italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 206 Antalya 10 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #1 forumdaki hayatını gerçek hayatına karıştırınca neler oluyor bi görelimm:) Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika....... Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........ Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi........ Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti..... papatya.com
forumdaki hayatını gerçek hayatına karıştırınca neler oluyor bi görelimm:) Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika....... Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........ Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi........ Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti..... papatya.com