Sana mı sordum?

Bir daha susmam beni bu kez kızdırdı yine çok üst üste yapmaya başladı birde ben düşüneceğime o düşünsün

Annesiyim ben bilirim, kimse akıl vermesin demek çok mu zor kızdiginiz anda.
Bunu bir kere yapsanız bir daha karisamayacaklar zaten.

Bu arada inşallah kuzunun biseyi yoktur.

Vala ben hizmetçi değilim yemek yapıyorum temizlik yapıyorum çocuk bakıyorum dışardan birisini tutsan en az 5 milyar ister biz bedava çalışaniz
Öyle gerçekten ben birde çalışıyordum virüsten önce işimiz çok zor ama eşimize de yüklemek lazım bu sorumluluğu

Bazı insanlar yaptıgın işleri reklam etmeyince yapmıyorsun bilmiyosun sanıyolar. Ya hiç takmayacaksın yaptıgından eminsin sonuçta. Eger takıyosan da sen de üstten üstten konusacaksın. Onlara öyle davranacaksın. Herseyi bilirim en iyisini ben yaparım gibi gibi.

Tarzım değil aslında onlara öylesi lazım. İlla reklam istiyorlar

bana bu tarz "suyunun suyu " insanlar akıl vermeye kalktığında "herkes kendi işine baksın" diyorum.ağızları güzel kapanıyo.

Bu tür problemleri eşine anlatman doğru değil bence. Çünkü senin rahatsız olduğun gibi onlar rahatsız olmazlar, nitekim iyi niyetliler demiş. İçinden içinden kendini dolduracağına anında ne demek istiyorsan onu söyle. Sen düşüneceğine onlar düşünsün. Sadece konu buysa görüşmemek de aile içi sorun yaratır. Görüş ama cevabını ver (cevap verirkende mümlünse eşin yanında olmasın)

benimkilerde boyleydi.
cocuk benim rutin kontrole goturuyoruz abarti bi endise abaetilacak derecede surekli arama vs.
sanki cocugu dr a kontrole degilde karin deşen jack e goturuyoruz.
artik sabrim tasti benim bir iki laf sayinca agizlari kapandi.
benim cocugumu benden cok dusunuyormus gibi sacma sapan hareketler.
herkese haddini bilsirmezsen daha cok basin agrir.

Ben şunu öğrendim erkeklerin gözünde şikayet eden hep hatalı. Sen cevabını pat pat ablasına verseydin bırak ablası seni şikayet etseydi. Bu sefer eşin ben dedim götür diye o da istememişti kızımıza gayet iyi bakıyor yanlış düşünüyorsun gibi bir cevabı ona verirdi

Ya gervekten kirli pasaklı biri bile olsanız ona ne yani ne diye burnunu sokuyor. Ayrica sizin cocugunuz ya x abi kızma hakkini kendinde nereden buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…