Elektronik Ev Aletleri Samsung 40 D 7000 ve 40 D 8000 Serisi Led Tv ler

• Konu Sahibi Konu Sahibi myko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

myko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
132
-7
46
Denizli
Arkadaşlar bu iki tv modeli de led tv de en iyi modeller bunların üzerine tv yok çok uzun süre araştırdım.
Şuan 40d 7000 kullanıyoruz muhteşem bir tv herkese tavsiye ederim

ne kadara aldın? biz de bakıyoruz ama çok pahalı geldi bize

Aldığınız fiyat normal gibi görünüyor. Google'a sordum geldim

zaten her mağaza ve alışveriş sitesi bunu yapıyor önce fiyatlara bindiriyor sonra kampanyalı fiyatı şu kadar diyip aynı fiyata satıyorlar :) Doğru düzgün bir indirim bulmak zor :)

Doğru söylüyorsun, dikkatli olmak lazım. İnternete ve diğer yerlere bakmadan acele edip almamak lazım.

Cin olmadan adam çarpmaya çalışan çok var.

Doğru söylüyorsun, dikkatli olmak lazım. İnternete ve diğer yerlere bakmadan acele edip almamak lazım.

Cin olmadan adam çarpmaya çalışan çok var.

aynen öyle canım artık teknomarketlere de güven olmuyor onlar teşhir ürünleri gönderiyorlar

teknomarketten teşir ürün mü :S nasıl oluyor anlamadım ben canım

sıfır aldığımızı zannetiğimiz ürünler teşir mi :S

teknomarketten teşir ürün mü :S nasıl oluyor anlamadım ben canım

sıfır aldığımızı zannetiğimiz ürünler teşir mi :S

Evet canım teşir ürün bildiğin gibi tanıtımı yapılan teknomarketlerde tüm gün boyunca açık olan tanıtım amacıyla koyulan ürünlerdir onları güzel bir şekilde temizliyorlar daha sonra güzel bir paket yaparak sıfır ürün gibi gönderebiliyorlar. .... teşhir ürün gönderdi diye arat google da bir sürü şikayet bulman normaldir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…