Sanal Dünya Yalan Dünya...

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Merhaba kk'nın güzel kadınları,benim için bugün aydınlanma günü oldu desem yeridir.Daha önceden açtığım konuları okuyanlar bilir,sanaldan bir özel harekatçı ile tanışmıştım.Daha önce buluşmak istediği ile ilgili bir konu açmıştım.Bugün şans eseri bana adını bile yalan söylediğini öğrendim.Ailem yok,yurtta büyüdüm demişti,o da yalanmış.Ailesinin sosyal medya hesaplarına bile ulaştım.Resmen beni salak yerine koyup kandırmış.Ben onunla konuşmayı kesmiştim,o bana tekrar yazdı ve böyle konuşmaya başladık.Bugünde şans eseri söylediklerinin yalan olduğunu öğrendim.Şimdi ona bir ders vermek istiyorum.Sizce ne yapayım?Nasıl yalanlarını yüzüne vurayım?

Hiç uğraşmayın. Konuşmayı kesin.
Zaten siz başkasından hoşlanıyordunuz öyle değil mi?

Merhaba kk'nın güzel kadınları,benim için bugün aydınlanma günü oldu desem yeridir.Daha önceden açtığım konuları okuyanlar bilir,sanaldan bir özel harekatçı ile tanışmıştım.Daha önce buluşmak istediği ile ilgili bir konu açmıştım.Bugün şans eseri bana adını bile yalan söylediğini öğrendim.Ailem yok,yurtta büyüdüm demişti,o da yalanmış.Ailesinin sosyal medya hesaplarına bile ulaştım.Resmen beni salak yerine koyup kandırmış.Ben onunla konuşmayı kesmiştim,o bana tekrar yazdı ve böyle konuşmaya başladık.Bugünde şans eseri söylediklerinin yalan olduğunu öğrendim.Şimdi ona bir ders vermek istiyorum.Sizce ne yapayım?Nasıl yalanlarını yüzüne vurayım?

Adam belli ki yalancı, “Benimle evlenmek istiyor,yüz vermedim kudurdu “ der ailesine,hatta şizofren uyduruyor der,der de der,başa çıkamazsın,önüne bak :eğlence:

İnternetten tanışmışsın her anlattığına güveniyor musun ? Belki onun sandığın fotoğraf ona ait bile olmayabilir ?
Bu konuyla ilgili buluşma isteği diye açtığın konuna yaptığım yorummuş .. vardır gerçekten doğru dürüst insanlar ama yalancısı çok fazla sanal alemin .. umarım ona ders vermek yerine kendin bir ders almışsındır

Bu konuyla ilgili buluşma isteği diye açtığın konuna yaptığım yorummuş .. vardır gerçekten doğru dürüst insanlar ama yalancısı çok fazla sanal alemin .. umarım ona ders vermek yerine kendin bir ders almışsındır
Baya büyük ders aldım,oh olsun bana

Sanal tanışmalı ilişkiden ne umuyordunuz da umutlarınız boşa çıktı ki. Dua edin yalancı çıkmış. Katil sapık olmadığı ne malum. Ne kadar tanıyabilirsiniz ki. Karısı bile vardır belki

Ben eski kafalıyım. Tamam çağ teknoloji çağı ama görmediğim, duymadıgım, tanımadığım, dokunamadığım, kokusunu bilmediğim, konuşurken tepkilerini yüzünden de almadığım biri ile muhabbet edemem
Birliktelik, sevgililik o kısma girmiyorum bile...

Ben eski kafalıyım. Tamam çağ teknoloji çağı ama görmediğim, duymadıgım, tanımadığım, dokunamadığım, kokusunu bilmediğim, konuşurken tepkilerini yüzünden de almadığım biri ile muhabbet edemem
Birliktelik, sevgililik o kısma girmiyorum bile...
Böyle eski kafalılık yeni kafalılıktan daha iyi bence. Çağa ayak uyduracağım diye bu yalancı pislik tiplere umut bağlıyorlar insanlar.

Haklısın ama inanmıştım işte.:KK43::KK43:
Sayfalarca inanma dedik eminmisin dedik hatta harekatcıya laf ettigimi düşünen biri geldi onları savundu tartıstık falan
Belki senin iki katı yasındakiler tecrübelerimizle yol cizmeye calıstık
Kendi bildigini okudun simdi yine ne biliyosan onu yapıcaksın ve yine yanlısı sececeksin

Sayfalarca inanma dedik eminmisin dedik hatta harekatcıya laf ettigimi düşünen biri geldi onları savundu tartıstık falan
Belki senin iki katı yasındakiler tecrübelerimizle yol cizmeye calıstık
Kendi bildigini okudun simdi yine ne biliyosan onu yapıcaksın ve yine yanlısı sececeksin
Ben yanlışımı telafi etmek istiyorum,aynı hataya tekrar düşmek istemiyorum.

Ben yanlışımı telafi etmek istiyorum,aynı hataya tekrar düşmek istemiyorum.

Adamla muhatap olma.
Sosyal medya hesaplarını kapat, kullanacak olgunluğa geldiğinde açarsın çok hevesin varsa.
Bir daha da oturup kalkmasını, yemek yemesini görmediğin, arkadaş ortamına girmediğin, elini uzattığında tutamadığın kimseye umut bağlama.
Hatta vakit de harcama.
Okul, iş durumlarını bilmiyorum, kendi hayatının kalitesini arttırmaya bak, karşına da daha kaliteli insanlar çıkacaktır.

Back
X