Samsung Laptop kullananlar

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.225
112
158
İzmir
Aranızda laptop markası Samsung olan var mı (özellikle Samsung rv511)?
Yorumlarınızı almak istiyorum nasıldır ısınma sorunu var mıdır memnun olduğunuz/olmadığınız özellikleri nelerdir?

Samsung RV520-S03TR bizde bu laptobu almayı düşünüyoruz bunu kullanan varmı aranızda bilgi verirmisiniz

Samsung laptop almak istiyorum ama pek bilmiyorum çevremde kullanan yok memnun musunuz?
Isınma sorunu vs var mı genel olarak bi bilgi almak istiyorum

Samsung laptop almak istiyorum ama pek bilmiyorum çevremde kullanan yok memnun musunuz?
Isınma sorunu vs var mı genel olarak bi bilgi almak istiyorum
2 yıldır kullanıyorum 1 kere format attırak zorund kaldım oda kardeşim virüs bulaştırmış ondan dolayı.yoksa teknik arıza hiç yaşamadım.hoparlör sesi olarak gayet iyi.ısınma sorununa gelince ilk 1 yıl ısınma sorunu yaşamadım ama 1 yıldaın sonra ısınmaya başladı ama bozulmadı genede maşallah diyim.şarza takılı halde olmadan 4 saat çalışıyor.ayrıca hiç ses çıkarmıyor işte böyle şekerim genel anlamda ben memnunum.eğer bozulursa yine samsung alırım diye düşünüyorum.hayırlı olsun sana şimdiden alacağın pc.

Teşekkür ederim hoparlör sesinin iyi olması önemliydi benim için.
Bi de ısınıp ısınmaması önemliydi bikaç sene sonra soğutucuyla falan halledilir diye düşünüyorum

valla bende çok memnunum birkere hiç ses çıkarmıyo o bile yeter diğer özellikleride gayet iyi tabi mmodeller arası fark olur.ben memnunum kısaca

ben 2 senedir kullanıyorum ısınması biraz var birazda cd takılı iken okurken ses yapıyor .daha önce asus vardı onda butür sorun yaşamıyordum.bataryası normal diyeblirim kullanıma bağlı cnm başka aklına takılan merak ettiğin varsa sorabılırsın.

Isınma çoğu markanın ortak sorunu zaten...
Ben hp istiodum ama ısınma sorunu fazla olmasın diosan samsung öneririm demişlerdi ben de samsung almaya karar verdim.
Şimdilik bi sorum yok aklıma gelirse yazarım saol canım.

cnm unutmadan söleyim sayı tuşlarını sık kullanıyorsan klavyenin numerik olmasına dikkat et.ben ilk başta baya zorlanmıştımda:)

LG X200 kullaniyorum (beyaz) mini notebook olmasina karsin 4 saat 15 dk gidiyor pil. daha önce de asus kullandim onun kadar isinmiyor

Aranızda laptop markası Samsung olan var mı (özellikle Samsung rv511)?
Yorumlarınızı almak istiyorum nasıldır ısınma sorunu var mıdır memnun olduğunuz/olmadığınız özellikleri nelerdir?
Tamda dediğin bilgisayar benim bilgisayarım canım
Ben çok memnunum..Şimdiye kadar ne pili sorun çıkardı ne herhangi bir yazılımı ne ısınma vs vs
ve ben grafik programları kullanıyorum..
Ben memnunum tavsiye ederimm

Konuyu aylar önce açmıştım ve ben de aldım kullanıyorum
Ben de memnunum şuan için ama daha birkaç ay oldu tabi
Isınma sorunu fazla yok dediğin gibi
ama son zamanlarda açılışta baya bekliyor masaüstümde fazla bir şey yok
Çok dolu da değil henüz
Neden anlayamadım
Sen ne zamandır kullanıyorsun?

8 aya yakın oldu canım belki 8.5
Benimde d sürücüsü ile problemim oluyor çünki yedekleme yapıyor sürekli ve bu çok yer kaplıyor ..Dikkat et sende sil.
Başlarken ve kapanırkende benim dikkatimi çeken öyle çok bekletme sorunu olmuyor .
Ama bir laptopdan masaüstü kadar çabuk açılıp kapanmasını beklemek de olmaz tabii.

Yaklaşık 3 Aydır Kullanıyorum..
Şimdilik Çook Memnunum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…