• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal ilişki...

Deinos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
61
2
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben sanaldan biriyle cıkmaya basladım iyide anlastık fakat o baska sehırde ben baska sehırde oturmaktayım ve onun hattıyla benım hattım farklı yanı internet dısında konusamıyoruz... Hattını degistir diyorum cevremdeki insanların hepsi bu hat diyo degistiremem .. yani ne yapmalıyım bu konuda bilemiyorum:/ :26:

Son düzenleme:
numara değişmeden hat değişiyor artık hangi hatta gececeksen bayisine gidip talep ediyor,hallediyorsun.üzülme:34:

hatlarınız farklı dıye mı konusamıyorsunuz yoksa aramıyor mu?
9 a kadar calıstıgına gore ne iş yapıyor kı ınternetten tanısmıssınız guwenılır olduguna emın mısınız

sorununuz ne canim? sanal olmasi mi? uzak olmasi mi? gorusememeniz mi? sanalliktan cikmis, uzak olmasinida hafta sonu birbirinizin oldugu sehirlere giderek halledersiniz, telefon hattinizi degistirin , olmadi msnden konusmaya devam edin.. sorununuz yokmus aslinda degil mi?

tatlim internete tanistigin biri ne kadar guvenilir olurki ? siz bu sorunu cozseniz bile baska sorunlar cikabilir? yeme , icme, gelenek, gorenek.kultur, orf , adet vs bunlar evlilikde cok sorunlar cikariyo..bunlar cikmasa bile guvenilirlik az..beni neteen buldu baskasinida bulur diye hepp suphe edebilirsin .. ailesi hosgorusuz insanlarsa bu durumda cok zorlanirsin ve buu insan sandigin kadar iyide olmayabilir..canim dikkatli ol her soylenilene inanma ..inan bana melek yuzlu seytanlar etrafimizi kol acan ediyolar..

Nette ne kadar görüşüyorsunuz? Ben bu tür sanal ilişkilere genelde korkarak bakarım. Çünkü karşındakinin evli olma olasılığı yüksek çıkabilir? Sonuçta arkadaşların dediği gibi numara değiştirmeden hattını taşıyabilir.

Senın ıcın bır hat bıe almak ıstemıyorsa dıycek sozum yok hatlar ne kadarkı telefon yok derse ıkıncı el telefon satan yerler var ıstese bunları cozebılır haaa sana dersekı hattını degıstır ben olsam degıstırmem kusura bakmasında bana verıcegı akılı kendı ıcın kullansın sahsı fıkrım :)

tam sorununuz ne ben de anlamadım .sanal ılıskı mı mesafe mı senı aramaması mı ? sorun tam nedır ?

bıraz daha ayrıntı ve ıcerık gırseydınız sızı daha ıyı anlardık .

sanal ılıskıler pek guvenılır olmaz,hem de farklı sehırlerdesınız .

hem sanal ılıskı hem mesafe var aranız da .bu cocugu sen nasıl tanıyacaksın guvenılır

olup olmadıgını nereden anlayacaksın .ılıskınız kac aylık/yıllık ?

eger henuz yenı basladı ısenız ,hemen ayrılın derım .daha ılıskının basların da

pıntılık yapıp aramamazlık yapıyor ıse hıc gereksız yere rıske gırme.

ılıskınız sanal ortam da baslamıs sanal alem de msn de kalmıs hala da oyle devam edıyor .

bu ılıskıden pek hayır gelmez gıbı,hem ayrı sehırler hem sanal ortam da tanısma

hem de tel muhabbetı bıle yok ,bostan yere basını agrıtma derim .rısk almaya degecek

bır ılıskı gıbı durmuyor .

Son düzenleme:
seven insan bir hat alabilir degisitrebilir kaci kac kurus senin icin yapabilir,

ben yurtdisindaym benimkinin faturaliydi birde kontörlü,gitti annesine verdi fatiuraliy smdi

3 hattida var hepsi birseyler cikardi zamaninda yurt disi konusmasinda, bende her sene aliyordum gidince ama

nerdeyse 4 yildir ayni hat o gerekli zamanlarda para yüklüyor..kapanmiyor yani sanaldan cok güven olmaz sen asik olurken

günden güne onun hayati baska olabilir..

ama tam terside olabilir bence risk alma gerci bunu sormamissin ama birseyleri belli ediyor..

Son düzenleme:
2. Bir hat alıverin canım tek sorununuz buysa,

fazla masraflı olcağını düşündüğü için ona sıcak bakmıyo canım :(

O zamanda 2.telefon yok değil mi ?

aynen öyle..

numara değişmeden hat değişiyor artık hangi hatta gececeksen bayisine gidip talep ediyor,hallediyorsun.üzülme:34:

ya öylede canım ben hattımı değiştirmek istemiyorum, o da istemiyo o yüzden anlaşamıyoruz. Çevresinden herkes aynı hatmış ve eğer değiştirirse mesela onları aradığı zaman fazla kontür gidiyomuş.. :/

hatlarınız farklı dıye mı konusamıyorsunuz yoksa aramıyor mu?
9 a kadar calıstıgına gore ne iş yapıyor kı ınternetten tanısmıssınız guwenılır olduguna emın mısınız

hatlarımız farklı diye mesajlaşamıyoruz canım kontürü olmadığı içinde arayamıyo ve farklı hat oldugumuz icin arasada cok kontür gidiceği icin konusamıyoruz...Fotoğrafçılık yapıyo canım..yani güvenilir olduğunu düşünüyorum ama insanlar belli olmuyo tabi kimin tam olarak güvenilir olucağı..

sorununuz ne canim? sanal olmasi mi? uzak olmasi mi? gorusememeniz mi? sanalliktan cikmis, uzak olmasinida hafta sonu birbirinizin oldugu sehirlere giderek halledersiniz, telefon hattinizi degistirin , olmadi msnden konusmaya devam edin.. sorununuz yokmus aslinda degil mi?

hem uzak olması hemde telefonla konuşamamamız ben her dk internete giremeyebiliyorum ve bu durumda ayrı kalıyoruz ben ondan haber alamayınca aklım kalıyo malesef.. çalıştığı için her gün haftasonlarıda çalıştığı için malesef gelemiyo :(

tatlim internete tanistigin biri ne kadar guvenilir olurki ? siz bu sorunu cozseniz bile baska sorunlar cikabilir? yeme , icme, gelenek, gorenek.kultur, orf , adet vs bunlar evlilikde cok sorunlar cikariyo..bunlar cikmasa bile guvenilirlik az..beni neteen buldu baskasinida bulur diye hepp suphe edebilirsin .. ailesi hosgorusuz insanlarsa bu durumda cok zorlanirsin ve buu insan sandigin kadar iyide olmayabilir..canim dikkatli ol her soylenilene inanma ..inan bana melek yuzlu seytanlar etrafimizi kol acan ediyolar..

aynen çok doğru söylüyosun canım ama şuankinin farklı oldugunu düsünüyorum aslında bende sanal aska karsıyımdır ama bu cocuk farklı sanki :))

Nette ne kadar görüşüyorsunuz? Ben bu tür sanal ilişkilere genelde korkarak bakarım. Çünkü karşındakinin evli olma olasılığı yüksek çıkabilir? Sonuçta arkadaşların dediği gibi numara değiştirmeden hattını taşıyabilir.

şuan haftalık izindi olduğu için daha sık görüşebiliyoruz..bende aslında korkarak bakardım canım ama şuankinin güvenilir biri olduğunu düşünüyorum.Yok canım evli falan değil :) sorun hattın değişmesi zaten canım eğer hattını değiştirirse çevresindekileri aradıgında fazla kontür gidiyo...

24 saat konuşmak zorunda değilsiniz ki. akşamdan akşama nette konuşun işte . yeter de artar bile. :31:

öylede işte insan merak ediyo canım habersiz kalınca

2. hat olabılır mantıklı bı çözüm bence de

görmedığınız bırını nasıl sevıyorsunuz yanı aşk ılışkısı mı bu :44:

kamera açtı banada ordan gördüm hem bence sanal yada gerçek farketmiyo çünkü sonuçta karşıdakide insan bana göre :)

Senın ıcın bır hat bıe almak ıstemıyorsa dıycek sozum yok hatlar ne kadarkı telefon yok derse ıkıncı el telefon satan yerler var ıstese bunları cozebılır haaa sana dersekı hattını degıstır ben olsam degıstırmem kusura bakmasında bana verıcegı akılı kendı ıcın kullansın sahsı fıkrım :)

bende o yüzden kızdım aslında ama ona belli etmedim...Aynen bende değiştirmem zaten o değiştirmedikten sonra..

tam sorununuz ne ben de anlamadım .sanal ılıskı mı mesafe mı senı aramaması mı ? sorun tam nedır ?

bıraz daha ayrıntı ve ıcerık gırseydınız sızı daha ıyı anlardık .

sanal ılıskıler pek guvenılır olmaz,hem de farklı sehırlerdesınız .

hem sanal ılıskı hem mesafe var aranız da .bu cocugu sen nasıl tanıyacaksın guvenılır

olup olmadıgını nereden anlayacaksın .ılıskınız kac aylık/yıllık ?

eger henuz yenı basladı ısenız ,hemen ayrılın derım .daha ılıskının basların da

pıntılık yapıp aramamazlık yapıyor ıse hıc gereksız yere rıske gırme.

ılıskınız sanal ortam da baslamıs sanal alem de msn de kalmıs hala da oyle devam edıyor .

bu ılıskıden pek hayır gelmez gıbı,hem ayrı sehırler hem sanal ortam da tanısma

hem de tel muhabbetı bıle yok ,bostan yere basını agrıtma derim .rısk almaya degecek

bır ılıskı gıbı durmuyor .

daha yeni basladık cıkmayı benımde kafam karısık oldugu icin sizle paylastım benim icin hattını degistirmiyo ve hat almıyo cevresindekiler yüzünden sorunum bu ve internet dısında konusamamız ve arada mesafe olması :( ve onun işi var sabah 8'den akşam 9'a kadar haftasonları dahil... akşam 9 da gelebiliyo anca akşam 9a kdrda hiç konuşamıyoruz yani

seven insan bir hat alabilir degisitrebilir kaci kac kurus senin icin yapabilir,

ben yurtdisindaym benimkinin faturaliydi birde kontörlü,gitti annesine verdi fatiuraliy smdi

3 hattida var hepsi birseyler cikardi zamaninda yurt disi konusmasinda, bende her sene aliyordum gidince ama

nerdeyse 4 yildir ayni hat o gerekli zamanlarda para yüklüyor..kapanmiyor yani sanaldan cok güven olmaz sen asik olurken

günden güne onun hayati baska olabilir..

ama tam terside olabilir bence risk alma gerci bunu sormamissin ama birseyleri belli ediyor..

aynen öyle konusamıyoruz ve uzagız istediği gibi rahat davranıcak ve ben naptıgını bilmiyo olmam kafamı karıstırıyo zamana göre bakıcam tavırlarına göre artık ona göre bişiyler yapmayı düşünüyorum böyle yürümiceğe benziyo :50:

Canım bizde erkek arkadaşımla nette tanıştık. 2 yıl olacak bir kaç ay sonra.
Onun hattı faturalıydı sürekli arıyor mesaj atıyordu. Ona külfet olduğu için ben 1 ay sonra onun hattından aldım.
Sonra benim ailem de herkes öbür hattan olduğu için o hatta beraber geçtik.
Ama biz aynı şehirlerde bulunuyoruz.
Sadece internetten konuşarak bu ilişkiyi yürütemezsin.
Ben güvenemezdim telefon işine çözüm bulmadan olmaz bence.

canım benim kardeşimde eşini netten buldu ama zamanla bazı ufak pürüzler çıkıyor tabii
iyi tanımak lazım bence kendini kaptırmadan önce biraz tanımaya çalış
eğer oda seni gerçekten önemsiyorsa mutlaka hat konusuna bir çözüm bulacaktır

netten tanıştık derken nerden tanıştınız facebook'tan mı oyun sitelerinden mi yoksa sözlük vb platformlardan mı? ilk iki seçenekten biriyse cevabın umarım başına bir şey gelmez, baykuş cemillik yapmak istemem ama taciz, tecavüz, şantaj, organ hırsızlığı da dahil olmak üzere bir çok şey olabilir bu işin sonunda. kaç yaşındasın bilmiyorum da yazdığın cevaplardan anladığım daha küçüksün ve oldukça iyi niyetlisin maalesef. hat alamıyor, parası yok, kontörü yok, telefonu yok o zaman sevgilisi de olmasın bırak.

nasıl böyle güvenebiliyorsunuz tanımadığınız adamlara şaşıyorum sonra müge anlı'da almayın da soluğu.

çok çok dikkatli olmak lazım ve kendinle ilgili önemli olduğunu düşündüğün birşeyi paylaşmamak gerektiğini düşünüyorum çünküüüüüüüüüüüüü çok fena insanların olduğu bir dönemde yaşıyoruz. güvenmeyelim hemen öyle yüzümüze her gülene. sonradan ah vah demek yerine tedbirli olmak lazım veeeeeee kendi çevren kendi memleketin dışında biriyle zorluklarla görüşmeye çalışmak gereksiz uğraş bence onu tanıman daha güçleşiyor. yakın iyidir herzaman her konuda :63: güvenme, inanma ve arkanı dön kaç bence neler duyuyoruz çünkü. diğer arkadaşlar yazmışlar zaten şunu yapıyorlar bunu yapıyorlar diye tekrar etmeyim şimdi bende BUNLAR BENİM ŞAHSİ FİKRİM TABİ :92: Rabbim hepimiz için herzaman hayırlısını versin inşallah :3:

hiç görüşmeden başlanılan şeye ilişki değil 'çelişki' denir.
kaç yaşındasınız merak ettim.
başka bir şehirde olsanız bile çok isterseniz görüşebilirsiniz.

Bizde esimle netten tanistik.
Ustelik o yurtdisinda, suanda yasadigimiz ulkedeydi.
Tanistiktan 1ay sonra hemen uctu yanima geldi, hemde evine bile ugramadim.
Bir kac gun beraber gecirdik, gorduk birbirimizi, goruslerimiz, fikirlerimiz vs vs, uyustuk.
6 ay sonra ikinciye geldi, bu sefer annemle de tanistirdim.
Onunda onayindan sonra her sey daha iyi yolunda gitti.
Karsindaki insan samimiyse, sana gercekten deger veriyorsa, durustse ve ozellikle
seni farkli amaclar icin istemiyorsa, nerede tanisildigininda cokta bir onemi yok.
Biz 3yilimizi tamamlayacagiz ins, 7aylikta evliyiz.
Ben bu adamin pesinden, 4400 km uzaklara bile gozum kapali geldim:))

Senin durumuna gelince, hat almak bile zor geliyorsa, aramaktan cekiniyorsa, bunlarin kulfet olacagini dusunuyorsa,
Orada bir dur derim.
Bunlar olmasi gereken seyler zaten.
Bence sen ondan tamda emin olmadan cokta baglanma derim.
Iliskide bunlari da yapamayacaksa, daha sonraki fedakarliklari nasil bekleyeceksin bu adamdan.

Back
X