- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi KisaSamsun
bu nası bi aldatma şekli ya 100 kıza yazmak da nedir 1 tanesini bile kaldıramazken
Bende anlayabilsem bu nasıl bi hırs nasıl bi adilik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu nası bi aldatma şekli ya 100 kıza yazmak da nedir 1 tanesini bile kaldıramazken
nefret ediyorum böyle erkeklerden canları o kızlarla beraber cehenneme olsunKızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var.. Nette baktım bulamadım pek bilgi.
Biz eşimle şuan ayrıyız. Boşanma konumuz geçiyor ama henüz dava falan açılmış değil.
Bu sırada ben eşimin mailinden ünlü bir arkadaşlık sitesine kayıt olduğunu ve bir miktar ödeyip gold paket satın aldığını gördüm. Mesajlarına baktım en az 100 kıza yazmış. 4-5 tanesiyle yazışmış. Şimdi ben acaip derecede tiksindim ve boşanmaya karar verdim.. Bu aldatma sayılır mı? Ekran görüntülerini aldım, gold paket aldığı faturada telefonumda.. Bunlar sayılır mı?
Aldatma illa yatakta mı olur bu da düpedüz aldatma eşi dururken gözü dışarda olan bir erkek hala bu aldatma diye mi soruyorsunKızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var.. Nette baktım bulamadım pek bilgi.
Biz eşimle şuan ayrıyız. Boşanma konumuz geçiyor ama henüz dava falan açılmış değil.
Bu sırada ben eşimin mailinden ünlü bir arkadaşlık sitesine kayıt olduğunu ve bir miktar ödeyip gold paket satın aldığını gördüm. Mesajlarına baktım en az 100 kıza yazmış. 4-5 tanesiyle yazışmış. Şimdi ben acaip derecede tiksindim ve boşanmaya karar verdim.. Bu aldatma sayılır mı? Ekran görüntülerini aldım, gold paket aldığı faturada telefonumda.. Bunlar sayılır mı?
Aldatma illa yatakta mı olur bu da düpedüz aldatma eşi dururken gözü dışarda olan bir erkek hala bu aldatma diye mi soruyorsun
O kadar şoktayım ki inanamıyorum. Her şeyi yapar ama bunu yapmaz diyodum. Ya sürünsün istiyorum bu adiliği yapan insanın mahkemede suçsuz olmasını kabullenemem.. Ya bana diyodu ki boşansak bile asla kimseye dokunamam benim sonum sensin vs. :)
Adam verdiği sözü bozmamak için dokunmadan uzaktan iletişimle aldatmayi seçmiş, ne kadar sözünün eri bir insan(!) Böyle büyük konuşanlar nedense en önce aldatıyorlar.
Onlar sayilmiyo sonuç da gizlice girmissin
Tabi ki aldatmadır. İlle de sex olması gerekmiyor ki niyet de o zaten.
Kızlarla atomun parçalanması hakkında konuşmadıkları malumunuz.
Kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var.. Nette baktım bulamadım pek bilgi.
Ailenizin avukatı geldi, açılın. :)
Öncelikle geçmiş olsun. Sanal da olsa aldatma, aldatmadır. Burada "Evlilik birliğinin temelinden sarsılması" sebebiyle boşanma davası açabilirsiniz.
E-postası ortak kullanıma açık bilgisayarda bulunduğundan, bu bilgilere ulaşmak sizin adınıza suç teşkil etmez. Bununla ilgili çokça yargıtay kararı da var. Örneğin , bir yargıtay kararında ;
Öncelikli olarak özel hayatın gizliliğinin korunması esas olmalıdır. Ancak somut olayın özelliği bu genel görüşten ayrılmayı gerektiren istisnalar içermektedir. Kullanılan deliller çalınmış, tehdit ya da zorla elde edilmiş ise burada hukuka aykırılık vardır. Hukuka aykırı yollardan elde edilmemiş deliller ise yasak bir delil olarak değerlendirilemez. Boşanma davası zaten kişilerin özel yaşamını ilgilendiren bir davadır. Koca eşi ile birlikte yaşadıkları mekanda ele geçirdiği eşine ilişkin fotoğrafları, not defterini veya mektupları mahkemeye delil olarak verirse, bu deliller hukuka aykırı yollardan elde edilmediğinden mahkemede delil olarak değerlendirilir. Aynı evde yaşayan kadın, kocanın bu delilleri ele geçirilebileceğini bilebilecek durumdadır. Kocanın yatak odasındaki bir dolabın içerisinde yada yatağın altında kadın tarafından saklanan bir not defterini ele geçirmesi, bu mekanın eşlerin müşterek yaşamlarını sürdürdükleri bir yer olduğundan kadın için gizli mekan kabul edilemez. Hiç kimse evindeki bir mekanda bulduğu bir delili hukuka aykırı yollardan ele geçirmiş sayılamaz.
denmiştir.
Bu sebeple, evde ortak kullanılan bilgisayarda açık kalabilen / olan epostadan aldığınız bilgiler delil olarak kullanılabilir.Ancak bu deliller tek başına yeterli olmayıp başka delillerle desteklenmelidir.
Bir avukata danışmanız lehinize olacaktır.
Tekrardan geçmiş olsun.
http://www.sabah.com.tr/yasam/2009/12/18/esinin_emailine_giren_doktora_hapis_istemi
Geçenlerde de buna benzer bir haber vardı ama bulamadım. Haklıyken haksız konuma düşmeyin.
O kadar şoktayım ki inanamıyorum. Her şeyi yapar ama bunu yapmaz diyodum. Ya sürünsün istiyorum bu adiliği yapan insanın mahkemede suçsuz olmasını kabullenemem.. Ya bana diyodu ki boşansak bile asla kimseye dokunamam benim sonum sensin vs. :)
Hep öyle derler zaten bak canım bu aldatmanın alası sayılır ben 2 çocuk annesiyim ve boşanmanın ne kadar zor olduğunu bilen birisiyim ama inan ben bile boşanma diyemiyorum çünkü artık aşmış kendini ve gold üyelik almış tek yapman gereken elindeki kanıtlarla yüksek nafakali bir boşanma davası acmak
sanal deliller delil sayilmiyordu en son, benim de bir davam olmustu, mail dokumanlarini sunmustum avukatim delil sayilmaz demisti. net bilgiyi avukatinizdan edinebilirsiniz sadece.Kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var.. Nette baktım bulamadım pek bilgi.
100 mesaji 2 haftada atmis olamaz yaa.2 haftadır ayrıyız. Beni buraya eşim getirdi boşanma amaçlı gelmedim biraz ayrı kalıp kafa dinlemek amaçlı. Sonra tartıştık ve bugün bu haltı yediğini öğrendim..