Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya

Nur hayırlı olsun tedavin, başladı demek. İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın..
Biraz bilgi verir misin nasıl oluyor takipler, hastanede mi oluyor, Tayfun bey kendi kliniğinde mi yapıyor ? Bir de ne kadara mal oluyor canım tedavi ?

çok teşekkür ederim canım inş hamıle kalırsında bana umut olursun .

kızlar canım çok sıkılıyor bu akşam.az önca tayfun beyden yumurta kontrolünden geliyorum.üç tane yumurta var.12'lik.ama peşinden bir sürü var.yani hepsi ayaklanırsa bu ay iptal olabilir dedi doktor.o kadar emek,okadar ilaç hepsi boşuna gidecek yani.ben polikistik overliyim.ne illet bir şey olduğunu şimdi daha iyi anladım.ben çok yoruldum kızlar.bu çok çetrefilli bir tedavi.ama siz bana bakıp da moralinizi bozmayın.çünkü benim tedavimde ilaç dozunu ayarlamak çok zor.neyse doktor iki gün daha devam edelim sonra duruma göre bir karar veririz dedi.bense kendimi tam da on beş tatile denk gelecek diye öyle ayarlamıştım ki.ah ah mucizeler beni çoktan terk atti sanırım

bu arada fiyat 500 tayfun beyin muayenehanesine 1250 hastaneye şu ana kadarki ilaçlar da 1000 lirayı buldu.yalnız transfer olmazsa tabiki hastane parası yok

yaren sen ilkadımda ne kadara yaptırdın?

canım iğnelerimin yarısını onlar karşıladılar ben az bir kısmını kendim aldım,tüm tedavim herşey içinde 3500-4000 tl civarında tuttu nur5555.Ben çok memnun kaldım,şu anda 6 aylık hamileyim ikiz,cinsiyetleride biri kız biri erkek olduğunu söyledi dr um.Allah ım inşallah hayırlısıyla doğumuda nasip eder.

umudunu kesme hemen nur5555,canım bu tedavide en önemli şey moral moralini yüksek tut bu çok önemli diyordu benım dr um,stres herşeyi mahvedıyor,bende polikistik overim,dr um bikere hamile kalırsan buda düzelecek demişti şimdi hamileyim inşallah devamındada düzene girer.normalde yumurtam gelişmiyordu ama iğneylede hepsi birden çok sayıda büyüyordu onun ayarlamasını dr yapıyor,baskı iğneleri kullanıyorlar ayarlıyorlar canım sıkma canını,inaşşalh hamile kalırsın ,,

yaren çok teşekkür ederim ama insan bir noktadan sonra toparlayamıyor kendini.canım senin için de çok sevindim.meleklerinle ömür boyu mutlu ol inşallah.bu arada yaşın kaç.tedavi açısından soruyorum.benim yaş da sınırda37.ben her tedavi sonrası böyle yılkılp hiç bir şey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum.bazen saatlerce ağlayıp ertesi gün okulda öğrencilerime hayatın çok güzel olduğu yalanını söylüyorum.neyse yine de Rabbim beni hayırlısıysa kavuştursun dileğime.bunda da vardır elbet bir hayır.bakalım 2 gün sonra ne karar alacağız.kendine ve bebişlerine iyi bak

Nur sıkma canını desem nafile teselli olur biliyorum, kendini hazırlamışsındır bir şekilde ama şöyle düşün ki bunda da bir hayır vardır. Ve böyle olması hayırlı ise zaman olarak, varsın bir ay sonra olsun değil mi ? Benim de ilk denememde kist oluştuğu için iptal edilmişti o siklus. Hayal kırıklığı yaşamıştım. Daha sonraki ay tekrar başladım. Bu kez de erken çatlama oldu yumurtalarda ve transfer iptal edildi. O yüzden hayal kırıklığını bilirim :) Bu 100 hastadan 1'inde olabilecek bişeymiş, özellikle söylüyorum, çünkü içine endişe düşürmek istemem, insan neden korkarsa o başına geliyor. O yüzden hiç aklına kötü ihtimalleri getirme. İnşallah yolunda gider herşey ve yarıyıl tatilinde olur tedavin.. Yok olmazda ertelenirse düşün ki bunda da bir hayır vardır..

kızlar çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı

yarencım çok sevındım inş ikizlerini allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder.

nur5555 inş hayırlısı olur canım. belki o iki gun içinde olaylar değişir herşeyın hayırlısı olur.

desteğinizden dolayı teşekkür ederim kızlar.bu site zaten bu durumlarda eniyi dert dökme yeri.inanın okulda bile kimseye söylemedim şu yaşadıklarımı.bakalım yarın ne olacak iple çekiyorum.

dün akşam ölçüldü yumurtalar 15 yani bir iki güne kalmaz çatlatırız dedi doktorum.bu gün yine kontrol var.yani tedavi iptal edilmedi.çok heyecanlıyım kızlar.innnnnnnnşallah sonuç iyi olur da kurtulurum bu kabustan

Sevindim canım. Ben de ara ara bakıyorum haber var mı diye. İnşallah güzel gider bundan sonra her aşama sonuna kadar.. Üniversitenin ilk tüp bebelerine sahip olursunuz :) Daha önce sonuç alan var mı burdan, bildiğim kadarıyla yeni başlandı..

Bu arada doğru anladıysam takipleri kendi merkezinde yapıyor Tayfun bey, yumurta toplama ve transfer OMU'de olacak galiba değil mi ?

Bir de rapor işini nasıl yaptınız üniversitede mi çıkarıldı ?

NUR çok sevındım canım inş hayırlısıyla hamile olduğunuda duyarız burdan ve bende hemen tedviye başlarım.

bu gün yumurtalar 16 oldu.18 i bulunca çatlatma iğnesi var.sonra 36 saat sonra yumurtalar fakültede toplanacak.yarın yine kontrolüm var.bu son olabilir.ben raporsuzum master.bu nedenle sorunun cevabını veremeyeceğim.ilaçları kendim aldım.sadece luclini tayfun beyden aldım.bir de bu akşam gonal f im kalmadı diye ellerinde diğer hastalardan kalan ilaçlar var ondan verildi.rapor çıkartamamamın sebebi benim bir çocuğum var zaten.

arkadaşlar tayfun bey hakkında çok paracı gibi laflar dönüyor.ben inanmıyorum.çünkü daha önce rahimde polip vardı .ameliyatımı tayfun bey yaptı ve muayene ücreti dışında tek kuruş almadı.tüp bebek takibinde de 500 vereceğiz.adam benimle bir aydır uğraşıyor.çok değil bence.

beyzacığım yarın saat 9 da yumurtalar toplanacak.sonra duruma göre kaç tane transfer edilecek ne zaman yapılacak onları konuşacağız doktorumla.bu arada ben cuma günü ilk defa fakültedeki tüp bebek merkezine gittim .çok şaşırdım.beklediğimden daha kalbalıktı.içeride bir yumurta toplama işlemi vardı.yarın benimle birlikte 3 yumurta toplama var.yani insanlar hemen duyup gelmiş.canım senin problemin neydi?kaç yıldır tedavi oluyorsun?biraz bilgi verirsen kendin hakkında sevinirim.bu arada boş tedavilerle vakit kaybetma derim.aşılama felan hep zaman kaybı.Allah hakkımızda her şeyin hayırlısını versin inşallah.

Ooo yumurtalar toplanmış bile :) İnşallah hepsi döllenir, gerektiği gibi bölünür ve kaliteli embriyo olurlar ve Rabbim de ol der ve sıkıca tutunurlar.. Transferin salı günü olabilir o zaman burda kaçıncı gün yapıyorlar bilmiyorum ama genelde 3.gün oluyor. Hadi inaşllah yolunda gider herşey.
Bir de ananasın tutunmaya yardımcı olduğunu okumuştum internette, doğru mu değil mi bilmiyorum ama araştırmak lazım. Kabak çekirdeğini okudum geçende yine burda. İlaçlar, besinler hepsi bir yere kadar, yeterki Rabbim ol desin.. İnşallah..

canım biz 3.5 yıllık evliyiz 30 yaşındayım .3.5 yıl boyunca hiç korunmadık. 1 kez aşılama yaptırdık ama tutmadı. benim eşimde hareket sorunu var bize 2 aşılamayı yapın dediler ama direk tüp geçmek istiyorum. çünkü spermler hareketsızken nasıl aşılama olsun dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…