Sanal kumar bağımlısı eş

Annenize oh olmuş diyorum. Kendi parasına dokunulunca bundan koca olmaz deyivermiş. Kızları için saksı bitkisi veya evcil hayvan gibi yemeğini suyunu ver yaşasın demişler. Arkadaşlık sosyal hayat yok, üniversite yok, bağımsız birey yaşına gelince bile özgürlük yok. Adamın birine resmen kakalamışlar sizi. Dışardan üniversite sadece diploma kazandırır, insanları erkeği kadını tanıyamazsınız. Zorluklar yaşayıp baş etmeyi öğrenmemişsiniz. Sadece üniversite için değil bu dediğim, iş hayatı bile görmemişsiniz, eş- anne olmak dışında hiç bir şey deneyimlememişsiniz. Hayatınızı önce anne babanız sonra da kocanız yönetmiş. Hiç bir şey görmemiş etmemiş deneyimlememiş sudan çıkmış balık gibiydim diyen biri çocuk olmadan önce biraz dış dünyayı tanımak bilmek ister, siz çocuk yapmışsınız.

Beni sarsın diyorsunuz da değişecek misiniz, ne gençliğimi ne yetişkinliğimi yaşayabildim diye hesabını sorabilecek misiniz? Ya bana o evlerden birini verirsiniz çocuğumla geçer otururum, ya da giderim sığınma evine ikinizi de silerim diyebilecek misiniz? Baba dediğiniz adam hala seninle durmam diyor. Yani kocanla kal bana bulaşma demek mi bu? Çocuklukta ergenlikte genç kızlıkta baskıyla yasaklarla büyüdüğünüz için pısırık çekingen olmanız normal ama artık başka birinin hayatından sorumlusunuz. 2 yaşındaki çocuğunuzu da siz şekillendireceksiniz. Kötü kalpli babanızın gönlünü eğleyemezsiniz. Annenizi para kaybı terbiye edivermiş, ben senin yanındayım demeye başlamış. Kızım bir şeylerden şüpheleniyor dinleyeyim araştıralım dememiş kocanıza inanmış.

Madem durumları iyi, evin birine geçin ve iş hayatınıza başlayana kadar size yardım etsinler.

ne münasebet damat benim hesabımın her şeyini bilecek
bir de para çekebilecek
kim yani damat ne alaka

annemde kardeşinin oğluyla evlenmemi istedi
Aaaaaaaaa hiç kafamın almadığı şeyler
Artık sadece kendi gençliğinizi değil çocuğunuzun geleceğini de düşünmeniz lazım. Baba zaten şimdiden kızının rızkını yemiş bitirmiş. Bari borç takmadan kurtulsanız. E bi de siz böyle ailenize boyun eğmeye devam ederseniz anneniz sizin kızınızı da okutmaz, işe sokmaz, küçük yaşta evlendirmeye kalkar. O zaman kendi çocuğunuzun mutsuzluğunu görünce bu yaşadıklarınız solda sıfır kalır. Artık bir an önce harekete geçin. Çocuğunuza maddi manevi kol kanat olun

çok teşekkür ederim yorumunuz için inanıyorum başaracağım önce ilk işim ehliyet almak olacak daha sonra da işe girmek olacak ben kızım doğduktan sonra çalışmaya başladım 1 sene boyunca evden çalıştım bu beni tatmin ederdi belki ama kocam anneme yaptıklarının aynısını o zamanlar bana da yapmasaydı eğer, çalıştığımdan afedersiniz bir bk anlamadım. Birkaç kurumsal mağazalara cv bırakacağım gerçi öyle güzel bir cv’m yok umarım değerlendirmek ve eleman yetiştirmek isteyen bir firma çıkar karşıma, bu olayları bilen bir tanıdığımız var onu araya sokmayı düşünüyorum, boşanıp İstanbul’a gelene kadar en azından bir tecrübe edineyim hayatı öğreneyim istiyorum

annem 70 yaşında babam 73 yaşında en fazla kaç sene ömürleri olabilir ki, Allah uzun ömürler versin elbette ama benim hayatı öğrenmem kendime ve kızıma yetebilmem gerek

Bu arada eve geçeceğim hatta kira almaya da devam edeceğim kira kızım ve bana yeterli normalde ama hayatımı bu şekilde sürdürmek istemiyorum artık dışarda akıp giden çok güzel bir hayat var, fotoğraf çekmeyi çok seviyorum kurs tarihini kaçırdım İstanbul’da ailemin yanında olduğum süre zarfında katılacaktım profesyonel fotoğrafçı olmak için sertifika vs alacaktım. Hayatımın kalan kısmında hobim olan fotoğrafçılığı, gezilere katılmayı, güzel iş bulup kendimi geliştirmeyi hedefliyorum kızım gezmeyi çok seviyor çoğu zaman hobimi onunla gerçekleştireceğim muhtemelen. Annem geçmişteki hatalarından ötürü müdür bilmem ama çocuğuma bakacağını söylüyor zaten 4 yaşına kadar falan baksa yeterli sonra kreşe anaokuluna falan yazdırırım ilkokula kadar

Sen bu konuyu daha önceden de açmadın mı zaten başka bir hesapta şimdi yeni hesap açıp tekrar mı aynı konu

Sen bu konuyu daha önceden de açmadın mı zaten başka bir hesapta şimdi yeni hesap açıp tekrar mı aynı konu
hayır tabiki ben ilk defa yazıyorum buraya bahsettiğiniz konuyu bile bilmiyorum
zaten tartışmanın başında da dedim cesaretimi toparlayıp ilk defa foruma böyle bir şey yazıyorum diye

annem 70 yaşında babam 73 yaşında en fazla kaç sene ömürleri olabilir ki, Allah uzun ömürler versin elbette ama benim hayatı öğrenmem kendime ve kızıma yetebilmem gerek
Bu arada sizin kardeşleriniz de vardır. Allah gecinden versin anne babanız vefat etse kira vermeden onların evinde kalmanız sorun olabilir. Kardeşlerinizle ilişkileriniz iyi mi kötü mü bilmiyorum tabi ki ama miras meseleleri her zaman problemdir. Kendi ayaklarınızın üzerinde durursanız en azından kafanız rahat olur

ikisine annem ve babam daire verdi kira vermeden 2 senedir falan duruyorlar kısacası ailem damatlara yedirmeyi içirmeyi çok seviyor aslında kocam neden böyle oldu bilmiyorum gerçekten kocamın salaklığı bu zamanda erkeklerin en çok istediği şey eşi olacak kadının evi olması falan ama çok haklısınız ben öyle veya böyle atanamasam dahi işe gireceğim ama tabi inşallah atanırım atanana kadar da çalışmış olacağım

`