H hsnoya Hayat sevdiklerimle güzel (: tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Şubat 2012 917 757 408 9 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hsnoya #1 Allah nasip ederse 2015'te doğum yapacak annelerimiz hele bide samsunluysaniz burada tanisalim mi ? Ne dersiniz ??
Allah nasip ederse 2015'te doğum yapacak annelerimiz hele bide samsunluysaniz burada tanisalim mi ? Ne dersiniz ??
O ozzde Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2015 15 8 38 44 28 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi hsnoya #2 tamışalım:) selam doktor konusunda ne yaptınız.ben henüz 3gün oldu öğreneli.şaşkılık içerisindeyim ve de panik:)
tamışalım:) selam doktor konusunda ne yaptınız.ben henüz 3gün oldu öğreneli.şaşkılık içerisindeyim ve de panik:)
H hsnoya Hayat sevdiklerimle güzel (: tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Şubat 2012 917 757 408 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi hsnoya #3 Mrbalar yeni gördüm yazınızı dr ve hastane olarak devleti seçtim ben ve de çok memnunum dr umdan.. Esim tanıdığı için çokilgili ozel gibi ilgileniyor.. Size de hayirli olsun buarada :) ozzde .!.: tamışalım:) selam doktor konusunda ne yaptınız.ben henüz 3gün oldu öğreneli.şaşkılık içerisindeyim ve de panik:) Genişletmek için tıkla...
Mrbalar yeni gördüm yazınızı dr ve hastane olarak devleti seçtim ben ve de çok memnunum dr umdan.. Esim tanıdığı için çokilgili ozel gibi ilgileniyor.. Size de hayirli olsun buarada :) ozzde .!.: tamışalım:) selam doktor konusunda ne yaptınız.ben henüz 3gün oldu öğreneli.şaşkılık içerisindeyim ve de panik:) Genişletmek için tıkla...