Başlık böyle ama aslında hiç inanmazdım. Sanal ilişkiymiş de aşkmış da hoşlantıymış da palavra gibi gelir normalde. Neyse. Ben çok canımın sıkıldığı Ve yalnız hissettiğim bi dönemde bi siteye üye oldum biriyle konuşmaya başladık ama öylesine vakit geçsin falan ismimi baska bi isim söyledim onun fotoğrafını görmedim, fotoğraf attım kendimi atmadım yabancı birini attım çünkü ileriye götürmek istemiyordum gerçek hayatıma dahil etmek istemiyordum sadece onun sanaldaki ilgisi cok hosuma gidiyordu.
Bi süre sonra sevgili gibi konuşmaya başladık ama dediğim gibi hiçbirşey hissetmiyorum , karşımdakinin de bi insan oldugu duyguları oldugunu unutarak davrandım. Ama o tatlı tatlı konuşunca ister istemez insanın hoşuna gidiyor o ilgi . Sabah akşam sanalda olsa sizle ilgilenen biri var. Neyse ben zaten sanal o kimbilir kimlere konusuyordur onlara da böyle şeyler diyordur diye düşündüm sallamadım hiç oyun gibi geldi bana. Neyse bu fotoğrafı yalan söylediğimi ögrendi söyledim çok kızdı kandırdın beni duygularımla oynadın falan dedi. Cok kötü hissettim gerçekten. Neyse sonra bişekilde biz yine konuşmaya basladık ben özür diledim falan bu durum için.
2 aydır sürekli konuşmayı kesip kesip tekrar konuşmaya başlıyoruz. Şu an yine konuşuyoruz. Ama nasıl desem gercekten yavsak biriyle daha duzgun birini ayırt edebiliyo insan konusmalardan sanal olsa bile (%100 olmasa da ) belki oda benim gibidir dalga geciyodur diycem ama ısrar eden o. Farklı şehirlerdeyiz bu arada. Bugün ben seni ne zaman görebilicem ellerini tutucam falan dedi. Ben de o zaman dank etti işte dedim şimdi napıcam . Resmen oyalıyorum aylardır . Dedim ben sanala güvenmiyorum. Sürekli senin baska birileriyle de konustugunu dusunuyorum güvensizlik var o yüzden ileriye götüremem beklentiye girmek istemiyorum seni de beklentiye sokmak istemiyorum dedim. Zaten sen fotograf bile atmadın ciddiye alsan atardın sende demekki cok onemsemiyosun falan dedim sende atmıyordun atsan atıcaktım ama kestirip atma ne olur belkide burda karsılasmamız tesaduftu ama sen geri tepiyorsun dedi.Ama böyle olmaz arafta kalırız neden sevmeye çalışmak ve sevildiğini görmek istemiyorsun diyor.
Böyle işte. Napcağımı şaşırdım kalbini kırmaktan da korkuyorum . Ama diğer türlüde olmaz hadi beğendim onu görüşücez diyelim arkadaslarıma bile anlatamam ki ne diyecegim internette tanıştık sevgili olduk vesaire. Bugün söyledim adımı bile söylemedim sana yalan söyledim bu kadar konuşcağımızı bilmiyordum artık sen bana nasıl güvenceksin yalancı oldugumu düşünceksin yargılanmak istemiyorum yine dedim. Ben sana güveniyorum sana çok ısındım sana değer veriyorum diyor. Ki gerçekten duygusal bi insan yazdıklarını görüyorum. Ama dediğim gibi ce saret edemiyorum kendi hayatıma almaya onu. Yani normal hayatımda o yok gibi zaten kimseye bahsetmedim. napmalıyım ben şimdi ya