• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanal hakaret

Öfkeyle kalkan zararla oturur. Birazdan ninesi yaşında diyebilir.
7 yaş gayet makul bir yaş farkıdır bence.... ayrıca yaşı büyük diye kötülemekte neyin nesi:KK48:
konu sahibi sen en başından sonuna kadar yanlış şeylerle uğraşıyorsun.
Senin sorunun o bayan değil sözlün olmalı..
Artı .... sözlün hakkari de de olabilir Muş tada bu onu masum kılmaz
ustte biri de bu konuya deginmis ben 25 yasindayim kendimden 7 yas kucuk birini kendime sevgili yapmam evlilik olsa pek alâ olabilir kafalar uyuďur olur amq zevk için takilmak karakter meslesi demek ki bu da sayginlik gorebiliyor ne diyim

ustte biri de bu konuya deginmis ben 25 yasindayim kendimden 7 yas kucuk birini kendime sevgili yapmam evlilik olsa pek alâ olabilir kafalar uyuďur olur amq zevk için takilmak karakter meslesi demek ki bu da sayginlik gorebiliyor ne diyim

küfürlü yazmanıza gerek yok! amq??

Bakın sürekli sözlünüzü aklamaya çalışıyorsunuz saf filan diye.25 yaşında bir erkek neyin ne olduğunu az çok biliyodur , o kadınla bir şeyler yaşamış belli ki.Siz sürekli kadına yüklenmeyi ve bu olayı didiklemeyi bırakmalısınız.Çünkü bugün hakaret yarın başka sıkıntılı durumlara yol açabilir.Ki kadın o yazışmayı delil gösterse ve o küfür ağır bir hakaret.Başınıza iş açılabilir.

Sozlunuz hiç masum gelmedi bana... Sizde kusura bakmayın ama sadakati 3.kisiden beklemeyin... Klasik hep kadını suçlayan bı tarzınız var malesef...

hatta uyuşur yazacagima da uyudur yazmisim siz bakmak istediginiz acidan bakmissiniz agır oldu bu

G gelelimsana Sözlünüz bu ilişkiyi mazide bırakamamış
Sizin bu kadından haberdar bile olmamanız gerekirdi , kesip atmalıydı
Bir şekilde görüşmeye devam ediyorlar, hakaretten çok daha ciddi sorunlarınız var
Birbirinize saygınız yok, sana saygısı olan adam birlikte olduğu kadının ismini cismini sana vermez, seni muhatap etmez
Senin ona saygın olsa ekran resimlerini akrabalara veremezsin, onun sosyal medya hesaplarını kullanamazsın
Nereden tutulsa elde kalıyor, bence bu ilişkiyi evliliğe taşımayın, hayatınızı yakmayın. Siz kızdınız HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ablaya ama değindiği konu çok doğru seviye , saygı , güven çok önemli hatta bir çok yerde sevgiden önde gelir bunlar

Sakin ol , yazarsın acelesi yok ki konun açık sonuçta
ben sakinim yardim almak icin geldigim sayfada kimseye bana iyi da kötü fikir veriyor konuyu anlamaya calisiyor yardim ediyor diye kufür etmem az once de yazdim hepinize tesekkur ederim dedim simdi neden kufur edeyim ben buraya yaptiklarim dogru diyip övünmek icin gelmedim bundan sonra ne yapabilirim diyerek geldim tek amacim iki yıldan beri konusmadigina yüzde yüz emin oldugum nisanlimi ve kendimi saplantili bi kadinin tacizinden korumaktı nasil emin olabiliyosun derseniz bende sizler gibi ilk basta emin degildim masum degil dedim ancak daha sonrasinda bu kadinin normal olmadigi hatta nisanlimin iki senedir bir kez izin kullandigi onda da memleketine degil izin boyunca antalyaya gittigi birebir ispatlandi bana bu da yetmedi kadinin bocalamalari ilk instagram tacizinden sonra benim hakaretim üzerine savciliga gitmeyip bu olayi nisanlimin hesabina gülerek yazması benim oldugumu ögrenince önce savciliga gidecem diyip sonra hesabim calindi demesi cok carpitici şeyler bi de bu acidan bakmak gerek

Cani istemis birkikte olmus, niye surekli kadini asagilamaya calisiyorsun ki

Konuyu okudukça daha iyi anladım.
Konu sahibi sözlünüsünün kendisini aldattığından şüpheleniyor, sonra kadınla sözlüsü gibi konuşuyor. Bingo! Doğru hissediyormuş, sözlüsü bu kadınla onu aldatıyormuş. Tabi buna hem sinirleniyor hem de kadının sözlüsünü elinden almasından korktuğu için, hemen kadının cinsel içerikli mesajlarını kadının etrafına duyurup, sözlüsünden uzaklaştırmaya çalışıyor. Çünkü sözlüsüne söylese de kadını uzaklaştırmak istemeyecekti sözlüsü, belki de ayrılacaklardı bu yüzden. Sonra bir bakıyor aaaa kadın mahkemeye vermiş. Ehe gökten üç elma düşmüş, ay bu hikayeler nasıl biterdi. :olamaz:

Bi yandan 'sözlüm iki yıldır doğuda görüşemezler' diyorsun, öte yandan 'aynı semtte oturuyorlar izne çıktığını bilir' diyorsun..
Bi 'ben sözlüme güveniyorum görüşmediler doğuda asker' diyosun, öte yandan kadınla görüşüp görüşmediklerini anlamak için türlü türlü işlere kalkışıyorsun.
Kadına face'den 'izinde neden yanıma gelmedin' dediğinde 'rahat durmuyoruz ki' demiş.. Sizce izine çıktığını bilmese 'aa ne zaman çıktın ki izine' diye sormaz mıydı ?
Kabul edin siz de bal gibi biliyorsunuz neyin ne olduğunu da işte, 2. kadını suçlayıp sözlünüzü aklamak işinize geliyor.

Sözlünüz bu ilişkiyi mazide bırakamamış
Sizin bu kadından haberdar bile olmamanız gerekirdi , kesip atmalıydı
Bir şekilde görüşmeye devam ediyorlar, hakaretten çok daha ciddi sorunlarınız var
Birbirinize saygınız yok, sana saygısı olan adam birlikte olduğu kadının ismini cismini sana vermez, seni muhatap etmez
Senin ona saygın olsa ekran resimlerini akrabalara veremezsin, onun sosyal medya hesaplarını kullanamazsın
Nereden tutulsa elde kalıyor, bence bu ilişkiyi evliliğe taşımayın, hayatınızı yakmayın. Siz kızdınız HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ablaya ama değindiği konu çok doğru seviye , saygı , güven çok önemli hatta bir çok yerde sevgiden önde gelir bunlar

Bana kızma gibi bir lüksü olamaz zaten,ben ona nedenlerini gayet açıklayıcı anlattım.

Back
X