Samsun'lu Glnur ve Gllerinin 2. bulumas:)

merhaba hatunlar ya aslında hatice doğru söylüyor,kendimizi sıkmaya bunaltmaya hiç gerek yok,biraz daha bekleyip herkesin müsait ve tatilden döndüğü bir zamanda buluşsak olur mu? ben de bu aralar çok yoğunum hem iş hem evde ama yinede ne derseniz uymaya çalışırım.sağlıcakla kalın şekerler

güzel samsunumun güzel hanımları buluşmada bende varım ona göre beni unutmayın
sık sık yazamıyorum buraya yakında düğünüm var hergün çarşılardayım telaş hiç bitmiyo ama ben bittim valla kafamçokkarıştı
bu arada evlilik hazırlıkları albümlerde benimde resimlerim var hihoyyyt

tamam hayatım gün belli olunca ben haber veririm sana

tatlı telaşlar bunlar ilerde gülerek ve mutlulukla hatırlayacağın

güzel anılar olucak bunlar ben ce doya doya tadını çıkaryerimseniben

topiğin hayırlı olsun gördüm, okudum ve yorumumu da yaptımopuyorumnanaktan

tamam hayatım gün belli olunca ben haber veririm sana

tatlı telaşlar bunlar ilerde gülerek ve mutlulukla hatırlayacağın

güzel anılar olucak bunlar bence doya doya tadını çıkaryerimseniben

topiğin hayırlı olsun gördüm, okudum ve yorumumu da yaptımopuyorumnanaktan

samsunun gülleri güzelleri nasılsınız bakalım? ben iyiyim çok şükür.bende ağustosun 7 sinden sonra izne ayrılabilirim ama çok plan yaptığım için hangisini uygulamaya sokacağıma karar vermedim henüz.gülnur ablacığım düğün telaşın başladı sanırım ALLAH kolaylık versin düğüne gelmeye çalışacağım bir aksilik olmazsa.en kısa zamanda görüşmek dileğiyle hepinizi öptüm opuyorumnanaktan

gulnur abla aşk olsun benı çagırmıyonmu dugune kırıldım sana

şekerim ne alıngan hatunsun sen ALLAH eşine kolaylık versin :)) şaka biryana canım gülnur abla yoğun buaralar düğün için. benim işyerimi biliyor uğruyordu düğün hazırlıkları için koşuştururken.gel şekerim gidelim beraber halaay çekerizz :teytey:

a.s.a.s.a.s.selam kızalr kımse yokmu buugn ası vuuruldum accık canım acıdı ama ıyıyım şimdı hepnızı operım

gulnur abla aşk olsun benı çagırmıyonmu dugune kırıldım sana

hayatım davetiyeleri dağıtmaya ve söylemeye yeni başladım tabiki senide davet ediyorum

kocişini al gel.fatma, ayşegül, gülseren abla kızları,kardeşi gülderen abla ve gülseren ablanın

arkadaşı herkez geliyor şekerim gelirsen çok mutlu oluruz sana özelden yazıcam

KK nın samsun şubesi bu kez düğünde buluşuyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hayatım çok yoğun çalışıyorsun tatili hak ediyorsun kafanı dinlemek gezmek eğlenmek seninde hakkın yaptığın planların hepsini uygula bencekaydirigubbakcemile2 canım düğün yanaştıkça telaşlar çoğalıyor. bugün annemle konuştum ayşegül' ün yanına gittim konvoyların havlularını ondan aldım dedi.düğüne mutlaka bekliyorum anneni kardeşini hatta arkadaşlarını al gel buyur
hihoyyythihoyyyt

:selam kızlarrrrrrr dugune gıdecez epeyden berı oynamadım:dance::dance::dance::dance::dance:

gülnur ablacığım ALLAH tan birşey olmazsa gelmeyi istiyorum.tamam kız hatice oynayalım valla düğünde,horon bilir misin ?

se3lam kızlar nerdesınız ya mıllet sureklı buluşuyo bızde tık yok ayıp oluyo yanı kk ve samsunlulara karşı kızalr ahdın kopunnnnnn sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

selam mıleet nerdesınız ya lmaz:herkes kopmuş gıdıyo bızde tık yok kızlar samsunlulara ayıp oluyo hadı bakalım mesajları beklıyorum

haticeciğim merhaba,ben tatildeydim bugün işbaşı yaptım.sen nasılsın? ben gülnur ablaların düğünündeydim ama seni göremedim hani oynayacaktık beraber ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…