• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sana göre sevmeleeer..

Okul yeni bitti de acaba memlekete gittin mi falan diye mi sorsam:KK23:
Memlekete sağ salim gitmenizi Allah tan niyaz ederim efendim diyin. Memleket falan karıştırma dümdüz yürü,madem utangaç insansın -memlekete gittin mi?
- Evet geldim,hayır daha gitmedim.
Konuşma bı iki cümleden sonra tıkanacak,direk söyleyin seviyorum uleynnn diye vermiş olduğu cevaba göre devam edersiniz artık.

Memlekete sağ salim gitmenizi Allah tan niyaz ederim efendim diyin. Memleket falan karıştırma dümdüz yürü,madem utangaç insansın -memlekete gittin mi?
- Evet geldim,hayır daha gitmedim.
Konuşma bı iki cümleden sonra tıkanacak,direk söyleyin seviyorum uleynnn diye vermiş olduğu cevaba göre devam edersiniz artık.

sayın bayan X. o öyle olmuyo işte.

şey diyebilirsin konu sahibi; keşke biraz daha vakit geçirebilseydik fln. olmaz mı?

işte ne yazacağımı bilemiyorum. Hiç beceremiyorum bu işleri:oops:
Nasılsın iyi misin, epeydir görüşemedik, instagramda seni görünce ekleyin dedim, neler yapıyorsun :KK48:
ne aşıksın ne değilsin şeklinde Havadan Sudan yaz işte bişeyler.
Yada ara veya mesaj at, aaa senmiydin ben başka x"i aramıştım, ee bu arada sen neler yapıyorsun diye muhabbet aç işte

Bence mesaj atın. Zaten bişeyler varsa ondada bi süre sonra kendiliğinden gelişir olaylar.

Back
X