• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanal hakaret

cunku instagrami ortak kullandigimizi biliyodu instagram olayindan sonra da 4 ay boyunca hakkariden gelmedi bu adam nasil bu kadinla beraber olabilir ki hafta da bir gün telefonu cekiyor zar zor ailesi bile bu olayi duydu bu adam yakasini kurtarmak icin ailesinden yardim istedi bile bile neden yaksin kendini kadina diyorum ki onun bir mesajini at numarasini at atamiyo bile tek amaci saplanti haline getirdigi adami elde etmek nisanlim nerden bulastim ben zamaninda buna özür dilerim diyip agladi bi erkek kolay kolqy aglamaz hele ki nisanlim hic aglamaz komutanlarina rica etmis nisanlim bana inanmiyo 4 aydir burdayim bi inandirin nolur diye komutanlari beni aradi daha nasil suclayim ben bu adami
Hangi komutan birligindeki askerin seks hayati konusunda sahitlik yapar allah askina inandiniz mi? Adam sizi keklemis belli ki bir arkadasini komutan diye yutturmus

Ortada tek bi gerçek var
Nişanlınızın eskiden de olsa o kadınla konuşması
Bence bu ilişki düzelmez ( inş benim üstüme de gelmezsiniz yorum yaptım die)

Hangi komutan birligindeki askerin seks hayati konusunda sahitlik yapar allah askina inandiniz mi? Adam sizi keklemis belli ki bir arkadasini komutan diye yutturmus

Hhahah ay gülmeyeyim dedim de dayanamadım cidden durum böyle.

Ablacım yani gerçekten sözlüm terk ederse ortada kalırım diye düşünüyorsun herhalde. Yoksa bu kadar acemi yalanlara körü körüne inanıp elin kadınına sarmak cidden akıl işi değil yani.

Bilemedim hastaysa kafadn olabilir onun disinda insan 2 sene kendisiyle hic gorusmryn birine bu kadar yapismaz yani...
Aslında sorgulaması gereken şu: 2 insan 2 yıldır hiç görüşmüyorken "biri diğerine izinde neden gelmedin" diye sorarsà "ne izni, ben izne çıktığını nerden bileyim, hem çağırdın mı ki" demez mi ?
Bir de "senin zili beni instagramdan azarladı" diyecek yüzü kim veriyor ?

Ay neyse şiştim. Behlül kaçar :KK55:

dava olsa da ben yaptiklarimin hesabini bi yargiya bi nisanlima veririm bu bir ikincisi nisanlim aldatmadigini ben hayatindayken o kadinla asla ama asla birlikte olmadigini her sekilde ispat etti komutanlari bile aradi kadinin dedigi tarihte burda oldugunu bilmeni isteriz dediler olayin icerigini bilmeden nisanlimi elimden almaya kalkan bi kadini hakli görmenize anlam veremedim ayrica onun bana ilk hakaret ettigini ve tahrikten dolayi kufur ettigimi belirttim bilmem anlatabildim mi
Kadının size yaptıkları ayrı bir suç, bambaşka bir mesele.
Ama onun erotik içerikli konuşmalarını akrabalarina- aile dostlarına atmanız sizi daha masum yapmıyor.
Amacınız neydi? Belli ki ataerkil aile yapısından gelmiş bir insansınız. Eğer o kadın 'hesabim çalınmış' demeseydi ve ailesi bu yalana inanmak istemeseydi ne olacaktı? Otuz -otuzbes yaşında kadının ailesinden dayak yemesini mi amacladiniz gönderirken? Ailesinin reddetmesini mi , işe gitmesine engel olmasını mı, ailesinin konuya komşuya sulaleye rezil olmasını mı,'ooo yolluymus demek ki bu kari,ellere var da bize yok mu' diye salak salak insanların askinti olmasını mı, yoksa bir aile büyüklerinin dayanamayıp onu öldürmesini mi amaclamistiniz??
Bu dediğim çok mu ütopik geldi? 2007 yılında 409 kadın katledilmiş, bunlardan biri de bu kadın olabilirdi. Böyle bir şey yaşansaydı vebalinden nasıl kurtulacaktiniz? Hadi vicdani falan geçtim, mahkemeye azmettirici olarak çıkmayacak miydiniz? Hapis yatmayacak miydiniz?
Çook düşüncesiz bir harekette bulunmussunuz.
Bir kadının hayatını karartmaya çalışmişsiniz. Eğer yarın bir gün ayrılmak istediginizi soylediginizde şimdiki nişanlıniz özel resimlerinizi, +18 muhabbetlerinizi aileniz ve çevrenizle paylasirsa ne demek istediğimi işte o zaman anlayabilirsiniz.

Hhahah ay gülmeyeyim dedim de dayanamadım cidden durum böyle.

Ablacım yani gerçekten sözlüm terk ederse ortada kalırım diye düşünüyorsun herhalde. Yoksa bu kadar acemi yalanlara körü körüne inanıp elin kadınına sarmak cidden akıl işi değil yani.
Hayatim yani sunu insan komutanindan nasil ister? Gel abi yak bi sigara,sana zahmet sozlumu arayip benim kimseyle sevismedigimi soyler misin? Tovbest.

Kadini iyice alaya almislar farkinda degil ayol.

Sözlün sütten çıkma ak kaşık kadın suçlu kadın o... hep böyle olur ztn.
hiç sağlam bi temeli Yok ilişkinizin bnce gözden geçirmelisin.. o “adam“ olsaydı o kadına öyle şeyler söylerdiki kadın bırak hakaret etmeyi msj bile yazamazdı. Kim olduğnu açıklamadan sözlünün ağzından nişanlımı seviyorum deseydin ağzından laf alabilirdin.
Tmm kadın ahlaksız sözlü birine yazacak kadar ama sen bu durmda farkını koysaydın hakaret etmeseydin keşke...

Hayatim yani sunu insan komutanindan nasil ister? Gel abi yak bi sigara,sana zahmet sozlumu arayip benim kimseyle sevismedigimi soyler misin? Tovbest.

Kadini iyice alaya almislar farkinda degil ayol.

En babacan komutandan bile isteyemezsin. Dediğin gibi bir dal sigarasına, hadi bir paketine olsun, birine konuşturtmuştur.

En babacan komutandan bile isteyemezsin. Dediğin gibi bir dal sigarasına, hadi bir paketine olsun, birine konuşturtmuştur.
Aynen oyle. Komutan denilen kisiye sorabilme ihtimalin dahi olsa adamin agzina carparlar bir tane neye ugradigini sasirirsin. Adam kadinin biriyle takilmis sevismis o kadar.

Bence kadını gidip ailesine abisine vs şikayet etmeniz çok korkunç, ya manyak çıksalardı da çekip vursalardı öldürselerdi kadını? Değer miydi 2 mesaj için?

Ayrıca jigalo bilmem ne diye başlatan sizsiniz hakareti anlattığınıza göre, sözlünüz isteğiyle beraber olmuş kadınla alnına silah dayamamışlar, sonrasında da her yerden engelleyebilirmiş engellememiş, siz fb şifresini alıp oradan konuştuğunuza göre arkadaş listesinde duruyormuş mesela?

Son olarak eğer sözlünüzle bir şekilde iletişimde olmasaydı siz ona yazınca, ilk yazacağı şey uslu durmuyoruz falan olmazdı bence, sana kırgınım-bi kız buldun beni unuttun gibi şeyler yazması daha akla yatkın..

Umarım kadın davayı açmıştır ve siz de hoşunuza gitmiyor diye kimseye or... jigalo tutan vb deme hakkınız olmadığını anlarsınız..

Not: or... demekle zilli demek aynı şey değil bence

Aynen oyle. Komutan denilen kisiye sorabilme ihtimalin dahi olsa adamin agzina carparlar bir tane neye ugradigini sasirirsin. Adam kadinin biriyle takilmis sevismis o kadar.

şimdik komutanin onu aramadigina inaniyor mu konu sahibi hayır :KK70:cunku onun sozlusune mutlak guveni var :cool:

Aslında sorgulaması gereken şu: 2 insan 2 yıldır hiç görüşmüyorken "biri diğerine izinde neden gelmedin" diye sorarsà "ne izni, ben izne çıktığını nerden bileyim, hem çağırdın mı ki" demez mi ?
Bir de "senin zili beni instagramdan azarladı" diyecek yüzü kim veriyor ?

Ay neyse şiştim. Behlül kaçar :KK55:

Aşırı katılıyorum size :KK52:

Ay durumunuza çok üzüldüm. Hem aldatılmışsınız hem böyle bir adam yüzünden mahkemelik olacaksınız. :KK12:
Mahkeme kısmına üzülmedim aslında kadının akrabalarına ulaşarak siz kaşınmışsınız. :ruh:
kaşınmışsınız ne demek ya ???? sizi ilgilemdiren bi durum yok iyi aksamlar

şimdik komutanin onu aramadigina inaniyor mu konu sahibi hayır :KK70:cunku onun sozlusune mutlak guveni var :cool:
Sozlusune guveni var ama adama jigolo demis tovbe tovbe ;)
Adama mi hakaret etmis orda kadina mi ben onu anlamadim. Adam biriyle sevismis, kendisi de aldatilmis sonucta. Kadin buyuk olunca neden hemen adama o gozle bakilmis hic anlamadim valla.

Bilemedim hastaysa kafadn olabilir onun disinda insan 2 sene kendisiyle hic gorusmryn birine bu kadar yapismaz yani...
bende burdakilere bunu anlatmaya calisiyorum iste ama anlayan yok bana hakaret edip beni asagilayan insana iliskimi zeledeyen hasta ruhlu insana yapabilecegim tek sey ailesine söylemek cunku nisanlima bi zarar gelirse sikayet etsem de fayda etmeyecek kadin hem sikayetci olcam diyo hemen ardindan da dur bi arayim aklima dustu diyo

bende burdakilere bunu anlatmaya calisiyorum iste ama anlayan yok bana hakaret edip beni asagilayan insana iliskimi zeledeyen hasta ruhlu insana yapabilecegim tek sey ailesine söylemek cunku nisanlima bi zarar gelirse sikayet etsem de fayda etmeyecek kadin hem sikayetci olcam diyo hemen ardindan da dur bi arayim aklima dustu diyo

senle alay ediyor hala anlamadinmi ?

He he tamam sensin
Sensin iyi doğru olan sensin nişanlısı ak kaşık Olan
Onun bunun yorumunu beğenmeyeceksen ne diye konu açıyorsun
onum bunun degil senin yorumunu begenmedim evet nisanlim ak var mi???ayrica sana nisanlimda suc var mi diye sormus muyum???? hadi ikile

Evet alırsınız
Özel hayatı ihlal bu
Özel yazışmanızı birine göndermişsiniz
Siz me istiyorsunuz abisi bu kadını öldürsün mü?
İsteğin bu mu
Ne hasta insanlarsınız ya
Ne eziklik bu
Varsa derdin paylaşırsın
Kadın mahkemeye gitmiş iyi yapmış

Back
X