Sanal s...ks

Özet geciyorum. Arkadaş beş yaşındayken kiz kuzeni tarafından tacize uğramış. Bu kuzen sekiz yasindaymis o zamanlar. Bunu almış odaya gel oyun oynicaz demiş kendine mastürbasyon yapmış sonra sen de yap demiş zorla ona da yaptirmis. O günden sonra başlamış tüm sorunlar. Arkadaş OKB hastası şuan ilaç tedavisi görüyo. Konunun fakir olduğunu sanmiyrm diğer konularda da zaten bi sorun olduğu belli oluyo

Tesekkur ederim ilginiz icin.Yeterince aciklayici oldu sagolun :)

Seninki de cahil cesareti yani. Hic mi korkmadin. Bence bi Sure faceyi dondur seni bulamasi . numaranida bi arkadasinin üstünefalan al. Ben olsam korkardim sşikayet edemezdim.sana ne denir ki bu durumda. Allah kurtasin artik bacimmm.
Arkadaslar beni yadirgamayin ama bundan 1 sene oncesine kadar sanal sks yapiyordum. Ciplak fotograf falan gondermedim ama telefonda sesli yada facede yazisarak yapiyordum. Tanimadigim erkeklerle. Cok kisiyle yaptim ve iclerinden bitanesinden yakayi hala kurtaraamiyorum. Gercek facemden yapmistim adim soyadim ve resimlerimi gordu(normal resimler) ama hala pesimi birakmiyo. bundan 6 ay once num degistirmistim. o ara faceden israrla baska hesaplardan ekliyodu. kabul etmiyodum bu sefer ark. ulasmis. num bulmustu yine degistrmek zorunda kaldim. ve hala bska hesaplardan ulasiyo. bu numaramida degistirmek istemiyorum napmam gerek :KK43:

arkadaşım o halde sana en ufak örnegı verıorum ısk da dun hadıse konserı vardı 3 genç kız tacız edıldı..polisler geldı..polisin dedıgı cumleyı aynen aktarıyorum sana' hanfendı sizde böyle gıyınmeyın görmuyormusunuz kalabalık erkek dolu neden gırıyorsunuz '' kelimesı oldu ...ayrıca bu bahsettıgım savcı usül olarak tabıkıde suçlayarak sölememış ama alttan alttan iğneleyerek belirtmış..benım kımseye yalan borcum yok arkadaşımında yok. senın görduklerın farklı ıse bılemem ben.

Kötü örnek örnek gösterilemez. Polisin işi tacizciyi yakalamak, mağdura akıl vermek değil. Dayak yiyip eve gelen çoçuğunu bir de kendi döven annelerin yetiştiği toplumda ne anlatmaya çalışıyorsak.

Konu sahibi, ortada bir sorun olduğunu umarım iş bu raddeye geldiğinde anlamamışsındır. Düzelmeyi içtenlikle iste, yardım al. Sevgi ve ilgi ihtiyacını gidermen için girdiğin yolların hepsinin sorumlusu sen değilsin ama aklını kullanmassan başına gelebilecek kötü olaylardan kolayca sıyrılamassın, kendini ancak kendin kurtarabilirsin.

Yapacak birsey yok , seni akrabalarina arkadaslarina rezil etmesini istemiyorsan.
Ya face felan herseyi sileceksib.
Yada sikayet edeceksin.

Seni çılgın :-) kız hormonlar basina mi vurdu kendi hesabindan yaptin? Acill face ni kapat ya da kullanici adini degistir. Nick kullan

bu hattimi zaten bilmiyor. eski numaralarimi buluyodu faceden ark ekleyip ben piranin eski bi arkadasiyim num varsa versene diyomus millette veriyomus

Canım ben de okb im hem de ileri derecede. Prozac, faverin, lustral vb hepsini kullandım.ayrıca aynı yaşta seninkine benzer bir olay da yaşadım hatta daha beterini. Ama çok şükür facem bile yok. Hatta benim ilerde şizofren olma riskim var tedavi görüyorum.istediğinzaman konuşabiliriz seni anlıyorum. ALLAH yardımcımız olsun.

bi denemek lazım heyecan olur :confused:
ama tabi sahte bir hesap daha mantıklı duruyor o_O
üzüldüm gercekten. insanı tedirgin eden bi durum
tüm herseyi kapatsan nasıl olur
numaranı verme kmseye
savcılıga falan git şikayet et

Gercekten faceden ne cesaret.Nedne gizliliğe ihtiyaç duymadın.?Bir de okadar nasıl çirkinleştirdin kendini.Sizin gibiler yüzünden herkesi böyle sanıp önyargılı oluyorlar.
Ben nezaketimden hiç ödün vermem ama kusura bakma sinirlenmeden edemedim.Bundan sonra bari yapmamanı dilerim dostane..

Okypete rahatsiz olduguna ben de katiliyorum ama prozac diye bir surup olmaz bu bir. Ileri derece de Okb'm var diyor. Sence bu extrem dusuncelerini anlatan birini prozac a alissin diye eve yollarlar mi bu iki. Ucuncu bir ihtimal de fake olmasi. Sagdan soldan duyduklarini harmanlayip yaziyor.

Ya arkadas mitomani ya da bu tur dusunceleri olup hic tedavi olmayan biri ya da tamamen atmasyon fake uyelik. (Fake olsa bile bu tur hikayeleri uyduran biri gercekten normal olamaz.) Yani uc turlu de rahatsiz bir kardesimiz.

Prozac diye bir surup var ben de ileri derecede okb im ve bana da abaşlangıçta az verdiler dozajı yavaş yavaş artıracağını söyledi doktor. Ama ben depresyona girmiştim ilacı bıraktım. Ama bi konuda haklısınız arkadaşın düşünceleri uçmuş gitmiş nasıl ilaç verip eve yolladılar onu ben de anlamadım.

Back
X