Sanal Aldatma, boşanma davası?

Toplumun öğretilmiş algisindan ötürü erkektir iki konuşur , gönlünü egler gelir, tapusu sende virttiri zittiri .... EE ne olacak adamlar kendinde hak görüyor bunu kadinlarda herkes yapıyor herkesin karisi affediyor demek ki oluyor boyle şeyler abartmaym diye düşünüyor iste ... Algıyı, yeni nesilleri ahlaklı İNSAN olarak yetiştirerek degistiririz inşallah.:KK51:

Tabii ki aldatma. Benim sormak istediğim mahkemede aldatma olarak sayılıyor mu? Bizim adalet sistemimiz biraz tuhaf, bende pek bilmediğim için o konuları buraya sordum..

Uzuldum adiniza.
Ama sizi yinede metanetli gordum.
Boyle devam edin.
Bi yandan " benim sonum sensin ayrilamayiz' diyen bi yandanda hala kiz avina cikan erkekten hayir gelmez.

Takipte kal e postasindan, sakin belli etme takip ettigini, daha somut bilgiler dahada isine yariycaktir.

Hesabını kapamış.

Evet cnm kesinlikle bu dellileri saglam bir yere kaydet ve bosanma davasinda sun hepsini bunlar gecerli.. bende ekran goruntulerini alip sunmustum hem hakim, hemde yargitay kabul etti ve bunu evliligin temelinin sarsilmasi olarak nitelentiriyorlar, yani eski esin evlilik birligini temelinden sarsmis oluyor..

O kadar şoktayım ki inanamıyorum. Her şeyi yapar ama bunu yapmaz diyodum. Ya sürünsün istiyorum bu adiliği yapan insanın mahkemede suçsuz olmasını kabullenemem.. Ya bana diyodu ki boşansak bile asla kimseye dokunamam benim sonum sensin vs. :)
Bu laflara inaniyo musunuz gercekten? Bana cok bos geliyoda. Yani o anin etkisiyle soylenmistir vs. Kocam dese gulerdim herhalde

Tabii ki aldatma. Benim sormak istediğim mahkemede aldatma olarak sayılıyor mu? Bizim adalet sistemimiz biraz tuhaf, bende pek bilmediğim için o konuları buraya sordum..
Tmm canım zaten sana yada konuna yönelik değildi genelden bahsettim ben hakkında hayırlısı olsun inşallah ilerisi için çok mutlu olursun

Hesabını kapamış.

Hm, bari somut deliller varmi elinde asta fiste seyler yazmismi? Isine yararmi mahkemede?
Bunada sukur ama.
Sen hala " pisman galiba"diyip donede bilirdin. Allahin sevgili kuluymussun kardesim. Ayak ustu kac yalan ata bilir gormus oldun.

Şifresini bilseniz de mail adresi kişiye özeldir ve gizli olması gerekir. Oradan edindiğiniz bilgi ve belgeleri mahkemede delil olarak sunamazsınız. Boşanacaksanız başka gerekçeleriniz olmalı.
Aynı durumu yaşadım, mahkeme gerekçeli kararını yazıp siz ayrıldınız diyene kadar eşler arasında gizlilik olmaz diyor. Bununla ilgili yargıtay kararlarıda var.

biraz önce başka bir başlık için araştırma yaparken bir site buldum. arama motoru gibi valla. bu konuyla ilgili yazı da var belki işine yarar başkaca var mı bakmadım sen detaylı bak istersen. yazı bu

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X