fakülte de ilk tüp bebek merkezi açıldığında gitmiştim Tayfun Alper vardı o zaman tüpbebek denedik olmadı 3 tane dondurulmuş emriyom var yaklaşık 4 ay önce normal birşekilde hamile kaldım ama bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum fakülteye emriyolarımı denemek için dr İdris Koçak a gittim muayene oldum dr kurbandan sonra gelmemi rahimin daha toparlanmadığını denesek bile tutmaz dedi ne yapıcağım bilmiyorum kurbandan sonra hemen gitmeli miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim sizce bir de dr dondurulmuş emriyolar 2 sene sonra kalitesi düşüyor dedi ne yapıcağımı bilmiyorum denesem tutacak mı denemesem aklımda kalacak af af yardım edin ne yapmalıyım zor durumdayım daha önce dondurulmuş deneyip tutan var mı :43:

canım bence idris bey ne dedi ise onu dinle gerçekten sonunda üzülmezsin inş.ben de hamileyim ve ilk denememde idris bey sayesinde....

dondurulmuş tedavisine başladınızmı acaba benim adetim geciktiği için doktor dinlenmemi ve dondurulmuş tedavimi ertelememizi istedi. ama tecrübe ettiyseniz sizin yaşadıklarınızı öğrenmek isterim.bir gelişme olursa yazarmısınız. ben takip ediyorum konuyu şimdiden teşekkürler.

Bizde idris koçak.a tedaviye başladık. Ordu.dayız..eşim omurilik felçi bu nedenle araştırma yapıyorduk buradaki olumlu yorumlar neticesinde idris bey ile tanışmaya karar verdik.. Denildiği gibi çok ilgili bir doktor her zaman kibar davranıyor ve sorularımıza içtenlikle cevap veriyor.. Tüp bebek tedavisi stresli ve yorucu bu nedenle doktora güven çok önemli. Bu anlamda sıkıntımız yok eşim ve ben doktorumuzu seviyor ve güveniyoruz. şuan yumurtaların gelişimi için ilaç kullanıyorum.. Neticelerini sizle seve seve paylaşırım.. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

selam kızlar bende idris beyin hastasıyım ilk tüp bebek denememi ağustosta yaptım sonuç negago oldu ikinci deneme için dün iğnelere başladım ama idris bey opu ve transfer işlemlerini medicanada yapabilirim dedi orda yaparsa 5 bin lirayı buluyormuş daha önce bütün işlemleri fakültede yapıyordu şimdi değiştimi sonuçta ben raporlu hastayım kafam çok karıştı bu konuda bilgisi olan var mı kızlar

ben de idris koçak ın hastasıyım iğnelere fakültede başladık işlemler medicana da olacak 5000 raporsuz 4000 raporlu fiyatıymış

Merhaba arkadaşlar idris bey medicanadamı çalışmaya başladı acaba.

şuan fakültede çalışıyor ama işlemleri medicanada yapıyor.Bana işlemlerini medicanada yapabilirim dedi.Açıkçası bende medicanada olsun istemiyorum.

idris Koçak harika bir hoca.kesinlikle tavsiye ediyorum.oglumu onun sayesinde kucagima aldim.bebegide anneyide tehlikeye atmiyor.mucize hamileligimden mucize bebegimi kucagima aldim.allah ondan binkere razi olsun. Aysegul baş

idris Koçak harika bir hoca.kesinlikle tavsiye ediyorum.oglumu onun sayesinde kucagima aldim.bebegide anneyide tehlikeye atmiyor.mucize hamileligimden mucize bebegimi kucagima aldim.allah ondan binkere razi olsun. Aysegul baş

canım senin kaçıncı denemendi bende idris beyin hastasıyım ikikere tüp bebek denedim ikisinide idris bey yaptı ama olumlu sonuç alamadık senin adına çok sevindim Allah analı babalı büyütsün bebişinizi

canım senin kaçıncı denemendi bende idris beyin hastasıyım ikikere tüp bebek denedim ikisinide idris bey yaptı ama olumlu sonuç alamadık senin adına çok sevindim Allah analı babalı büyütsün bebişinizi

bende idris bey ile bir kez tüp bebek denedim fakat olumsuz sonuç aldım sormak istediğim şey ikincisi için nekedar süre beklediniz. dondurulmuşmuydu yoksa tekrar sıfırdan bir tedavimiydi sizin sorununuz neydi bizimki sebepsiz infertilite. birde sigara kullanıyormuydun. şimdiden teşekkürler cvp için.umarım en kısa sürede hamile kalırız.

şuan fakültede çalışıyor ama işlemleri medicanada yapıyor.Bana işlemlerini medicanada yapabilirim dedi.Açıkçası bende medicanada olsun istemiyorum.

prof mu kendisi ben hiç duymadım onu bekarım ama çok fazla sorunum oluyo jinekolojik anlamda:26:

bende idris bey ile bir kez tüp bebek denedim fakat olumsuz sonuç aldım sormak istediğim şey ikincisi için nekedar süre beklediniz. dondurulmuşmuydu yoksa tekrar sıfırdan bir tedavimiydi sizin sorununuz neydi bizimki sebepsiz infertilite. birde sigara kullanıyormuydun. şimdiden teşekkürler cvp için.umarım en kısa sürede hamile kalırız.

canım ikinci tedavi için üç ay bekledim malesef dondurulmuşum yoktu sıfırdan başladık.bizim sorunumuz eşimin sperm sayısının çok düşük olmasıydı. Eşimde bende sigara kullanmıyoruz. Hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz inşallah.

Back
X