• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanal hakaret

Çok üzücü aslında ya. Gerçekten. Çoluğun çocuğun varken hayatını bir erkeğe adayıp onun peşinde koşan, hayatında bir erkek olmadan kendini aciz hisseden kadınlara gerçekten üzülüyorum. Üstüne üstlük ortada babası terk etmiş bir çocuk var. Annesinin iki kat daha fazla çocuğuna sarılması gerekirken Instagram'da sözlüsünün kimlerle ne nane yediğine bakıp arkasını toplamaya çalışıyor. Yazık. Boşanmış ve çocuğum varken kimsenin uçkurunun peşinde koşamam.
Çocukluğunu yaşayamamış ki. Kafada çocuk. Okadar sorunu varken, yeni birini bulup, tek derdi sevgilisinin eski birlikteliği. Bizde burda el değmemiş gencecik kiz sanıyoruz:) yanlış anlaşılmasın. Hani cinsellik yaşadıklarına takıldığı icin böyle diyorum. Ben çocuğum varken, Brad pitt'de olsa gözümde asla bukadar büyültmezdim. Resmen sinirden çıldırmış gibi yazıyor, herkese saldiriyor. Hele tüm akrabalara kadının msjlarini göstermesi. Korkunç :KK57: takıntı haline getirmiş. Bi insan kendini bukadar kaybetmemeli

Aslında sorgulaması gereken şu: 2 insan 2 yıldır hiç görüşmüyorken "biri diğerine izinde neden gelmedin" diye sorarsà "ne izni, ben izne çıktığını nerden bileyim, hem çağırdın mı ki" demez mi ?
Bir de "senin zili beni instagramdan azarladı" diyecek yüzü kim veriyor ?

Ay neyse şiştim. Behlül kaçar :KK55:
Dogru da konu sahibi boyle inanmak istiyo

Ne sözü yahu ya nişan olur yada nikah ; sözmü kaldı; birliktelik yaşıyorsun ok bizenesi de; adamın eski ilişkilerini kurcalaman gereksiz; çamura çomak sokarsan elbet üstüne sıçrar

ben anlatamadım konuyu kadınla iki senedir görusmeyen sözlüm ama kadın görüşüyolar gibi gösteriyo ben rezil edecem diyimce de bayadır görüşmüyoduk aklima soktun dur arayim diyo
İk senedir görüşmediklerinden nasıl bu kadar eminsiniz?

Sen iyi sözlüne inanıyorsun ben olsam kesin kadına inanıp o sözlü kişisine dünyayı dar etmiştim :KK70: ayrıca niye hep kıza yükleniyorsun hırsızın hiç mi suçu yok :KK59:

bende burdakilere bunu anlatmaya calisiyorum iste ama anlayan yok bana hakaret edip beni asagilayan insana iliskimi zeledeyen hasta ruhlu insana yapabilecegim tek sey ailesine söylemek cunku nisanlima bi zarar gelirse sikayet etsem de fayda etmeyecek kadin hem sikayetci olcam diyo hemen ardindan da dur bi arayim aklima dustu diyo
Kendini kandırıyorsun.. tmm burdakiler kırıcı söylemiş ama gerçek bu malesef ..
insan 2 yıldr görüşmediği birine bu kadar laubali konuşmaz. Senle sözlendikten sonrada konuştukları bariz ortada.. ve kadında bundan cesaret almış. Şikayeti fln boşver bunu düşün önce..
ayrıca takıntılı birine benziyorsun evlenince bunu çıkarabilecek misin aklından.. yoksa hayatı kendinede bu adamada zindan mı edeceksin. Bu kararını gözden geçirmelisin..

Back
X