Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya

dün benim yumurtalar toplandı.tam 9 tane çıktı.bu arad ilk yapılan tüp bebekta sonuç pozitif .yani hamile.çok mutlu olduk.darısı başımıza.fakültedeki ekip çok ilgili.ayrıca henüz çok yoğunluk olmadığı için oratm çok rahattı.tayfun bey çetinkaya hepsi başımdaydı.yumurta toplama işi de korktuğumdan daha kolay geçti.bence hiç vakit kaybetme.bu işi sonlandır.ben çok zaman kaybettim.keşke en baştan tüp yaptırsaydım

İnşallah hepsi döllenir ve en iyi kaltelileri transfer olup tutunurlar sana sımsıkı.
Dualarım seninle Nur..
Bu arada ilk sonuç pozitif edemek çok sevindim, inşallah iyi sonuçlar alınır hep. Tabi herkesin pozitif olması imkan yok ama çoğunlukla diyelim :)
Allah bu yolda herkesin yüzünü güldürsün inşallah...

transferim dün yapıldı.üç embriyo verildi.her şey şimdilik iyi görünüyor.inşallah bebişlerim bana sımsıkı tutunur.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

selam arkadaşlar dün samsundaydım medical park hastanesinde orda varmı tüp bebek merkezi ve dr lar nasıl bi fikriniz varmı bana bilgi verirmisinizzz

medical parkta açılacak deniyordu ama bir tel açıp öğren istersen.ben oraya hiç güvenmiyorum.kızımın bir problemi vardı hemen ameliyat dediler.sonra başka bir doktor geçer dedi.şimdikızım çok iyi.yani biraz para gözler

master teşekkür ederim.iki gündür yatıyorum çok sıkıldım.inşallah bu kadar emeğin karşılığını alırım.Allahtan ara tatile denk geldi

Evet sürekli yatmak çok sıkıyor insanı, belki fazla da abartmamak lazım ama insanın içi rahat olmuyor başka türlü. İlk 3 gün çok önemliymiş, tutunmanın o dönemde olduğu düşünülüyormuş. Ama tabi test gününe kadar dikkat etmekte fayda var. Çok da hareketsiz kalmak iyi değil diye düşünüyorum ben. Evde hafif yürüyüşler yapılabilir sanırım. Ama bu dönem çalışmaman iyi olmuş.Ben transferin 4.günü uçakla dönmüştüm. Çok da sarsıntılı bir iniş yapmıştı uçak, ya da ben dikkat etttiğim için herşeye, bana öyle gelmişti o an. Tutunduysa da şimdi gitmiştir diye düşünmüştüm. Ama yurtdışına bile gidiyor insanlar transferin ertesi günü. Yani olacaksa oluyor.. Yeterki rabbim ol desin..İnşşallah emeklerinin karşılığını alırsın.

Bu arada Medikal Park başlamış evet. Ben de Tüp Bebek ünitesini gördüm. Ama hiç tanımıyorum doktorları. İstanbul'dan ekip gelecek demişlerdi. Çok olumlu duyumlar almadım ama bilemiyorum da, o yüzden yanlış yönlendirmek istemem. Araştırmakta fayda var.

teşekkür ederim canım cevabın için bi araştırıyımm bilmiyorumkismile

bu gün 4. gün .ilk defa dışarı çıktım.sahilde hafif bir yürüyüş yaptım.dünya varmış dedim.yalnız o kadar çok sık tuvalete çıkıyorum ki evin kapısına zor ulaştım.sonra uzun süre ayakta kalınca kasıklarıma öyle ani sancı geliyor ki.oflaya oflaya gezdim.sanki bıçaklar girip çıkıyor.inanılmaz bir batma hissi.

master bu süreçte beni hiç yalnız bırakmadın.sizi tanımıyorum ama garip bir yakınlık hissediyor insan böyle zamanlarda.hepimize bol şans.Rabbim bizi de mucizesine layık görürinşallah.

slm hepinize bende çocuk özlemi çekenlerdenim 7 yıllık evliyim 2asılama denedim şimdi ilk tupdenemem için lucrin aşamasındayım sizleri uzunzamandır takipediyordum hepinizin emekleri duaları kabul olur insallah kimse evlatsız kalmasın paylasımlarınız için şimdiden tesekkürler

Aynı yollardan geçince daha fazla anlıyor insan birbirini Nur. Ne mutlu ufacık bir desteğim olursa buradan.. Bu arada kasık ağrıların olmuş yeni okudum. Transferden sonra ben yaşamadım, belirti desem bu kadar erken dönemde ve dediğin şiddette olacağını sanmam. Dediğin gibi üşütmenin etkisi mi acaba. Yeni olduğu için merkez, böyle amatörlükleri var demekki. Keşke olmasa ama oluyor istenmeyen durumlar böyle. Ama canını sıkma.. Pzt günü bir arayıp sorsan Tayfun Hocaya, yardımcı olur, neden olabilir ve ne önerir öğrenirsin.. Şu ara yapabileceğin en güzel şey olumlu düşünmek ve meleklerinin seninle olduğuna inadırmak kendini...

Oneminute hayırlı olsun senin de tedavin.. Omü'de mi yapılıyor senin de ?

nur5555 kan testını ne zaman yapcan canım. inş guzel haberler verırsın burdamn

canım bugün transfer sonrası o günü de sayarsam 6.ama benim bütün belirtilerim adet olacakmışım gibi.asıl kan testimi ya cumartesi yada pazartesi vermem gerekiyor.yalnız eğer tutunma olduysa kesin olmamakla beraber şimdi de belli olabilir.çok zor süreçlermiş bunlar.inan gidip test vermeye korkuyorum.dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden.ne olur siz de dua edin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım tedavini nerede yaptırıyorsun?inşallah her şey yolunda gider.

HAYIRLISI OLUR ıNŞ CANI

bu arada medıkal park hastanesi tüp bebek bölümü 25 şubatta açılcakmış ilgilisi prof dr kenan topçuoğlu
ama hiç iyi haberler duymadım hakkında. netten girersenız bakarsınız. ya kızlar ben özel hastanelerde doğum yapmaya korkuyorum. ablamın kızı özel hastanede oldu .çocuk şuanda 8 yaşında ama normal çocuk gibi değil 8 saat ablam çatalda kaldı suyu erken gelmiş ve bebek içerde oksijensiz kalmış dolayısıyle beyın hücrleri zedelnmiş. gitmedıkler dr kalmdı hiç bir düzelme yok sadece dua ediyorum demek isrediğim şudurki aynı şey devlette olsa hemen sezeryana çevirler yada nebilim daha uzman dr yapar. o yuzden bu bizim sağlığımız ve bebeklerimizle ilgili konu çok iyi araştırıp gıtmek lazımm..

kenan topçuoğlu hakkında mı kötü şeyler duydun,merkez hakkında mı?ama dediklerin çok doğru.türkiyeyi medikal çöplüğe çevirdiler.adım başı bir özel hastane var.ben bu kadar çok nitelikli doktor olduğuna inanmıyorum.bilmiyorum beyza ben de fakültenin ilk denemelerindenim.ne yapalım bir yerlere emanetiz işte.ama benim tayfun beye güvenim sonsuz.inşallah ekip de kendi gibi işini iyi yapıyordur.çünkü embriyoloğu bile ben transferden sonra gördüm.odama ziyarete geldi.şimdilik her şey gayet iyi görünüyor.tabi ufak tefek eksikler ve bilgilendirme yetersizlikleri var.

sevgili nur seni takip ediyorum umarım güzel sonuçlar alırsın allahın izniyle bende tayfun hocanın hastasıyım öğrtmenım lukrın kullanıyorum takibimi tayfun bey yapıcak ama transfer konusunda kararsızım hocama cok güveniyorum ama ekipte önemli belkide burda olur bilmiyorm nasip seni takip ediyorm merakla sonucunu beklıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…