- 10 Ağustos 2023
- 359
- 841
- 18
- Konu Sahibi cileklilink
-
Sevgili günlükTekrar selam kızlar. Erkek arkadaşımın yanından ayrılıyorum şuan eve yeni geldim ve hemen anlatmak istedim sizlere. Bugünkü mevzudan tartistik ben biraz ağır konuştum. Seni evlenilecek biri olarak görmemeye basladim vs dedim. Bunun üzerine konuşuyorduk. Bak gider sana inat baskasiyla evlenirim dedi... O an çok şaşırdım hiç böyle konuşmazdı ne olursa olsun.
Ciddi misin gerçekten bana inat evlenir misin dedim. Evet dedi.
Bugun de buna uzuleyim
Mutluluklar dilerimDemekki hazırda biri var zaten.
senle evlenmeyecek hemen onla evlenir bak gör.
Bu yazılı olmayan kanun.
Sevgili günlük bugün de Calcifer i mutlu edemedimSevgili günlük
Bugün sevgilimle tartıştık yarın öpüpşüp barıştık
Beni mutlu etmek istiyorsan şey yapabilirsin mesela " yer çekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin"Sevgili günlük bugün de Calcifer i mutlu edemedim
Alerjisi vardır sevgilisinin spermineBoşver ya zaten sevişince dişin şişiyordu. Hem belli ki biri var yolunu yapıyor
Onun yeri burasi degil sizi +18 cinsellik kategorisine alalım ben de geliyorum, malum 12ye geliyor saat geldiler heraldeAlerjisi vardır sevgilisinin spermine
Altta kalmamak için soyledi onu biliyorum da yine de kırıcı......Ay altta kalmamak içinde söylemiş olabilir yedekte biri varsa da. Ben yerinde olsam güvenmezdim bu herife.
Etki tepki meselesi. Ortayı yapmışsın sevgilin de golü atmışAltta kalmamak için soyledi onu biliyorum da yine de kırıcı......
Bazen ayarim yok gercekten. Bu yonumu torpulemeye calisiyorumE iyi de oğlan durduk yere söylememiş ki bunu. Kendinde diyorsun ağır konuştum diye.
Napmasını ne demesini bekliyordun mesela?
Ben çok haksız bulamadım vala. Sevgilim de bana evlenilecek biri değilsin dese aynısını söylerdim hatta daha ağır konuşurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?