Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Telefonumu satıyorum ihtiyaçtan dolayi.hala taksit bitmedi ekran almıştım garantili hiç bi sorunu yok.ustune birde ben garantiyi fiyati 1200
Hmm bunu bilmiyorum yani tek ürün için konu açılması yasak olduğunu Bn bu telefonu ekran 2700 e aldım. Ve nerdeyse hiç kullanılması sevgilime almıştım.sevgilim şimdi eşim oldu ama yani oda kullanmadım Xperya aldı çünkü ben 1200 diyorum
Hmm bunu bilmiyorum yani tek ürün için konu açılması yasak olduğunu Bn bu telefonu ekran 2700 e aldım. Ve nerdeyse hiç kullanılması sevgilime almıştım.sevgilim şimdi eşim oldu ama yani oda kullanmadım Xperya aldı çünkü ben 1200 diyorum
Tamam sizin kaca aldıgınız farketmez..suan piyasada 850 liraya s4 var..vatanda bile 1.120 gibi bisey..mantık olarak ihtiyacı olan sizden alır mı bu fiyata?
2700 e s4 mü? Ben bile ilk ciktiginda 1750 tlye aldım. Simdi tekno marketlerde 1200 e kadar dustu, a101 gibi marketlerde bile donemsel olarak bulunabiliyor 850 tlydi reklamda gordum. Fiyat cok cok fazla almaz kimse bu fiyata.
2700 e s4 mü? Ben bile ilk ciktiginda 1750 tlye aldım. Simdi tekno marketlerde 1200 e kadar dustu, a101 gibi marketlerde bile donemsel olarak bulunabiliyor 850 tlydi reklamda gordum. Fiyat cok cok fazla almaz kimse bu fiyata.
Ekran aldım arkadaşlar ever bakın faizini hesaplama dan bilmeden yazıyorsunuz elimde faturası var.suan hala 1800 borcum var evler hatta 1900 de olabilir.