- 20 Ocak 2021
- 2.330
- -150
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
O adamla konuştuk evet.sonrasinda olmayacağını anladım.Sanal ilişki diye birşey mi var ki varsa da onun adı ilişki değildir. Sohbet muhabbettir hepi topu.
Sizin aynı konumda konuştuğunuz biri vardı çevrem küçük öğrenilirse falan diyordunuz noldu o adam?
Sohbet muhabbet değil basbayağı bisiler hissediyorsun. Değişik bisiSanal ilişki diye birşey mi var ki varsa da onun adı ilişki değildir. Sohbet muhabbettir hepi topu.
Sizin aynı konumda konuştuğunuz biri vardı çevrem küçük öğrenilirse falan diyordunuz noldu o adam?
Hayatımın kötü gittiği ve kimsenin olmadığı bir dönem birileriyle tanismak istedim.flort sitesinden tanıştık.aramizda bir flortlesme oldu.sabah günaydın akşam iyi geceler falan.bu Sevgililik oyunu hoşuma gitti.bulusalim dedi kabul etmedim ama aşka dair bütün eksikliğini giderdi.kafam bayağı boşaldı.kendimi iyi hissettim.yani sanki hayatımda biri varmış gibi.kafayi bayağı dağıttım.baktim çok fazla konuşuyoruz ve beni gerçek hayattan koparıyor ve birkaç sıkıntılı tarafı vardı.koparttim bağlarımı ve bitti.sanal ilişkiler hakkında ne dusunuyoesunuz
Ismini vermedim buluşmadım telefon numaranı vermedim bir program üzerinden konuştuk.basladi güzeldi ve bitti işte.Guvenme.konusacaksan her ozelini anlatma.yuzeysel bilgi ver hakkinda.bulustun diyelim kendinle ilgili cok bilgi verme davrsnislarini gozlemle .kimseye guvenilmez bu devirde
Hayirlisi olsun senin icin.iyi yapmissin.zaman gecirmissinIsmini vermedim buluşmadım telefon numaranı vermedim bir program üzerinden konuştuk.basladi güzeldi ve bitti işte.
İş yeri problemleriniz ne oldu ?Ismini vermedim buluşmadım telefon numaranı vermedim bir program üzerinden konuştuk.basladi güzeldi ve bitti işte.
Her şey tamamen şans işi bence. Sanaldan tanışmaya karşı değilim. İyi insanlar da var.Hayatımın kötü gittiği ve kimsenin olmadığı bir dönem birileriyle tanismak istedim.flort sitesinden tanıştık.aramizda bir flortlesme oldu.sabah günaydın akşam iyi geceler falan.bu Sevgililik oyunu hoşuma gitti.bulusalim dedi kabul etmedim ama aşka dair bütün eksikliğini giderdi.kafam bayağı boşaldı.kendimi iyi hissettim.yani sanki hayatımda biri varmış gibi.kafayi bayağı dağıttım.baktim çok fazla konuşuyoruz ve beni gerçek hayattan koparıyor ve birkaç sıkıntılı tarafı vardı.koparttim bağlarımı ve bitti.sanal ilişkiler hakkında ne dusunuyoesunuz
Görmediğim gözgöze bakmadığım insana ne hissedebilirim bukadar değişik?Sohbet muhabbet değil basbayağı bisiler hissediyorsun. Değişik bisi
Bu kadar aç mısınız da iki günaydın üç iyi geceler mesajı sizi uçurduIsmini vermedim buluşmadım telefon numaranı vermedim bir program üzerinden konuştuk.basladi güzeldi ve bitti işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?