Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya

nur5555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
397
11
96
Samsun
Arkadaşlar ben Samsun'da yaşıyorum.Bugüne kadar 4 aşılama yaptırdım.Ama olmadı işte.Üstelik normal yolla bir çocuğum var.Sizce Tayfun Bey nasıl bir doktor?Ben başka hiç kimseye gitmedim.Siz de Samsun'da yaşıyor ve burada tedavi görüyorsanız lütfen benimle fikirlerinizi paylaşın.Samsunlu arkadaşlar burada buluşalım ve birbirimize yardımcı olalım.

merhaba ablacım
bahsettiğiğn doktor fakülteden mi?bana da bir tanıdığım tavsiye etmişti(o hamilelik için gidiyordu samsundaki çoğu doktoru gezmiştir ) sanırım adı tayfundu.gerçi ben muayene için gidecektim yalnızca ama eğer aynı kişiden bahsediyorsak iyi bir doktormuş.
siz şuan ona mı tedavi oluyorsunuz?

canım merhaba!ben şu anda ona tedavi oluyorum.Senin arkadaşının tedavisi nasıl sonuçlandı?senin rahatsızlığın neyudi?

ben büyük anadoluda mustafa beye atasam da mehmet beye ve medikal parkda ahmet beye gittim.tabi tüp bebek için doktordan doktora çok şey farkeder çok yardımcı olamacağım sanırım

teşekkür ederim yine de.bu arada ben de pcoluyum. sakın ihmal etme.sakın kilo alma derim.yaş ilerledikçe bu hastalık daha rahatsız ediyo.adet görememek depreyona sokuyor insanı.spor yapmak da çok önemli.sen bunları yaptın mı dersen yapsam bu durumda olmazdım.canım kendine iyi bak .tedavini ihmal etme

ya bende kilo problemi hiç yok aslında adetin biraz gecikmeli olması dışında bir belirtisi de yok tüylenme gbi flan ama birkaç ay aralıklarla doğum kontrol kullandım bıraktığımda değişen farkeden hiçbir şey yok.her doktor farklı bir şey söylüyor bende artık hiçbirine inanmıyorum açıkçası çocuk isteyene kadar doğum kontrol kullanmak bana çok sakıncalı geliyor.37-45 gün arası adet görüyorum tek sıkıntım bu.iki ay soğan kürü yaptım bilmiyorum kistlere bir faydası oldumu sonrasında doktora gitöedim ama 35.gün adet oldum.ona da devam etmeyeceğim oluruna bıraktım uğraştıkça inceledikçe problem çıkıyor sonuçta bu tedavisi olan bir hastalık değil inşallah bebek istediğim zaman düşünmek istiyorum artık bunları çünkü bir ara çok sıkıntı ettim kendime bunun da hiçbir faydası yok.Rabbim inşallah kimseleri o duygudan mahrum etmez hayırlı evlatlar nasip eder her isteyene.
sizede geçmiş olsun tekrar en kısa zamanda meleğinize kavuşursunuz inşalllahh

merhaba. ben samsun'da bir çok kadın doğumcuda tedavi oldum. tayfun bey'i geç buldum. artık yumurta takipleri ve aşılama denenmişti. ankara'da tüp bebek yaptıracaktım ve tayfun bey tüp bebek takipleri burda yaptı. 2 kez.. ben memnunum genel olarak. tabiki herşeyiyle dört dörtlük diyemem, zaten öyle bir doktor var mıdır bilemiyorum :)
çevremden duyduğum kadarıyla dalında gayet iyi bir hekim. şimdi tüp bebek ünitesi de açılmış üniversitede. daha çok hastanın bebek sahibi olmasına yardımcı olabilecektir.
senin sorunun ne tam olarak ? umarım istediğin sonuca ulaşırsın bu vesileyle...

ben polikistik overim.aslında normal yollarla bir çocuğum var.ama 2. için yıllardır uğraşıyorum.yaşım da artık sınırda.tayfun bey 4 kez aşılama yaptı, tutmadı.şimdi tüp için bekliyorum.acaba yeni açılan bir merkezin başarısı ne olur?inan çok korkuyorum.aslında tayfun beye güvenim sonsuz.sen nerede yaptırdın?sonuç ne oldu?

cnm ben tayfun beye bıkere gıttım amasyada oturuyorduk drum suyumun az oldugunu ve böbregını göremedıgını söoyleyıp tayfun beye yonlendırmıştı çok bılgılı ve ıyı dısıplınlı bır dr yazanesı super kaç tane hemsıreyle yapıyor tetıklerı

tayfun beyin muayenehanesi gerçekten çok güzel.hele orada sürekli çalan bir müzik var,insanın ruhunu okşuyor.yanında çalışan kızlar da çok tatlı.ben samsun da en çok kime gidiliyor onu merak ettim.ya da farklı bir yorum gelir mi diye.bu arada samsun da tüp bebek yaptıranlar nerelere gidiyor acaba?

canım ben anatolia tüp bebek merkezi'nde yaptırdım. sonuç olumsuz oldu.
bir sonraki denemem için umut tüp bebek merkezi'ni düşünüyorum istanbul'da.
burada yeni başlandı, bilemiyorum nasıl olur. doktor olarak iyi tayfun bey ama biliyorsun tüp bebek ekip işi. embryolog çok önemli. labaratuar çok önemli.
aslında yaşadığın yerde yaptırmak konforun açısından çok daha rahat olur ama bilemiyorum canım. daha birkaç ayım var yeni denee için. yine araştırmadayım..

umutu çok övüyorlar.henüz orayı beğenmeyeni hiç görmedim.ama bizim konforumuz ve psikolojimiz de çok önemli biliyorsun.bakalım ben kesin burada yaptırıyorum.ilk denemelerden olacağım yani.biraz da kader diye düşünüyorum.senin sorunun neydi?ha bu arada ilk denemede istanbuldan bir embriyolog gelecek.

Benim sebepsiz infertilite idi canım.. Ama tedavi sürecinde az yumurtam oluyor ve FSH'ım yüksek. Dolaysıyla kalite yumurta ve embriyo elde edilemiyor. O nedenle de biraz tereddütlerim var tedavi ve merkez konusunda.
Ama senin de dediğin gibi bu işler kısmet.. En iyi merkezde olsa tutacak diye bişey yok ya da en amatör yerde tutmaz diye birşey.. Allah ol demedikten sonra hiçbirşey olmuyor. İnşallah tedavin güzel sonuçlanır. Yakında mı başlayacaksın ? Aşamaları paylaşırsan sevinirim. Dediğim gibi araştırmadayım halen ve burada yaptırma olayını düşünebilirm söylediğim nedenlerden. Çünkü 2 hafta dediğimiz süre evinden uzaktayken öyle çok uzuyor ki.. Ve öyle zor ki bu süreci uzakta geçirmek. Sonu güzel olsun diye her gereken yapılıyor tabi ki ama böyle de bir imkan varken yaşadığımız yerde neden olmasın. İnşallah hayırlısı olur hakkında. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.

benim tedavim adetimle başlayacak.bekliyorum bakalım.buarada çok gerginim ve rahatlamak için akapuntura mı gitsem diye düşünüyorum.sebepsiz infertilide bazen bir bakmışsın hamilesin.Allah büyüktür güzelim.O her şeyin hayırlı vaktini bizden daha iyi bilir.gelişmeleri sana bildiririm.inşallah bu aryış ve bekleme süresinde kendiliğinden hamile kalırsın.benim bir tanıdığım bebek konusunu böyle takıntı haline getirmişti,yıllarca olmadı.sonra evinde tadilat falan yaptırdı.işe güce dalıp bu sorunu unuttu ve hhiç anlamadan hamile kalmış.ne bileyim kısmet işte

merhaba ben de samsun da oturuyorum yaşım 30 ,3.5 yıllık evyliyim hiç korunmadık ama olmadı samsunda çok dr gittim. 1 kez aşılama yaptık olmadı anadolu hastanesnde artık ne dr nede ilaç görmek istiyorum pisikikojim bozuldu. tüp yapmaya karar verdım.ama nereye yaptırcağımı bilmiyorum tutcağı varsa heryerde tutar burası veya başka bir şehir herşey allah ile kul arasında. acaba samsunda ilkadım üreme merkezi yoksa 19 mayıs ünv midir iyi bi bilginiz varmı

Canım ben İlkadım Tüp Bebek Merkezi için pek olumlu şeyler duymadım. Üniversite'de de yeni başlandı, bilemiyorum. Ama daha iyidir diye düşünüyorum.
Bu arada tabiki tutacağı varsa her yerde tutar ama sen elinden geleni yap, araştırmanı yap ve kendini iyi bir merkeze, emin ellere teslim et, yani önlemini al gerisi tabiki Allahtan. O ol demeyince hiçbirşey olmuyor..
Bu arada Medikal Park da başlamış tüp bebeğe. Orada da ünite yeni açılmış ama. Görüşüp bilgi alabilirsin. Yine de yerinde olsam sanırım üniversiteyi tercih ederim. Tayfun hoca iyi bir hekim, ekibini bilmiyorum tüp bebekteki. Ama labaratuar ve embiyolog da iyiyse, düşünülebilir.

beyzanur55 ben omü de başladım tedaviye.yumurtlama tedavim sürüyor.bu hafta sonuna yumurtalar toplanır belki.tayfun bey bu konuda çok deneyimli bir doktor.eskiden tüp bebek yapmasa bile yumurta takibinde yıllardır uzman sonra koskoca profesör.burada düşünenler için en güvenilir yer bence omü.medical parkı hiç önermem.daha önce başka bir rahatsızlık için gittim,pes ettirdiler.sonuçta bir profesör kalitesinde doktorları da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…