Sanal kumar bağımlısı eşimden boşanmalı mıyım?

Kurtarın kendinizi. Ailesi tabii ki boşanmanızı istemez. Çünkü onlara kalacak. Kumar çyle söz oynamayacağım diyerek yemin ederek bırakılmqz. Tedavi görmesi lazım. Sizi suçlu hissettirmesi de durumun parçası. Ardından tehdit gelir. Hepsi süreç, daha fazla zarar görmeden ayrılın

Çok şanslısınız cocugunuz yok oyle anladim
Gerçekten çok şanslısınız gençsiniz zararın neresinden donseniz iyidir elbette üzülür insan haklısınız ama asla tereddüt etmeyin eliniz titremesin derim

İyi bir eşin tanımı değil bu. Bir kocanın normalde yapması gereken vazifeleri

Sanal kumar öldürür. Yarın bir gün seni de indirir görürsün neler görüyoruz.

Kaç kurtar kendini acil

Bir de zeytinyağı gibi üste çıkıyor yüzsüz herif, beş on ailenin rızkını yiyip bu derece pişkinlik akıl alır gibi değil. Sizi de dibe çekiyor kendi ile birlikte, siz hala anılar manılar falan diyorsunuz. Kaçın kurtarın kendinizi Allah aşkına.

Siz niye gidiyorsunuz ki.. Def edin gitsin asla düzelmez net bilgi. Karısını borçlandıran adam benim gözümde kibarcasını bilmiyorum afedersiniz pzv.dir Mahfolan yıllarınıza yanarsınız yıllar sonra.
Kira borcu olduğu için ben gidiyorum. O kalıp kirayı ödesin. Ben babamın evinde kalacağım. Kirada
Evi terk eden boşanma davasına 1_0 yenik başlar.
Kira sözleşmesi kimin üstüne?
Kusura bakmayın siz bu bakış açısıyla bu deveyi güdersiniz gibi geliyor bana.
Sözleşme onun üzerine. Zaten toplanmaya başlamıştım. Bu diyardan gideceğim.

Bir dakika bile düşünmeden bosanın.Zaten gereksiz afetmissiniz..İntihar edeceğim diye tehdit edip yurtdışında keyif sürenleri gördü bu gözler.Ayrica etse de siz ayrıldığınız için olmaz girdiği bataktan çıkamadığı için eder.Guzel mutlu sahneleri silin aklınızdan sizi düşürdüğü durumu düşünüp bosanana kadar yumusamayin.Cocuk ta yoksa ne tazminat ne nafaka yolunuza bakın derim..En büyük şansıniz aileniz buna da yatıp kalkıp şükredin..Onun ailesi bin kere de olsa sizin bırakmanızı istemez..Neden başlarına bela alsınlar nasılsa zorluğunu çeken bir siz varsınız.. Bu durumda kendinizden başka hiçbir şey düşünmeyeceksiniz.

Akıl tutulması yaşıyorsunuz.
Siz çalışıp borç ödeyip, evi geçindirirken o kumar oynuyormuş. Çalışıp çalışıp havaya ödediğiniz emeğinize yazık değil mi?
O aileye akrabaya yardımcı olmalar da göz boyama,
ayrılma gibi bir durumda "ah yazık vah yazık, şöyle iyi çocuk, bırakma" desinler diye olabilir mi?
Kalıbımı basarım, insanlardan elden aldığı borçlar da vardır. Karıma söylemeyin diyordur. Banka harici alacaklılar kapıya dayanınca anlarsınız.

Kumar bağımlılığı ciddi bir hastalık. Öyle ben bırakıyorum demekle kesinlikle olmuyor ne konular okuduk bunun üzerine. Uyuşturucu bağımlıları nasıl hastaneye yatıyorsa aylarca eşiniz de yatacak. Bir ihtimal belki böyle kurtulur kumar illetinden. Yoksa sonu ya intihar ya da başkalarına zarar.
Size gelince de boşanıp yolunuza bakmalısınız bu öyle kolay kurtulunacak bir illet değil hayatınızı bu uğurda hiç etmek istemezsiniz eminim ki.

Kaçın kurtarın kendinizi. Bu kumar müptelaları paraya tapıyor ve çok yalancı oluyorlar. Eşiniz de öyle. Size tazminat nafaka ödemeyi kabul ediyorsa anlaşmalı boşanın kesinleştikten sonra ödemezse icraya koyarsınız. Vasilik için de zaten hasımsız bir dava kısıtlı adayı olarak dava devam etsin. Ailesinden birini ya da 3. bir kişiyi vasi atarlar. Memuriyeti de onun sorunu. Bu kişiler biraz sorumluluk almayı öğrensin. Ne demektir vesayet davasından kaynaklı tedbir var sandım 6 ayda parayı harcamış vs. Mahkeme kararıyla tedbir ya vardır ya yoktur. O mu söyledi size bloke kondu hesabıma diye. Ne güzel sürekli yoluna bakıyor. Ailesi şans ver der tabii kendi başlarına kalmasın diye. Çekişmeli boşanmaya giderse o iş o zaman o aile gelsin bizim oğlumuz hatalıydı desin o zaman görelim onların iyiniyetini insanlığını. Elalemin kızının başını yakmak kolay tabii.

Madem ailesi ikide bir sizi barıştırıyor , kumar borcunu onlar ödesin. Size olan borcunu da hemen ödesinler. Neden bu adama sponsor oldunuz. Size de salça olmuş. Borç ödemişsiniz.

Nafaka neden beklediğinizi anlayamadım. Borçu var. Ödemeleri var icraları maaşının 4 de 1ini ödüyordur. memur maaşının tamamını icraya gitsin istemezse zorunlu olarak bir kısmı tahsil edilebilir. 4de 1 diye aklımda kalmış. 4de 3ünü halen yiyiyor olmalı.

Adam değişmeyecek. Beslemeye devam edecekseniz siz bilirsiniz. Ama buna yardım edeceğinize yoksulu doyurun daha iyi

Nafaka çalıştıgı surece alabılırısınız..Bir kişinin ne kadar borcu olursa olsun ilk maaştan nafaka kesılıp size gonderırır işyeri..Sonra icrası için maaşın 4 de biri kesılıp alınır..Kalanı onun hesbına yatar. Nafakadan vazgeçmeyin..Üzgünüm dediğiniz gibi anılar..O iyi eş geçmişte kaldı diyecektim ama o hep bağımlı imiş..Siz bilmiyorsunuz.Sizin anılarının gerçek değil..Aslında yalanı gerçek gibi yaşamışsınız..Artık gerçekleri görüp ayağa kalkma vakti..Sizie zerre değer vermiyor bilesiniz! Kumar bagımlılarının tek derdi paradır.Ve ona ulasmak için her yol mübahtir

Son düzenleme:
Nafaka diyenler, adam borç içinde yüzüyor, memuriyetten atılması işini kaybetmesi yakındır. Üstelik borç kumar borcu, 3.5 milyon batırmış hala eline geçeni yiyor. 2 senelik evlilik, çocuk yok, yapılacak en mantıklı şey bu adamla tüm bağları koparmak. Üye çalışıyor, adam işten atılırsa çalışamazsa utanmayıp gider o açar nafaka davasını. Her ay yatırdın yatırmadın diye uğraşacak daha beter yıpranacak. Kadın her ay bununla mı uğraşsın, ne kadar parası kaldı ne kadar kumar oynadı, nafakayı yatırdı eksik yatırdı... Çok lanet sinsi iğrenç bir kocası var. 6 ay maaşını almış gizlemiş yemiş ve 6 ay ev kirasını ödememiş. Bu adamın bırakın nafakasını ismini cismini silsin aklından beyninden.

Keşke başka kadın olsaydı en azından bu hikayedeki tek enayi sen olmazdın. Avun bakalım

Mahkeme maaş hesabı dışındaki hesaplara tedbir koymuştu ama banka maaş hesabına da tedbir koymuştu.Ben maaş hesabında bloke yazısını görmüştüm ilk zamanlar. Sonra o bir şekilde maaş hesabındaki tedbiri kaldırmış. Telefonunu benden gizlediği için, şifrelerini değiştiği için ben girip bakamadım.

Ban
Banka borçları birkaç ay sonra bitecek. Bu borçlar bittikten sonra ilk bana olan borcunu ödesin istiyorum. Yoksa maaşını yine kumara harcar.

Bir buçuk milyon borçlandım onun yüzünden. Bir de bozdurduğum bileziklerim var.

Bir buçuk milyon borçlandım onun yüzünden. Bir de bozdurduğum bileziklerim var.
Adama ne zaman para lazım olsa hemen çıkarıp vermişsiniz. 3,5 milyon batırmış ayrılmamışsınız, aile borcu kapattıktan 5 ay sonra yine oynamış yine batırmış yine ayrılmamışsınız. Altınlarınızı gasp etmemiş siz çıkarıp vermişsiniz, kendi maaşını yemiş siz çalışıp eve bakmışsınız. Kendi iradenizle paraları önüne sermişsiniz.

Paraları elden mi verdiniz bankadan mı gönderdiniz? Dekontlarda borç olarak yazdınız mı? Yazmadıysanız evlilik birliği içinde karı kocanın birbirine verdiği para ortak giderlere katkı veya evlilik birliğine yapılmış bir destek olarak kabul edilir. Borç olduğuna dair kanıtınız varsa deneyin şansınızı ama borç olduğunu belirtmedim veya öylesine elden verdim diyorsanız avukata danışın.

Evi terk eden boşanma davasına 1_0 yenik başlar.
Kira sözleşmesi kimin üstüne?
Kusura bakmayın siz bu bakış açısıyla bu deveyi güdersiniz gibi geliyor bana.

Ay allahım nereden aldınız bu bilgiyi, yazıp duruyor herkes, yok öyle bir şey. Evi terk etmek kusur değil diye bağırmak istiyorum. Şiddet görüyorum ama evi terk etmeyeyim, boşanmaya kusurlu olurum

`