"Sanal ilişki"

[QUOTdoğrurfin93, post: 42707726, member: 583761"]inanır mısın aynı şeyleri düşünüyoruz.ben bugüne kadar hep saçma bulurdum boş bulurdum internetten konuşmayı ama nerdeyse aşık oldum konuştuğum kişiye.bizim fotoğraflar falan baya bi çoktu ama insan az çok ayırt edebiliyo nasıl bir tip olduğunu.ben de diyordum insanlara diyemem internetten tanıştık diye, ama ben böyle diye diye konuşmamız saçma diye diye o da madem saçma bitsin dedi.gerçi hala mesaj atıyo arkadaş gibi ama ben yüzyüze ilişki kurduğum kimseden böyle etkilenmemiştim.bence fotoğrafını görsün sen de gör o önemli çünkü, eğer hissediyorsan görüş bir kere insanları takma başka sorun yoksa[/QUOTE]
Daha dogrusu tatil dönüşü yanıma oturan bir kadın vardı konuşmaya başladık adını söylemedi zaten dedi tanımadığım tüm yok boyunca anlattı ağladım birlikte kadınıbir daha hhiç görmedim servis aracına bindi o olayina senide unutmak istiyorum der gibiydi sırrı ama tanımıyor kimse kadın guvenlik adam fotoları çekmiş herseyin biliyom ama napalım dedi...Çok dikkat etmeli bence

hala böyle tanımadığınız insanla nasıl konuşabiliyorsunuz . Akşam a kadar neler okuyup görüyoruz . Üstelik bayansınız Allah korusun başınıza bir iş gelse. 2015 yılında evet teknoloji çağı ama yapmayın . 20 yıllık dostlar bile bir an geliyor bıçaklı kavgalı oluyor hiç görmediğiniz biri ile kaç aydır bu konuşmak niye ?

Bir arkadaşım in bir iş bulma sitesinden tanıştığı adam tecavüz edip fotoları çekmişti. ..hemen atlama derim
mesaj atmaya calıstım ama gizlilik ayarlarından dolayı mesaj atamadım size, arkadaşınızın başına tam olarak nasıl geldi bu olanlar, anlatırmısınız? anlatın ki bana da ders olsun..

peki ya sanaldan tanışıp evlenenlere ne diyosun

Is mini="srneeee, post: 42707937, member: 642576"]mesaj atmaya calıstım ama gizlilik ayarlarından dolayı mesaj atamadım size, arkadaşınızın başına tam olarak nasıl geldi bu olanlar, anlatırmısınız? anlatın ki bana da ders olsun..[/QUOTE]
Is mini inan bilmiyorum bu adam bir firmada mudur mus bi iş sitesi dedi adama slm yazmış sonra adam görüşelim ısrarla çok güzelsin klasik takdirle kaç kişiye yaptırdım kızda iyi adam karizma da demiş kız buluşmus adam çekmiş kızı isyeri otların çekmiş kızı tehdit etmiş ...dikkatli olmalı telefondan dolayı iyi yazamıyorum

Is mini inan bilmiyorum bu adam bir firmada mudur mus bi iş sitesi dedi adama slm yazmış sonra adam görüşelim ısrarla çok güzelsin klasik takdirle kaç kişiye yaptırdım kızda iyi adam karizma da demiş kız buluşmus adam çekmiş kızı isyeri otların çekmiş kızı tehdit etmiş ...dikkatli olmalı telefondan dolayı iyi yazamıyorum[/QUOTE]
Is mini inan bilmiyorum bu adam bir firmada mudur mus bi iş sitesi dedi adama slm yazmış sonra adam görüşelim ısrarla çok güzelsin klasik takdirle kaç kişiye yaptırdım kızda iyi adam karizma da demiş kız buluşmus adam çekmiş kızı isyeri otların çekmiş kızı tehdit etmiş ...dikkatli olmalı telefondan dolayı iyi yazamıyorum[/QUOTE]
Internette tanisip evlenen mutlaka vardır ama çok iyi tanımlı ...

Hemen olumsuz düşünme, ama yazdıklarından bir şüphe sezdim, sadece sanal bir ortam üzerinden tanıştığınız için mi bu kadar şüphelisin?

Sanaldakiler yalancı, üçkağıtçı da gerçek hayattakiler mi dürüst ? :)) Kısmet bu nereden ne zaman insanın karşısına çıkar belli olmaz..İyi tanıyıp sonra bir karara varmak lazım...Bence dışarda bir çay kahve içebilirsiniz, seviyeli bir şekilde sohbet edebilirsiniz....Bunun adı da sevgili olmak değil, medenice tanışmak olur..

Hemen olumsuz düşünme, ama yazdıklarından bir şüphe sezdim, sadece sanal bir ortam üzerinden tanıştığınız için mi bu kadar şüphelisin?
Evet, sanki herkese yazıyormuş gibi geliyor sırf sanal olduğu için.
Bir de bugun konuyu açtıktan sonra biz konusmadan önce kızlara yazdıgı yorumları falan gördüm kıskanclık krizine mi girdim ne oldu bilmiyorum baya saydım sövdüm, güvenmiyorum neler yazmıssın dedim onlar senden onceyd dedi diretti yine zamanla guvenip seviceksin goruceksin seni cok sevdigimi falan dedi. Ben de boyle guvensizlikle baslanmaz dedim sen bilirsin dedi bilmiyorum nolucak:))

bana edebiyatı sağlam bir arkadaş gibi geldi, güvenme derim. bu kadar rahat ve emin olması da tecrübesinin bol olduğunu gösterir.
daha tanımadan etmeden. sevmekten sevilmekten bahsetmesi bu işleri hafife aldığını gösterir çok duygusal olduğunu değil. laflara pek bakmayacaksın.

Kaç yasindasiOTE="geceperisi01, post: 42708193, member: 668565"]Evet, sanki herkese yazıyormuş gibi geliyor sırf sanal olduğu için.
Bir de bugun konuyu açtıktan sonra biz konusmadan önce kızlara yazdıgı yorumları falan gördüm kıskanclık krizine mi girdim ne oldu bilmiyorum baya saydım sövdüm, güvenmiyorum neler yazmıssın dedim onlar senden onceyd dedi diretti yine zamanla guvenip seviceksin goruceksin seni cok sevdigimi falan dedi. Ben de boyle guvensizlikle baslanmaz dedim sen bilirsin dedi bilmiyorum nolucak:))[/QUOTE]
Kac yaşındaki?
Banada takdik gibi geldi cok ustune gelmiyor nasilsa donersin diye facesini versin sende ekleden izle madem veya sahte hesapla bak kimmis neymis sonrada bi arkafasinla oturur cay icersin aklinda kalmaz...

Seni gaza getirmek icin oyle demiş.. aklinca sen bilirsin dicek, sen de "aman nolur ben ettim sen etme" diceksin.. cok klasik

Deretepenin dedigi gibi edebiyati kuvvetli bu kişinin.
Uyeligini kapatabiliyorsan kapat kurtul bu adamdan bence

Aaa aynı benim küçüklüğüm.
Aynı durumdaydık. Başka isim, başka fotoğraf... Doğruyu söyleyince söylenen sözler... Aynı, hepsi aynı. Aynı arkadaş endişesi. Bir an eski senelerde yazdığım bir yazı sandım.

Ben görüştüm bu sanal aşkla. 6 ayda bir, senede bir buluştuk. Ama genel itibariyle sanaldık.
Sonra ne oldu biliyor musun? Senin tabirinle "yavşak" çıktı.

Aynı masada karşı karşıya oturmadan kimseyi tanıyamazsın.

O çukura düşmüş biri olarak söylüyorum, sanal ilişki bağımlılıktır. Bunu bitirsen, o ilgiyi ararsın yine.
Sanal da ilgi görmek ve ilgi göstermek gerçekten çok kolaydır.

Gerçek bir ilişki yaşaman, birinin gözlerine bakıp ellerini tutup tekrar tekrar aşık olup mutlu olman dileğiyle.

Seni gaza getirmek icin oyle demiş.. aklinca sen bilirsin dicek, sen de "aman nolur ben ettim sen etme" diceksin.. cok klasik

Deretepenin dedigi gibi edebiyati kuvvetli bu kişinin.
Uyeligini kapatabiliyorsan kapat kurtul bu adamdan bence
Hepiniz haklısınız ya

Maksat sanal olsa bile, öylesine olsa bile insanlar neden yalan söyler hiç anlamam. Özellikle başka birinin fotoğrafını kullanıp onun hakkına neden girerler onu da anlamam.
Yalanla başlayan şeyden hayır gelmez. Sanalda tanışıp evlenen ve çok mutlu olan iki kişiyi tanıyorum. Hele birisi çok mutlu
bir eli yağda diğeri balda eşi gzünün içine bakıyor. Burada mutsuz evliliklerin, aldatılan kadınlar sanalda mı tanışmış sanki? Ayrıca o da size bir fotoğraf bile yollamamış. Yüzünü bile görmediğiniz birisi. Bence çok fazla beklentiye girme. Belli ki ruh halin ilgiye karşı hassas. Ama ben onun yerinde olsam hep kafamda soru işareti olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…