canım çektirdinmi rahim filminiArkadaslar hangi hastanede cektirdiniz bende cektirmeyi dusunuyorum ucretleri hakkinda bilgi verirmisiniz anestezi almadan cektirmeyi dusunuyorum aci hissi cok oluyormu
Yok arastirma yapiyorum sehir disindaydim yeni geldim siz samsundamisinizcanım çektirdinmi rahim filmini
hayır ordudayım ayın 24ünde dış gebelik geçirdim şuan beta hcg değerimin sıfırlanmasını bekliyoruz doktorumda 4 ay sonrası için istedi ama değerim sıfırlandıktan bonra farklı bir doktora gitmeyi planlıyorum muhtemelende samsun olucak önerebilcen varmı doktor olarakYok arastirma yapiyorum sehir disindaydim yeni geldim siz samsundamisiniz
Aysin akcay atasam hastanesinde cok iyi ve guleryuzlu insana cok sicak damlanan iyi bir doktorhayır ordudayım ayın 24ünde dış gebelik geçirdim şuan beta hcg değerimin sıfırlanmasını bekliyoruz doktorumda 4 ay sonrası için istedi ama değerim sıfırlandıktan bonra farklı bir doktora gitmeyi planlıyorum muhtemelende samsun olucak önerebilcen varmı doktor olarak
medicalde mehmet diye bi profösör varmıs diye duydum bende gittinmi hiç ona onu merak ediyorum profösör oldu içinde ayrı bi çekio beni:)Aysin akcay atasam hastanesinde cok iyi ve guleryuzlu insana cok sicak damlanan iyi bir doktor
Profesör olup ilgili olmayan o kadar cok doktor varki...medicalde nagihan yilmaza gittim ben ama aysin hanimi tavsiye ederimmedicalde mehmet diye bi profösör varmıs diye duydum bende gittinmi hiç ona onu merak ediyorum profösör oldu içinde ayrı bi çekio beni:)
sen ne zamn nerde çektirceksinProfesör olup ilgili olmayan o kadar cok doktor varki...medicalde nagihan yilmaza gittim ben ama aysin hanimi tavsiye ederim
Benim adetimde azalma var yasimda 23 niye azalma var diye cektimeyi dusunuyodum ilk hormonlarima baktirmayi dusunuyorum bi sikinttj cikmaazsa insallah cikmaz film cektiricemsen ne zamn nerde çektirceksin
azalma derken adetin gün olarak az mı sürüyor ve kanamanda yoğun olmuyormuBenim adetimde azalma var yasimda 23 niye azalma var diye cektimeyi dusunuyodum ilk hormonlarima baktirmayi dusunuyorum bi sikinttj cikmaazsa insallah cikmaz film cektiricem
Gun olarak 1 gun azaldi yoğunluk olarakta evet azaldiazalma derken adetin gün olarak az mı sürüyor ve kanamanda yoğun olmuyormu
Ben kurtaj oldum yapisiklik olup olmadigini merak ettigim icin cektirmek istiyorum benim normalde 6 gun sürerdi simdi 4 5 iste hormonlarina baktirdinmi pekibendede var aynı dert 3 gün oluyorum öncededende öyleydi ama yoğun olurdu smdi badece 2. gün snrası öncesi az az rahim filminde bunun nedeni çıkıyomuymuş
baktırdım en son bi problem demedi doktor ama ben adet azlığından behsetmemiştim zaten bu süreçte bahsederim artıkBen kurtaj oldum yapisiklik olup olmadigini merak ettigim icin cektirmek istiyorum benim normalde 6 gun sürerdi simdi 4 5 iste hormonlarina baktirdinmi peki
Benimde normal cikmisti ama ben kafaya taktim iste adetin 3.gunu gidicem tekrardanbaktırdım en son bi problem demedi doktor ama ben adet azlığından behsetmemiştim zaten bu süreçte bahsederim artık
Sizdemi samsundasinizSamsun da nerde yaptırdınız merak ettim..
evet samsundayım ben iki defa çekinmiştim..Sizdemi samsundasiniz
Nerde cektirdiniz bir sorunun mu vardi acabaevet samsundayım ben iki defa çekinmiştim..
hamile kalamıyordum doktorlar istemişlerdi..biri meydanda bir klinik var adlarını unuttum orada diğeride yine meydana na yakın tıp merkezi vardı baya oldu ben çekineli o nedenle unuttum isimlerini...Nerde cektirdiniz bir sorunun mu vardi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?