Sanal s...ks

Bu kızı yaptığı yanlışı söyleyip yolundan döndürmek varken destek mi verelim yani çok doğru.

kk da birçok kadın bunu savunuyor...yani yanlışı yapan benim siz orayı geçin, sadece fikir verin yardım edin o kadar...
konu sahibi bile bişey demiyor da şu savunucular varya, hemen atağa geçiyor, yok ahlak bekçisimisin, yok zaten pişman ne diye üstüne gidiyorsun vs vs...
kusura bakmasın kimse telefonda sanalda bu haltı yiyen bir kadına ben burda kalkıp da fikir verememe efendim...terbiyem müsade etse daha beterlerini de söylerim...
kimse de kalkıp konu sahibini savunmasın.... hangi mantık sanal s..s olayını savunur masum bulur yaa...

ya bakın arkadaslarr benı topa tuttunuz burda ama birazcık anlayış lütfen hem yapıyormuş hem para kontorr falan yaa yazık degılmı ınsanlaraa evet erkeklerde suçlu tabıkı amaa belkıdee evlı ve evının rızkını bubayana yolladılr ve bu bayandaa yedı yanı bı guzeel demıssınz kı namus abıdelıgı yapıyosunuzz pekı destekleyenler neyın savunmasını yapıyor belkı ılerdee başka bı bayandaa eşlerınıze böyle yapacak kaldırabılırmıyız böyle bıseyı ayıp gerçekten burda resmen benı suçlu konu sahıbını de baş tacı yaptınız konunun tutulabılır yanı olsa neyse be suçluyum amaaa nerden bakarsan bak konu yanlıss
Bu kadının yaptığı şey kendine zarar verir sadece.
Elalemin kocasının derdinden ona ne Allah aşkına.
Benim eşime kadın çıplak resmini göndersin isterse ,eğer adamsa beni aldatmaz.
Aldatıyorsa da kendi kaybeder.
Bana karşı sorumluluğu olan kişi eşimdir,başka bir kadın değil.
Kimseyide kocamı ayarttı diye suçlamam,eşim şerefsizmiş derim.

konu sahibini eleştirenler,
konu sahibi bence rahatsız.
konularından bazılarını ekliyorum.
20 yasinda genc bir kizim. Cocuklugumdan beri suregelen takintilarim var ama son 5-6 yildir hic aklimdan cikmiyorlar dayanilmaz bi hal aldilar.. Beynimin icinde konusan ve hic susmayan sesler..
"Ya babama,kardesime tecavuz edersem, ya onlari oldurursem.. Acaba oldurdum de ben mi hatirlamiyorum gibi.. Arkadaslarim icinde gecerli bu. Hatta yolda yururken onumden gecen biri icinde acaba ben ona bisey yaptimmi.. Karsidaki gozden kayboluncada acaba oldurdum mu diyorum :-/ bebekleri cocuklari cok sevmeme ragmen onlara dokunmuyorum artik. Neymis ya ben sapiksam.... Ya eline koluna dokununca aklimdan kotu bisey gecerse diye . Uzaktan seviyorum artik onlari. Arada sirada da ya aids olursam,kansersem vs. Cok skldim artik.. Yillardir bitmiyolar. İki gun onceye kadar yogun tempolu bir iste calisiyordum isten ayrildim. O yogunlukta bile aklima gelebiliyorlardi dusunun artik :KK43: pazartesi gunu icin psikiyatriden randevu aldim acaba ise yararmi.kizlar napcam ben :KK43:

diğeri
kizlar eski konumu okuyanlar bilirler bende birsuru kaygilar ve takintilar vardi hemde hic gecmeyen yillar gectikce artan. cocuklugumdan beri vardi lakin ergenlik caginda daha cok ortaya cikti 14 yasimda falan. 20 yasindayim artik dayanacak gucum kalmadi ayin 18inde psikiyatra gittim. okb varmis ileri derecede. prozac adli surup verdi ve 1 ayi gecmesin gel hap tedavisine baslicakmis. ama prozac pek ise yaramamis gibi. gunduz yariyo aslinda ama gece kafayi yiyorum. dun butun geve uyumadim. neymis hani astral seyahat varya bilirsiniz.ruh bedenden ayriliyo falan. ya onu yaparsamda ruhum cikarsa ve aileme zarar verirsem diye uyuyamiyorum. :KK43: ya cinsel yonden zarar verirsem yada oldurursem diye korkuyorum. astral seyahatte oyle seyler olmaz dimi kizlar beni rahatlatin deliriyomuyum ben iyice :KK43:((

kısacası yaptığı hiçbirşeyi isteyerek yapmıyoor. konu sahibi en kısa zamanda lütfen tedavi ol. sonuçsuzsa tedavilerin,doktor değiştir,ilaç değiştir ama bence bir an evvel harekete geç

ya bakın arkadaslarr benı topa tuttunuz burda ama birazcık anlayış lütfen hem yapıyormuş hem para kontorr falan yaa yazık degılmı ınsanlaraa evet erkeklerde suçlu tabıkı amaa belkıdee evlı ve evının rızkını bubayana yolladılr ve bu bayandaa yedı yanı bı guzeel demıssınz kı namus abıdelıgı yapıyosunuzz pekı destekleyenler neyın savunmasını yapıyor belkı ılerdee başka bı bayandaa eşlerınıze böyle yapacak kaldırabılırmıyız böyle bıseyı ayıp gerçekten burda resmen benı suçlu konu sahıbını de baş tacı yaptınız konunun tutulabılır yanı olsa neyse be suçluyum amaaa nerden bakarsan bak konu yanlıss

Biz de sanal sx yaptıgımızdan savunmuyoruz, herkesi yaftalama iftira atma hemen. ne olursa olsun yaptıgından pişman. Ya da pişman da olmayabilir. Bu kısım onun sorunu. Tıpkı senin kocanın kızlarla konuşması, seninle kocanın arasındaki sorun oldugu gibi. Burada tacize ugrayan bir kız var. Beni ilgilendiren tek kısım bu. Onun dışında ne yaptıgı ne ettiği kimlerle görüştüğü umrumda değil. Bu kız edepsizse senin kocan da edepli olsun konuşmasın kardeşim kızlarla.

kk da birçok kadın bunu savunuyor...yani yanlışı yapan benim siz orayı geçin, sadece fikir verin yardım edin o kadar...
konu sahibi bile bişey demiyor da şu savunucular varya, hemen atağa geçiyor, yok ahlak bekçisimisin, yok zaten pişman ne diye üstüne gidiyorsun vs vs...
kusura bakmasın kimse telefonda sanalda bu haltı yiyen bir kadına ben burda kalkıp da fikir verememe efendim...terbiyem müsade etse daha beterlerini de söylerim...
kimse de kalkıp konu sahibini savunmasın.... hangi mantık sanal s..s olayını savunur masum bulur yaa...

Recm cezası verilsin kocaların da pipisi kesilsin uygun mu ?
Hangi kadın burada konu sahibi için iyi yapmış demiş ?
İki düşünüp bir yazmak gerekiyor .
Bilmem anlatabildim mi ?

Babama ve kardeşime tecavüz edersem cümlesini kuran biri kesinlikle normal olamaz:KK57:

Biz de sanal sx yaptıgımızdan savunmuyoruz, herkesi yaftalama iftira atma hemen. ne olursa olsun yaptıgından pişman. Ya da pişman da olmayabilir. Bu kısım onun sorunu. Tıpkı senin kocanın kızlarla konuşması, seninle kocanın arasındaki sorun oldugu gibi. Burada tacize ugrayan bir kız var. Beni ilgilendiren tek kısım bu. Onun dışında ne yaptıgı ne ettiği kimlerle görüştüğü umrumda değil. Bu kız edepsizse senin kocan da edepli olsun konuşmasın kardeşim kızlarla.

Ama yok ya kocalar çok namuslu .Böyleleri olmasa allah için melek gibiler . D

tamam tamam sustum:)) ama ya hanımlar haklı degılmyım bakın cogumuz bazen eşlerımızden kaygılanıyoruz yok ınt sunla yazışıyor kadın kızla falan sanal falan dıyee işte böyle ınsanlar yüzünden oluyoo sonra cıkıyolarr durumlarına bı care oarıyolarr yanı kadınlara gunh degılmı yaa sımmdı bu sanal s. yapan bayan sızce evlı erkeklerlede yapmısmıdır yapmamısmıdır hanımlar
size ne? cetelesini siz mi tutuyorsunuz da çok ağır bir kelime etmişsiniz ? canım erkekler böyle insanlar yüzünden değil kendi uçkurları yüzünden aldatıyorlar. Ayrıca bu bayanın da hür iradesi ister birebir görüşür, ister sanaldan. Kime ne?? Yaptığım doğru yanlış vs dememiş fikir almamış, ne yapabilirim bundan sonra artık yapmıyorum demiş.
Eşiniz demek sizi namuslu bir bayanla aşk olarak aldatsa aaa nasılsa kötü kadın değil diyeceksiniz vay be

Hani senin bir konun vardı iş arkadaşım peşimi bırakmıyor diye sanalda s..k yaptığın aynı adam mı yoksa hep böyleleri seni mi buluyor?

konu samimi gelmedi ve dilerim öyle de değildir zaten
inanmak istemediğim kadar gerçekse eğer, kesinlikle tedavi olmanız gerekli
üstelik uzmanları yanıltmaya çalışmadan tüm sapkınlık belirtilerinizi paylaşmalısınız

Back
X