Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özet geciyorum. Arkadaş beş yaşındayken kiz kuzeni tarafından tacize uğramış. Bu kuzen sekiz yasindaymis o zamanlar. Bunu almış odaya gel oyun oynicaz demiş kendine mastürbasyon yapmış sonra sen de yap demiş zorla ona da yaptirmis. O günden sonra başlamış tüm sorunlar. Arkadaş OKB hastası şuan ilaç tedavisi görüyo. Konunun fakir olduğunu sanmiyrm diğer konularda da zaten bi sorun olduğu belli oluyo
Arkadaslar beni yadirgamayin ama bundan 1 sene oncesine kadar sanal sks yapiyordum. Ciplak fotograf falan gondermedim ama telefonda sesli yada facede yazisarak yapiyordum. Tanimadigim erkeklerle. Cok kisiyle yaptim ve iclerinden bitanesinden yakayi hala kurtaraamiyorum. Gercek facemden yapmistim adim soyadim ve resimlerimi gordu(normal resimler) ama hala pesimi birakmiyo. bundan 6 ay once num degistirmistim. o ara faceden israrla baska hesaplardan ekliyodu. kabul etmiyodum bu sefer ark. ulasmis. num bulmustu yine degistrmek zorunda kaldim. ve hala bska hesaplardan ulasiyo. bu numaramida degistirmek istemiyorum napmam gerek![]()
arkadaşım o halde sana en ufak örnegı verıorum ısk da dun hadıse konserı vardı 3 genç kız tacız edıldı..polisler geldı..polisin dedıgı cumleyı aynen aktarıyorum sana' hanfendı sizde böyle gıyınmeyın görmuyormusunuz kalabalık erkek dolu neden gırıyorsunuz '' kelimesı oldu ...ayrıca bu bahsettıgım savcı usül olarak tabıkıde suçlayarak sölememış ama alttan alttan iğneleyerek belirtmış..benım kımseye yalan borcum yok arkadaşımında yok. senın görduklerın farklı ıse bılemem ben.
arkadaşlarını gizle sendebu hattimi zaten bilmiyor. eski numaralarimi buluyodu faceden ark ekleyip ben piranin eski bi arkadasiyim num varsa versene diyomus millette veriyomus
Okypete rahatsiz olduguna ben de katiliyorum ama prozac diye bir surup olmaz bu bir. Ileri derece de Okb'm var diyor. Sence bu extrem dusuncelerini anlatan birini prozac a alissin diye eve yollarlar mi bu iki. Ucuncu bir ihtimal de fake olmasi. Sagdan soldan duyduklarini harmanlayip yaziyor.
Ya arkadas mitomani ya da bu tur dusunceleri olup hic tedavi olmayan biri ya da tamamen atmasyon fake uyelik. (Fake olsa bile bu tur hikayeleri uyduran biri gercekten normal olamaz.) Yani uc turlu de rahatsiz bir kardesimiz.
Ayyy inanmıyorum kendi zevki için bile yapmamışşşşş.para kontor yolluyolardi
Ayyy inanmıyorum kendi zevki için bile yapmamışşşşş.
Aman Allahım kontur içinmi????????