2 yıldır kullanıyorum 1 kere format attırak zorund kaldım oda kardeşim virüs bulaştırmış ondan dolayı.yoksa teknik arıza hiç yaşamadım.hoparlör sesi olarak gayet iyi.ısınma sorununa gelince ilk 1 yıl ısınma sorunu yaşamadım ama 1 yıldaın sonra ısınmaya başladı ama bozulmadı genede maşallah diyim.şarza takılı halde olmadan 4 saat çalışıyor.ayrıca hiç ses çıkarmıyor işte böyle şekerim genel anlamda ben memnunum.eğer bozulursa yine samsung alırım diye düşünüyorum.hayırlı olsun sana şimdiden alacağın pc.Samsung laptop almak istiyorum ama pek bilmiyorum çevremde kullanan yok memnun musunuz?
Isınma sorunu vs var mı genel olarak bi bilgi almak istiyorum
2 yıldır kullanıyorum 1 kere format attırak zorund kaldım oda kardeşim virüs bulaştırmış ondan dolayı.yoksa teknik arıza hiç yaşamadım.hoparlör sesi olarak gayet iyi.ısınma sorununa gelince ilk 1 yıl ısınma sorunu yaşamadım ama 1 yıldaın sonra ısınmaya başladı ama bozulmadı genede maşallah diyim.şarza takılı halde olmadan 4 saat çalışıyor.ayrıca hiç ses çıkarmıyor işte böyle şekerim genel anlamda ben memnunum.eğer bozulursa yine samsung alırım diye düşünüyorum.hayırlı olsun sana şimdiden alacağın pc.
cnm unutmadan söleyim sayı tuşlarını sık kullanıyorsan klavyenin numerik olmasına dikkat et.ben ilk başta baya zorlanmıştımda:)
Tamda dediğin bilgisayar benim bilgisayarım canımAranızda laptop markası Samsung olan var mı (özellikle Samsung rv511)?
Yorumlarınızı almak istiyorum nasıldır ısınma sorunu var mıdır memnun olduğunuz/olmadığınız özellikleri nelerdir?
Tamda dediğin bilgisayar benim bilgisayarım canım
Ben çok memnunum..Şimdiye kadar ne pili sorun çıkardı ne herhangi bir yazılımı ne ısınma vs vs
ve ben grafik programları kullanıyorum..
Ben memnunum tavsiye ederimm
8 aya yakın oldu canım belki 8.5Konuyu aylar önce açmıştım ve ben de aldım kullanıyorum
Ben de memnunum şuan için ama daha birkaç ay oldu tabi
Isınma sorunu fazla yok dediğin gibi
ama son zamanlarda açılışta baya bekliyor masaüstümde fazla bir şey yok
Çok dolu da değil henüz
Neden anlayamadım
Sen ne zamandır kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?