Merhaba arkadaşım eğer bu kadar uzun süre uğraşıpta hamile kalamadınsa tıp fakültesine git derim.
Özel hastanelerle hiç uğraşma, inan insana zerre kıymet vermiyorlar hepsi ticarethane olmuş.
Bunu söylüyorum, neredeyse 3 sene özel doktorlara gitmiş endometriyoması 8,5 cm olmuş ve bunu bile görememiş özel hastane doktorları yüzünden (ki bu arada o koca kisti devletin hastanesindeki doktor ultrason cihazını karnıma koyar koymaz gördü! ) eşimin varikoseli vardı özel hastanedeki doktor ameliyata gerek yok, ilaç kullanın dedi(bizi 2 sene ileri attı bu durum) ilaç o zaman bize çok külfetli gelen bir durumdu. 3 ay kullandı eşim hiç bir işe yaramadı ( o kadar kötüymüş demek ki değerleri) OMÜ deki eşimin doktoru ilk önce muayene ve tahlil sonrası ameliyat olmazsa aşılamanın bile tutmayacağını değerlerinin çok düşük olduğunu söyledi.
Bu arada aklına bunlarda ameliyat etmeyi seviyorlar gelmesin sakın. Eşimin doktoruna gittiğimizde kesinlikle ameliyat karşıtıydı. Tüp bebek yaptırın demişti. Sonra değerlere baktı ki, değerler çok kötü acil ameliyat olmasını söyledi. Şimdi bütün değerleri düzelmiş durumda çok şükür.
Bu arada eğer ki gidersen Handan Çelik hocayı öneririm. Gerçekten çok güzel ilgileniyor. En azından ben onun kadar (4 senedir sürekli hastane hastane geziyorum) hastasıyla ilgilenen, onu bastan sona dinleyen ve her yaptığı şeyi tek tek anlatan bir doktor daha görmedim.
Sonuçta bu iki düşük sebepsiz olmadı değil mi? Bunun sebebini araştırır en azından.
Geçmiş olsun Mevlam inş en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar vermeyi önce sana sonra isteyen herkese nasip etsin.