SaGoSu KaJmEr sessizliğine aşığım!!! Kayıtlı Üye 1 Şubat 2008 637 3 96 Diğer 20 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi BenGulNR #181 herkse merhaba bende tatilden yeni döndüm özledim hepinizi gülnur abla yoksun yavvvvv
BenGulNR ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN:) Kayıtlı Üye 10 Mart 2007 1.296 3 116 50 Samsun 23 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi BenGulNR #182 SaGoSu KaJmEr .!.: herkse merhaba bende tatilden yeni döndüm özledim hepinizi gülnur abla yoksun yavvvvv Genişletmek için tıkla... canım benim herkez tatilden dönüyor gülnur ablan düğünden dernekten döndü:teytey::teytey:çok şükür hayırlısıyla telaşlarım bitti ben de artık KK ya döndüm çooooook özledim sizleri sık sık görüşürüz :teytey::teytey::teytey::teyteypuyorumnanaktan
SaGoSu KaJmEr .!.: herkse merhaba bende tatilden yeni döndüm özledim hepinizi gülnur abla yoksun yavvvvv Genişletmek için tıkla... canım benim herkez tatilden dönüyor gülnur ablan düğünden dernekten döndü:teytey::teytey:çok şükür hayırlısıyla telaşlarım bitti ben de artık KK ya döndüm çooooook özledim sizleri sık sık görüşürüz :teytey::teytey::teytey::teyteypuyorumnanaktan
moonserose evli,mutlu,çok uykulu... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Kasım 2008 4.461 755 398 23 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi BenGulNR #183 enee efsane geri dönmüş kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin sefalar getirdin gülnur ablacığım opuyorumnanaktan
enee efsane geri dönmüş kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin sefalar getirdin gülnur ablacığım opuyorumnanaktan
BenGulNR ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN:) Kayıtlı Üye 10 Mart 2007 1.296 3 116 50 Samsun 23 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi BenGulNR #184 moonserose0 .!.: enee efsane geri dönmüş kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin sefalar getirdin gülnur ablacığım opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim ablasının gülüüüüüüüüüüüüopuyorumnanaktan bütün işleri hallettim her taraf ber taraf artıkın buralardayımmmm:teytey::teytey::teytey: hepinizi çok özledimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
moonserose0 .!.: enee efsane geri dönmüş kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin sefalar getirdin gülnur ablacığım opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim ablasının gülüüüüüüüüüüüüopuyorumnanaktan bütün işleri hallettim her taraf ber taraf artıkın buralardayımmmm:teytey::teytey::teytey: hepinizi çok özledimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
E eslemdeniz Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2008 68 0 86 40 Samsun 1 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi BenGulNR #185 ayy yina buluşun kıslar bende katılmak isterim musait olursam