Samsun'lu Glnur ve Gllerinin 2. bulumas:)

hadi nergis gelmesede bu hafta içi buluşup yemek yiyelim..ne dersiniz?

canım nergiz bu buluşmayı sırf ona özel olarak hazırladığımızı biliyor

haber beklediğimizi de biliyor

ayın 15 de türkiyeye inicem demişti ki geleli kaç gün oldu

insan buraya girer bir haber verir herkez ondan haber bekliyor heralde vazgeçti

benim başka yapabileceğim birşey kalmadı çünki herkez tatile çıkacak izine ayrılacak düğünü

derneği var ben ona bunlarıda izah ettim

sizlerde haklısınız sizleride oyalamış oldum özür dilerim arkadaşlar

isterseniz buluşalım siz bilirsiniz

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!

kızlar nerelerdesiniz siz hiç kimsecikler yok buradaklava:klava:klava:klava:klava:

klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:ben burdayım abla asıl sen yoksun neler oluyo bu kızlara ya

merhaba hatunlar,bugün ödeme günüm olduğu için dehşet yoğunum,bu hafta buluşursanız siz gündüz buluşursunuz ben gelemem sanırım ama sarıböcuğn dediği gibi akşam yemeğine çıkarsanız gelmeye çalışırım.şehir dışından misafir var akşamları onunla olacağım beraber geliriz.aslında geçen hafta gelecekdi ama sizlerle buluşacağım için bu haftaya erteletmişdim.neyse iyi bakın kendinize

herkese iyi akşamlar nasılsınız bakim bugün canım kardeşim geldi o yüzden bu ara sık giremiyeceğim öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

herkese iyi akşamlar nasılsınız bakim bugün canım kardeşim geldi o yüzden bu ara sık giremiyeceğim öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

gözün aydın hayatım annen yanında, kardeşin yanında iyi bir hasretlik giderdin ailenle allah kimseyi ailesiz bırakmasın:Saruboceqpuyorumnanaktan

kızlar herkeze günaydın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben bugün temizlik yapacam giremeye bilirimlmaz:

ama arada dayanamayıpta gire bilirim:kedi:

günaydın herkese arada girerim demiştim zaten fırsat buldukça yazarım yine öptüm hepinizi kocaman opuyorumnanaktan

kızlar benim düğün telaşlarım başları hadi günü ayarlayın da şu buluşmayı yapalım herkez nerelerde yaaaa milleti hep ben mi sirkeliycem kızyorum ama klava:klava:klava:klava:

bend edim buluşalım diye gülnur ablacım.bana uyar ama pazar olursa gelemicem herzamanki gibi:)
bide arabam yok artık sattık yei araç alıcaz diye o yüzden alya ile kolay gelebileceğim bir yer olursa ohh kaymaklı kadayıf gibin olur:)

selam kızlar nasılsınız bakalım anaaaaa kımse yok yıne bence bu gun işini biz biraz erteleyeelim neden derseniz ben hemen gelemem bı arkdaş daha var oda tatılde oda gelemıyo bence hereks tatılden gelsin hem bu sefer bayaga bır kalabalık oluruz rekor kırarız bence benim dusuncem boyle sız ne dersiniz buyrunnnnnnnnn şimdılk by optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…