- 12 Temmuz 2022
- 22.180
- 82.752
- Konu Sahibi Orangegreysky
Almadımmmmm evde varmış 1-2 atıştırmalık onları yidimKendin yap?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almadımmmmm evde varmış 1-2 atıştırmalık onları yidimKendin yap?
AferinAlmadımmmmm evde varmış 1-2 atıştırmalık onları yidim
Bugün hiçbir şey almadım tebrik et beniAferin
ben ev yemeği yapmaktan nefret ediyorum... ama mecbur öğrenmem lazım. üni okurken okulda ucuz ucuz yer gelirdim sırf yemek yapmamak için ben bayılırım özellikle zurna dürüm.... ben kendime yemek listesi hazırlıyorum o zaman kolay oluyo 2 gün yetecek şekilde yapınca. bi ara haftalık yapmayı bile denedimO bende çok üşendiğim günlerde sorun oluyor ya. Bi de eşim 1 hafta full evde oluyor işi dolayısıyla. Öğlen ben normalde kahveyle geçirebilirim ama o acıkıyor. Çalışırken de bi şey hazırlayamıyorum, o da hemen dışarıdan söylemeyi teklif ediyor derken hop yoksa dışarının yemeğini sevmiyorum valla kendi yaptığım pizzayı bile daha çok seviyorum
Yılın müşterisi benim sorryyBen ekmeği bile sanaldan alan insanım asla vazgeçemem, bence bana yılın müşterisi ödülü vermeleri lazım:)
Yılın müşterisi benim sorryy
Rüyamda alıyordun.snsjsjdj Yapma etme diyoduk yok ben sipariş vercem diyodunBugün hiçbir şey almadım tebrik et beni
Migros gibi o ileri tarihte getiriyor ama uzun süredir kullanmıyordum, pahalıya geliyor ve ürün çeşitliliği azalmıştı.Artık benim o zaman:) İşte gelsini bilmiyordum ben o nasıl peki
Şaka dimi mdfkfkRüyamda alıyordun.snsjsjdj Yapma etme diyoduk yok ben sipariş vercem diyodun
Sanal kullanmasam batarım ki şu hafta birkaç kere markete girince anladım benim için ne iyi olduğunu.
Tutar görüp gereksizi elemek, aslında ihtiyacım yok duygusunu yaşamak başka, sepete doldurup reyon arasında ‘yaaa çok güzelmiş bu’ diye ıvır zıvır yiyecek bir şey almadan binleri görmek başka.
Şokun alt limiti de azMigros gibi o ileri tarihte getiriyor ama uzun süredir kullanmıyordum, pahalıya geliyor ve ürün çeşitliliği azalmıştı.
Bi de şok market indirmiştim o direkt şok fiyatlarıylaydı mesela
Yeminle gerçek.sjsjdjd sabah uyandım sana da söyledim rüyamı işgal ettin diye.Şaka dimi mdfkfk
Biz geçen annemle markete gittik, tam kasaya geldik elektrikler kesildi. Ödeyemedik eve döndük, aynılarını market uygulamasından aldım. Birebir aynıydı fiyatları şaşırdım ben deŞokun alt limiti de az
Nerde söyledin kızYeminle gerçek.sjsjdjd sabah uyandım sana da söyledim rüyamı işgal ettin diye.
Hemen le sanalın fiyat farkı var birçok üründeBiz geçen annemle markete gittik, tam kasaya geldik elektrikler kesildi. Ödeyemedik eve döndük, aynılarını market uygulamasından aldım. Birebir aynıydı fiyatları şaşırdım ben de
Kendi kendime bir yerde değil yani, içimdenNerde söyledin kız
He skfk bana dedin sandım... Bana aşkın rüyalarına bile yansımışKendi kendime bir yerde değil yani, içimden
Sen ne yaptın bonuss, yaptın mı alışverişHemen le sanalın fiyat farkı var birçok üründe
Yok canım temizim bugün zaten ayın başında haftalık alışveriş yaptım yemeklik sebze almadım sadece onu da sanaldan baya pahalıya geliyor kendim alıcamSen ne yaptın bonuss, yaptın mı alışveriş