çok teşekkür ederim canım inş hamıle kalırsında bana umut olursun .beyzanur55 ben omü de başladım tedaviye.yumurtlama tedavim sürüyor.bu hafta sonuna yumurtalar toplanır belki.tayfun bey bu konuda çok deneyimli bir doktor.eskiden tüp bebek yapmasa bile yumurta takibinde yıllardır uzman sonra koskoca profesör.burada düşünenler için en güvenilir yer bence omü.medical parkı hiç önermem.daha önce başka bir rahatsızlık için gittim,pes ettirdiler.sonuçta bir profesör kalitesinde doktorları da yok
yaren sen ilkadımda ne kadara yaptırdın?
kızlar canım çok sıkılıyor bu akşam.az önca tayfun beyden yumurta kontrolünden geliyorum.üç tane yumurta var.12'lik.ama peşinden bir sürü var.yani hepsi ayaklanırsa bu ay iptal olabilir dedi doktor.o kadar emek,okadar ilaç hepsi boşuna gidecek yani.ben polikistik overliyim.ne illet bir şey olduğunu şimdi daha iyi anladım.ben çok yoruldum kızlar.bu çok çetrefilli bir tedavi.ama siz bana bakıp da moralinizi bozmayın.çünkü benim tedavimde ilaç dozunu ayarlamak çok zor.neyse doktor iki gün daha devam edelim sonra duruma göre bir karar veririz dedi.bense kendimi tam da on beş tatile denk gelecek diye öyle ayarlamıştım ki.ah ah mucizeler beni çoktan terk atti sanırım
beyzacığım yarın saat 9 da yumurtalar toplanacak.sonra duruma göre kaç tane transfer edilecek ne zaman yapılacak onları konuşacağız doktorumla.bu arada ben cuma günü ilk defa fakültedeki tüp bebek merkezine gittim .çok şaşırdım.beklediğimden daha kalbalıktı.içeride bir yumurta toplama işlemi vardı.yarın benimle birlikte 3 yumurta toplama var.yani insanlar hemen duyup gelmiş.canım senin problemin neydi?kaç yıldır tedavi oluyorsun?biraz bilgi verirsen kendin hakkında sevinirim.bu arada boş tedavilerle vakit kaybetma derim.aşılama felan hep zaman kaybı.Allah hakkımızda her şeyin hayırlısını versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?