• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanal aşk yalan olmak zorunda mi ?

Goodbyemylover

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
1.044
176
323
İzmir
ben 19 yaşındayim öğretmenlik okuyorum. bilgisayar oyununda biriyle tanıştım. tanistigim zaman benim zaten bir sevgilim vardı ama 1 aydır konuşmuyorduk. bunu ona da söyledim ama umursamadi. 2 ay oyunda konuştuk biz ben ona sevgilimden yana dert yandım o bana teselli verdi akıl verdi. o bana bir şeyler anlattı iş yerinde bi kız gördüm çok masumdu falan ben dedim ne çapkınsın her gün bi kıza bakıyorsun falan. :) neyse 2 ay sonunda bana teklif etti ben iyice düşündüm. eski sevgiliden 3 aydır ses soluk yoktu ona ayrilik mesajı attım ona bile cevap yazmadı. ben de yeni çocuğa evet dedim. onun eski sevgilisi de önünde soyunmaya kalkmis kavga edip ayrılmışlar. dedim nasıl karşılık vermeden durdun peki diye o dedi ki ya sevdiğim kız kendini bana saklamalı bu karşılıklı saygidir dedi. haklısın dedim. o günden beri kizlara guvenmemis teklif almış ama evet dememiş. benim içine kapanik utangac ve masum tavrım onun hoşuna gitmiş 2 ay boyunca. evet seni görmedim duymadım ama insanın yazı tarzından da az çok ne mal olduğu anlasilir falan dedi ben de denemekten zarar gelmez dedim evet dedim. ve şimdi neredeyse 3 aylık sevgiliyiz. bir kere yanıma geldi gorustuk ama o çalıştığı için ve maddi sıkıntısı olduğu için yani kazandığı parayı ailesine veriyor o yüzden çok gelemiyor ama gel desem yemez içmez gelir. yani çok fedakar ve diğer sevgilim gibi cinsellik düşkünü değil. diğeri de sanaldandı ama bariz pislik çıktı ben sonradan bunu anladım. sağolsun şimdiki aşkım gözlerimi açtı. o kadar kibar nazik romantik ki. bazen denemek için tahriki sözler yaziyorum hiç oralı değil yani. yalan görmedim, kavga etmedik 1 kez bile. neyse sorun bu değil annem öğrendi bunu. izin vermedi ilişkimize. dedi okulu yok işi yok yani diplomasi yok lise mezunu bile değil rastgele çalışıyor. olmaz dedi. evli mi değil mi bilmiyorsun falan dedi. numaranı değiş ve bir daha onla konuştuğunu duyarsam babana soylerim dedi babam da beni mahveder. çocuk demişti ki senin için aciktan okurum tamam kayıt olacagim dedi ama günü mu ne geçmiş öyle dedi. ama annem dedi ki günü falan geçmedi bak sana yalan söylüyor dedi. neyse ben bunları ona anlattim bu üzüldü ailenle konuşurum dedi hayır daha kötü olur dedim. numaramı değiştim işte şimdi gizli gorusuyoruz hatta dedim ya bulustuk ama ailemin haberi yok annem soruyor ama hayır gorusmuyoruz diyorum. ne yapacağım bilmiyorum sizce annemi ikna mi edeyim yoksa saklamaya devam mi? ya çocuk o kadar seviyor ki bi keresinde benim onu terk ettiğimi sanmış ağlamış paket paket sigara içmiş. ya hangi erkek ağladığını söyler bi kıza? hangi erkek evlilikten bahseder olmayan çocuğuna koyacagi isimleri düşünür? hangi erkek sevgilisine karısı gözüyle bakar hayat arkadaşım der ya resmen engel olmasa yarın evlenir benimle. hiç korkusu yok ve çıkma tanışma gunumuzu bile unutmuyor. :( çok olgun romantik ve anlayisli biri gerçekten ailemin koyduğu engellere rağmen hiç onlara kötü söz etmedi hatta seni çok iyi saklıyorlar onlara teşekkür etmek lazım diyor. o da 19 yaşında bu arada. ha bi de hani hikayenin başında bu iş yerindeki kızlardan bahsediyor demiştim ya, onlar yalanmis beni denemek için yapmış :) sadık bir sevgili yani. ah bir tanısalar. nüfus cüzdanını da gösterdi yani evli falan değil. .d

Neden sürekli net ortamından birileri ile görüşüyorsun ki?
Gerçek hayatta daha iyi tanımak,görüşmek varken.

Yapma annenin sözünü dinle desek sen yine bildiğini okuyacaksın çünkü yaşın bunu gerektiriyor :)
Ama dikkat et ablacığım.. Hani demişsin ya "Bana şunları söylüyor, şöyle şöyle davranıyor hangi erkek yapar söyler bunları sevgilisine" işte bu sözün bile erkekler ve aşk konusunda ne kadar "cahil" olduğunu gösteriyor.
Daha neler derler neler bir bilsen; yeter ki seni istedikleri kıvama getirebilsinler..

Yaşadığın yerde, yaşıtın, birlikte zaman geçirip eğlenebileceğin arkadaşlıklar edin, boşver yalan dünyanın yalan insanlarını..

Son düzenleme:
sanalda da olsa iyi giden ilişkiler olabiliyor bence zamana bırak hemen güvenme sen de arada onu test et. Anneni de hemen ikna etme çabalarına girme henüz yaşın küçükmüş, oluruna bırak ve ilerde pişman olacağın bir şey yapma:50::50:

Neden sürekli net ortamından birileri ile görüşüyorsun ki?
Gerçek hayatta daha iyi tanımak,görüşmek varken.
bilmiyorum sanal ortamda birileriyle tanışmak amaçlı hareket etmiyorum rastgele tanışma oluyor işte. gerçekte çok mu iyi sanki hiç biriyle konuşmuyorum hiç doğru düzgün arkadaşım yok otobüste biri numaramı istedi hemen o gün pis pis mesajlar atmaya başladı
Yapma annenin sözünü dinle desek sen yine bildiğini okuyacaksın çünkü yaşın bunu gerektiriyor :)
Ama dikkat et ablacığım.. Hani demişsin ya "Bana şunları söylüyor, şöyle şöyle davranıyor hangi erkek yapar söyler bunları sevgilisine" işte bu sözün bile erkekler ve aşk konusunda ne kadar "cahil" olduğunu gösteriyor.
Daha neler derler neler bir bilsen; yeter ki seni istedikleri kıvama getirsinler.

Yaşadığın yerde, yaşıtın, birlikte zaman geçirip eğlenebileceğin arkadaşlıklar edin, boşver yalan dünyanın yalan insanlarını..
haklısın çok sevgilim olmadı benim çok erkek arkadaşım da yok hatta hiç yok tanimiyorum erkekleri ama öncelere bakınca bu erkek beni çok mutlu ediyor ve benden bir şey istemiyor. neden şans vermeyeyim yani ben saf değilim gerçekten bir kusur görsem yanlış görsem gerekeni yaparım sadece çevremdeki erkekler sanki çok düzgün. ya bi de şu var sanalda da bence benim senin gibi düzgün insanlar olabilir ve biz aşkı aramıyorken bulduk. inşallah duygularında samimidir yalancı değildir ne diyelim artık üzülmek istemiyorum
sanalda da olsa iyi giden ilişkiler olabiliyor bence zamana bırak hemen güvenme sen de arada onu test et. Anneni de hemen ikna etme çabalarına girme henüz yaşın küçükmüş, oluruna bırak ve ilerde pişman olacağın bir şey yapma:50::50:
pisman olacagim bir şey yapmam. o da diyor zaten zamana ihtiyacımiz var ben de diyorum. hem zamanla daha iyi tanışırız hem de o okur askere gider ben de iş sahibi olurum. zaten ailem okumayan birini karsilarinda görmek istemez :( en iyisi böyle kalsin şimdilik

sanal aşk eşittir yalan aşk sanalın karşılığı budur... hayali bir düşünceye akıp gitmişsin... sanalda tanışıp evlenen çok insan var ama sanal ortam sadece vesile bu çiftler genellikle aynı şehirde oluyor....

hem senin gibi kaç bayanla konuşmadıgını nerden bıleceksın
telefonla aramadıgını
yada gunaydın mesajını bir sana birde başkasına cekmediğini...???

19 yaş bazı kararları vermek için çok ama çok erken bir yaş... daha bunun askerliği ve oturtması gereken bir düzeni var
neden hazır olan birşeye konmuyorsunda böyle geleceği belirsiz bir ilişkiye akıp gidiyorsun

merakından gelmiştir hangi adam merakından düşmezki yollara

sanal aşk eşittir yalan aşk sanalın karşılığı budur... hayali bir düşünceye akıp gitmişsin... sanalda tanışıp evlenen çok insan var ama sanal ortam sadece vesile bu çiftler genellikle aynı şehirde oluyor....

telefonla aramadıgını

19 yaş bazı kararları vermek için çok ama çok erken bir yaş... daha bunun askerliği ve oturtması gereken bir düzeni var
neden hazır olan birşeye konmuyorsunda böyle geleceği belirsiz bir ilişkiye akıp gidiyorsun

valla beni sevdiğini ailesi akrabalar arkadaşlar hepsi biliyor yani onunkiler. ayrıca onu denemek için mesela hayatım diye mesaj atıyorum direk ben olduğumu anlıyor. hani başka kız olsa ne bileyim kimsin falan der adımı soylemez ki ? hatta ıstesem yanıma yerleşecek ıstesem her gün gelecek para biriktirip duruyor bilmiyorum ona guvenmem onu sevmem için çok sebep sunuyor bana. hiç şu ana kadar acigini görmedim ve gerçekten bir çok erkekten farklı. bilmiyorum ya ben aceleci düşünmüyorum zaten zamana bırakıyorum daha çok var evlilik için

Otobüste biri telefonunu istedi ve verdin.:53:
Güzel kardeşim yapma! Ben dışarıdan derken toplu taşıma araçlarından bahsetmedim ki...
Gittiğin bir partiden,kütüphaneden ya da okulda kantinde falan demek istedim.
Rica ederim; dengine uygun kişilerle arkadaşlık et.:34:

Otobüste biri telefonunu istedi ve verdin.:53:
Güzel kardeşim yapma! Ben dışarıdan derken toplu taşıma araçlarından bahsetmedim ki...
Gittiğin bir partiden,kütüphaneden ya da okulda kantinde falan demek istedim.
Rica ederim; dengine uygun kişilerle arkadaşlık et.:34:

fazla sosyal biri olmadigim için o tarz yerlerde biriyle tanışacağımı sanmıyorum. okulumuzda gözüme çarpan adam gibi adam da yok hani. bilmiyorum ben zamana biraktim artık ne olursa olsun

Hangi erkek boyle yapar hangı erkek soyle yapar diye sıraladıgın soruları bütün erkekler eksiksiz yapıyor merak etme :)
Evlilikte o kadar basıt bir şey değil yarın evlenir benimle diyosun ya
Daha ne kadar tanıyosun bu cocugu o senı ne kadar tanıyor ?
Bence sonunda uzuleceksın

canım daha 19 yaşındasın zamanla karşına kimler neler çıkacak öyle her rüzgara kapılıp gitme şimdiden evliliği kafana takmak yerine okulunu önemse şimdiden evlilik hayalleri kurmak yerine önce kendi hayatını kur gerisi zaten zamanla gelir hem öyle seni çok mutlu edecek hayırlı kısmetler hiç beklemediğin bi zamanda aniden çıkabilir karşına illaki sevgilim olsun mantığını bir kenara bırak bence sonradan geriye dönüp baktığında pişman olabilirsin anladığım kadarıyla çok romantik olması ve cinsellik düşkünü olmayışı vs. seni cezbetmiş ama bunlara kanma derim ve bir çok erkek ilk tanıştığın günle aynı kalmıyor hayaller hiç bitmez aşk ve mantık bir arada olamaz ama bazen de mantığını ön plana çıkarmalısın, hayatın gerçekleri bunlar..

ya zaten hemen evleneceğiz değil yani sadece eğlenmek için değil daha büyük hayallerle bir erkekle çıkmak istiyorum ve ne bileyim o dediklerimi yapan biri hiç görmedim genelde korkarlar ve kizlara eglenme gözüyle bakarlar diye düşündüm

Her karısı gbi goren sewiyomu sanyosn sen ??
Anneni dnle, herkes gdr geriye sadce ailen kalr.
Ki bi erkek aglasa ble soylemez.
O ne oyle agladm falan, kndni acndrms sn onu brakma dye
erkeklere guwen olmz !!!
Ewlenmdnde ne halt oldgnu anlayamazsn bekarken cnim cicw ewlenince iclerndki
öokuzler bi anda ciki weryo hersey
KÖPRÜYÜ GECESYE KADAR.

telefonla aramadıgını

size katılamicam malesef..
erkek arkadaşımla sanalda tanıştık ve aynı şehirlerdede değiliz hatta aynı ülkede bile değiliz
kendisi türkiyede benn yurtdışndayım...
çıkmaya başladığımızda 19 yaşımı 20 gün geçmişti ve Allaha şükür 1 aydan çok az bir süre sonra 3 yılımızı bitimiş olcaz
hiçte yalan bir aşk değil tam aksine yan yana olan bir çok çiftten çok daha fazla kıymetimizi biliyoruz...

konu sahibi arkadaşım sizinde asıl sorununuz benim anladığım kadarıyla sanalda tanışmak değilde
sevgilinin eğitim durumu ve annenin bunu onaylamaması.. ben böyle anladım şahsen
yoksa sırf sanalda diye size sahip çıkmicak veya sizi oyalıyor sizi sevmiyor diye genelleme yapamam heleki hayatımda böyle güzel bir örnek varken:16::16:

ben 19 yaşındayim öğretmenlik okuyorum. bilgisayar oyununda biriyle tanıştım. tanistigim zaman benim zaten bir sevgilim vardı ama 1 aydır konuşmuyorduk. bunu ona da söyledim ama umursamadi. 2 ay oyunda konuştuk biz ben ona sevgilimden yana dert yandım o bana teselli verdi akıl verdi. o bana bir şeyler anlattı iş yerinde bi kız gördüm çok masumdu falan ben dedim ne çapkınsın her gün bi kıza bakıyorsun falan. :) neyse 2 ay sonunda bana teklif etti ben iyice düşündüm. eski sevgiliden 3 aydır ses soluk yoktu ona ayrilik mesajı attım ona bile cevap yazmadı. ben de yeni çocuğa evet dedim. onun eski sevgilisi de önünde soyunmaya kalkmis kavga edip ayrılmışlar. dedim nasıl karşılık vermeden durdun peki diye o dedi ki ya sevdiğim kız kendini bana saklamalı bu karşılıklı saygidir dedi. haklısın dedim. o günden beri kizlara guvenmemis teklif almış ama evet dememiş. benim içine kapanik utangac ve masum tavrım onun hoşuna gitmiş 2 ay boyunca. evet seni görmedim duymadım ama insanın yazı tarzından da az çok ne mal olduğu anlasilir falan dedi ben de denemekten zarar gelmez dedim evet dedim. ve şimdi neredeyse 3 aylık sevgiliyiz. bir kere yanıma geldi gorustuk ama o çalıştığı için ve maddi sıkıntısı olduğu için yani kazandığı parayı ailesine veriyor o yüzden çok gelemiyor ama gel desem yemez içmez gelir. yani çok fedakar ve diğer sevgilim gibi cinsellik düşkünü değil. diğeri de sanaldandı ama bariz pislik çıktı ben sonradan bunu anladım. sağolsun şimdiki aşkım gözlerimi açtı. o kadar kibar nazik romantik ki. bazen denemek için tahriki sözler yaziyorum hiç oralı değil yani. yalan görmedim, kavga etmedik 1 kez bile. neyse sorun bu değil annem öğrendi bunu. izin vermedi ilişkimize. dedi okulu yok işi yok yani diplomasi yok lise mezunu bile değil rastgele çalışıyor. olmaz dedi. evli mi değil mi bilmiyorsun falan dedi. numaranı değiş ve bir daha onla konuştuğunu duyarsam babana soylerim dedi babam da beni mahveder. çocuk demişti ki senin için aciktan okurum tamam kayıt olacagim dedi ama günü mu ne geçmiş öyle dedi. ama annem dedi ki günü falan geçmedi bak sana yalan söylüyor dedi. neyse ben bunları ona anlattim bu üzüldü ailenle konuşurum dedi hayır daha kötü olur dedim. numaramı değiştim işte şimdi gizli gorusuyoruz hatta dedim ya bulustuk ama ailemin haberi yok annem soruyor ama hayır gorusmuyoruz diyorum. ne yapacağım bilmiyorum sizce annemi ikna mi edeyim yoksa saklamaya devam mi? ya çocuk o kadar seviyor ki bi keresinde benim onu terk ettiğimi sanmış ağlamış paket paket sigara içmiş. ya hangi erkek ağladığını söyler bi kıza? hangi erkek evlilikten bahseder olmayan çocuğuna koyacagi isimleri düşünür? hangi erkek sevgilisine karısı gözüyle bakar hayat arkadaşım der ya resmen engel olmasa yarın evlenir benimle. hiç korkusu yok ve çıkma tanışma gunumuzu bile unutmuyor. :( çok olgun romantik ve anlayisli biri gerçekten ailemin koyduğu engellere rağmen hiç onlara kötü söz etmedi hatta seni çok iyi saklıyorlar onlara teşekkür etmek lazım diyor. o da 19 yaşında bu arada. ha bi de hani hikayenin başında bu iş yerindeki kızlardan bahsediyor demiştim ya, onlar yalanmis beni denemek için yapmış :) sadık bir sevgili yani. ah bir tanısalar. nüfus cüzdanını da gösterdi yani evli falan değil. .d

Ben 1,5 yıl önce facebookta oyunda biriyle tanıştım sevgili olmak gibi bir derdim yoktu ki kendime güvenirim :D Şimdi ise nişanlıyız :) Ama tabiki herkese güvenmemek lazım ...

değil tabi ama oraya giren erkeklerin ortak amacı kız düşürmek ...şöle iyi bir kız bulayımda sevgili olayım diye düşünmüyorlar . sen ne kadar iyi olursan ol seni o kefeye koydukları için senin iyiliğinin güzelliğinin farkında olmuyorlar işte . türk kafası ne yapıcaksın . oysa ordan tanışıp evlenen mutlu olan çok var . ama işte çoğu erkek önyargılı davranıyor . ben çok acı bir internet tecrübesi yaşadım geçmişimde . epeyce şey geldi başıma ... o yüzden uzak durun diyorum .üç kuruşluk insanların sizi üzmesine izin vermeyin lütfen ...

kızlar mrb. ben bu cocuktan zamanla sogudum zaten pek bisey yasamıyorduk ve cok sıkıldım fazla romantik tavırlarından. o beni seviodu sorun yoktu tabi. ama ben baskasına asık oldum daha bi sevdim. ve cocuga msj attım bn baskasını seviom bni rahatsz etme die ve kayboldum. hatta smdiki sevglime bayılıyorum ama ikinci ayımız dolmayacak daha beni terketti. ben onu cok sevdim ve dönmesini cok istiyorum. hta bendeydi ozrumu diledim ve sadce bekliyorum :(

Son düzenleme:
Back
X