Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alemsinizz yaaa.Allah affetsin, kocanın sevgilinin kıyısına yöresine yerlestirdin de cihazi sesten farketti diye yakalandın super bi aksiyonlu konu diye geldim. Bu bdv başlığı beni manyak etmiş![]()
yok be :)))))Allah affetsin, kocanın sevgilinin kıyısına yöresine yerlestirdin de cihazi sesten farketti diye yakalandın super bi aksiyonlu konu diye geldim. Bu bdv başlığı beni manyak etmiş![]()
sormadım :))Valla kocanıza veya arabasına taktiniz sandim ahshdh yok artik adama kopek muamelesi yapıyorsunuz diyecektim, gercekten kopekmis ahshd
Chatgptye sordunuz mu?
çok tesekkür ederimOlası nedenler ve çözüm yolları
1. Pilin durumu veya temas sorunu
• Bazı kullanıcılar cihazın 3 kısa bip (“rising tone”) şeklinde rastgele ses çıkardığını bildirmişler. : pili çıkar, temas noktalarını temizle (temiz kuru bir bezle / hafifçe temasları kontrol ederek), yeniden tak. Ayrıca yeni ve kaliteli bir CR2032 pili denemeni öneririm. 
• Soğuk ortamda kullanım da pil performansını etkileyebilir. 
2. Yanlış pil yerleştirme / reset gerekebilir
• Resmî kullanım kılavuzunda: pili çıkar, cihazın ortasındaki düğmeye basılı tutarken pili yeniden tak vs. şeklinde bir reset prosedürü var. 
• Eğer cihaz pil değişimi sonrası 4 kez bip atıyor ve bağlanmıyorsa, bu hata işareti olabilir. 
3. Cihaz hatalı olabilir / üretim kusuru
• Kullanıcı forumlarında birkaç kişi benzer sorunları bildirmiş: “rastgele bip atıyor”, “beklenmedik ses”, “aküsü çabuk tükeniyor” gibi. 
• Bu durumda servis / garanti desteği düşünülmeli.
4. Sesin kaynağı yanlış tanımlanmış olabilir
• Öncelikle emin ol: gerçekten “SmartTag” mi bip atıyor? Etrafında başka bir benzer cihaz olabilir.
Cok komedi oluyo kiyamam korkuyor yanormalde teknolojiden hiç anlamam
köpeğim sağa sola çok koşturuyor
bi defa bütün gün onu aradım
birisi bu smart tag takip cihazını önerdi
bu ses yüzünden
iyi mi ettim kötü mü bilemedim
hayvan nereye kaçacağını şaşırıyor
bi de saklanıyor bulduğu yere :))))
ne yapacağımı şaşırdım
köpeğimi çok seviyorum
umarım sesini tamemen kapatabilirim
ya da başka sessiz takip cihazı bulmam lazım