Karnın niye büyümedi zorbalığı…

Bide bunun karnın çok büyümüş versiyonu var. Geçen nst girdim oradaki görevli ay haftaya göre daha büyük duruyor dedi düşün yani. Güldüm geçtim. Bebek doğum pozisyonu almamış karnının içi küçüktür diyen var. Herkese cevap vermek zorunda değilsin. Çok da takılma herkesin süreci farklı önemli olan sağlıklı olması bebişlerin. Bu haftalarda karnının çıkmaması normal benimde yok 28 30 arası daha da belirginleşir

Biz bunu iltifat olarak söyleriz alıncak ne var bunda. Kimseyede bir şey denmeyecek artık gerçekten ne güzel işte belin ağrımaz, çatlamazsın sağa sola dönerken rahat dönersin amaan ne takıyosun sağlıkla gelsin bebeğin☺️

Aydan aya kontrole gidiliyor tahmin edersiniz ki zaman zateb geçmek bilmiyor o sürede hergün bebeğin nasıl olduğunu nerden bilicez? Hareketlerini daha yeni yeni hissediyorum. Sizede aynı şey sürekli söylense sizde bir durur düşünürdünüz
Bana da aynı şey sürekli söylendi hiç durup düşünmedim kontrollere de 1.5-2 ayda bir gittim 😅 ne güzel işte iç karnınız geniştir fazla kilo da almazsınız. Ben toplamda 6 kilo aldım hamilelik boyunca kızım da 3 kilo 200 Gr doğdu çok da sağlıklı bir bebekti şükür 🩷 doğumdan sonra da hızlıca eski fit halime döndüm

Bana da aynı şey sürekli söylendi hiç durup düşünmedim kontrollere de 1.5-2 ayda bir gittim 😅 ne güzel işte iç karnınız geniştir fazla kilo da almazsınız. Ben toplamda 6 kilo aldım hamilelik boyunca kızım da 3 kilo 200 Gr doğdu çok da sağlıklı bir bebekti şükür 🩷 doğumdan sonra da hızlıca eski fit halime döndüm
Hatta ben suyum gelince acil doğuma gittim. Yatış için bilgilerimi verirken hasta nerde demişlerdi 😂 pacalarimdan akan suyu gösterip Ben? Dedim😂

Karnınız büyük olda bu seferde çok büyümüş diyecekler. Sonra sezaryen mi normal mimdiye soracaklar. Sonra sütün vsr mı diye soracaklar? Sonra ne zaman yürüdü ne zaman konuştu diyecekler. Zor bir hamilelik ve lohusa depresyonunu dibine kadar yaşamış biri olarak tek diyebileceğim kulaklarınızı tamamen kapatın ve sadece bebeğinize odaklanın. Şimdiki aklım olsa öyle yapar, herkese haddini zamanında bildirirdim. Hormonlar nedeniyle bu dönemde en ufak bir şey bile çok büyüyor gözümüzde, normalde asla takılmayacağımız şeyler içimizde dağ gibi büyüyor. Ben psikolojik destek aldım ve öyle toparladım ama hiç gerek yokmuş kendimi bu kadar üzmeme, sonradan fark ettim. Sadece bebeğinize odaklanın, konuşanlara da gülün geçin, çünkü hiç susmaz onlar.

Merhaba kızlar ben 23 haftanın içinde biraz balık etli hamile kalmış biriyim (kilom 79) ama çok göbeği olan biri değilim
Karnım neredeyse hiç çıkmadı dar bir kıyafet bile giysem desem ki hamileyim yine farkedilmiyor
Sürekli ama sürekli aynı yorumları duymaktan çok yoruldum çok aktif insanlarla iletişim kurmak zorunda olduğum bir işim var yani birini sustursan öteki söylüyor
Senin karnın niye büyümüyor?
Normal bir zaman olsa belki gülüp geçerim ama şuan hormonlardan mıdır nedir herşey beni kırıyor incitiyor. Herşeyden ziyade acaba bebeğim iyi mi gelişmiyor mu korkusu sarıyor
karnım hâlâ neden belli değil bende bilmiyorum zaten tüp bebek sürecimde kendiliğinden oldu ekstra hassasım ama bu sorularla boğuşmaktan çok bunaldım ne ima ediyorlar acaba? Ben mi anlayamıyorum?
İçimi dökmek istedim sadece
7 aylığım benim dahi belli olmuyor kilolu değilim kısa değilim. Belli olsun olmasın ne olacak? Ayrıca 23 haftada gerçekten bende hiç göbek yoktu. 6.ay bitince çıkmaya başlıyor zaten

Merhaba kızlar ben 23 haftanın içinde biraz balık etli hamile kalmış biriyim (kilom 79) ama çok göbeği olan biri değilim
Karnım neredeyse hiç çıkmadı dar bir kıyafet bile giysem desem ki hamileyim yine farkedilmiyor
Sürekli ama sürekli aynı yorumları duymaktan çok yoruldum çok aktif insanlarla iletişim kurmak zorunda olduğum bir işim var yani birini sustursan öteki söylüyor
Normal bir zaman olsa belki gülüp geçerim ama şuan hormonlardan mıdır nedir herşey beni kırıyor incitiyor. Herşeyden ziyade acaba bebeğim iyi mi gelişmiyor mu korkusu sarıyor
karnım hâlâ neden belli değil bende bilmiyorum zaten tüp bebek sürecimde kendiliğinden oldu ekstra hassasım ama bu sorularla boğuşmaktan çok bunaldım ne ima ediyorlar acaba? Ben mi anlayamıyorum?
Insanlarin çenesi susmaz yorumlari susmaz aldiris etme sıkma o tatlı canını.. Göbüs ztn 5-6 aydan sonra iyice ortaya cikiyor daha erken merak etmeyin. Guzel gunler gecirin

Ne alaka yahu hastanede çalışıyorum sadece kendi servisimde on kisi var ve sürekli birçok bölümle etkileşim kurmak zorundayım sadece tek noktadan bakıyorsunuz olaylara
Sizin hastanede çalışmanızla benim olaylara tek noktadan bakmam ne alaka anlayamadım😅 Sağlık profesyoneli olarak bu yorumu yapıyorlarsa sizin kafanızda bu şekilde soru işareti bırakmamak için açıklama yapmalarını isteyebilirsiniz. Bu kadar zor olmamalı bazı şeyler ya.

2 hamilelik yasadim 2 sinde de doguma giderken bir fotografim var 5 aylik gibi gözüküyorum kavun kadarcik karnim var.Bazi insanlarin ic karni genis oluyor göbegi cikmiyor takmayin kafaniza ne guzel iste kisisel temizliginizi hep kendiniz yaparsiniz ya önünüzü göremeseydiniz daha zor olmaz miydı

Negatif bir söz değil bu, söyleyen de gayri ihtiyari söylüyordur. Ağır gelecek ne var? Tüm dünyada kadınlar hamile kalıyor ancak en cins anne adayları nedense Türkiye'de. Hamile kalırken aklı kiraya verme zorunluluğu mu var bu ülkede? İnanmakta zorlanıyorum şurada kafaya takılan şeye
Offf kesinlikle. Yani asla kolay bir şey demiyorum ama bizim kadınlar hamileliği aşırı abartıyor. Duygusal değişimlerinden de, değişik triplerinden de gına geliyor bazen. 😐

Laf olsun diye diyorlar. Takacak birşey değil. Hatta biraz övgü olarak da diyen okuyor hiç karnın çıkmamış diye. Alınacak bı durum yok yani

herkesin her dediğini de takmayıverin

iç karın büyüktür sizin de

size iyi haber vereyim benim ne kadar iç karnı büyük olup gebeliğinin son zamanına kadar da göbeği çıkmayan gebe tanıdığım var hiçbirinin doğumdan sonra göbeği kalmadı.

Back
X