san jorj hastanesi hakkında bilgi sahibi olan?

hasret_eskin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
36
0
36
İstanbul
arkadaşlar kuledibinde bulunan bu hastane sgk anlaşmalı özel hastanelerden, bi yakınım doğum yaptı (sezaryen) ve tekrar hamile kalsam yine orada doğururum diyor. bilgi sahibi olan başka arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

Ben de, pek çok yakınım ve arkadaşım da sen jorj'a farklı alanlarda muayene için gidiyoruz; hangi doktora gittiysek çok memnun kaldık... Fiyatları diğer özel hastanelerin fahiş fiyatlarına göre oldukça makul düzeyde... Çalışanlar çok ilgili... Çok köklü bir hastane ve insana güven veriyor... Gerçekten de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim...

yaşadığım talihsiz hastane ve doktor deneyimlerinden sonra en sonunda avusturya sen jorj hastanesini keşfettim. doğum fiyatları çok makul, sgk+özel sigorta anlaşmaları var. benim doktorum şimdi neptün erdener. doğumuma çok azıcık kalmışken beni kabul etmesi de büyük şans. çok tatlı, ilgili ve tecrübeli bir doktor. hastane 5 yıldızlı otel değil ama gayet konforlu ve temiz. bu hastane resmen gizli saklı kalmış. hastane arayanlara sonuna kadar tavsiye ederim.

Back
X