Sanal s...ks

Bir kadının alçalmasına şahit olduk konunun özeti bu galiba.

Pira kızma ama seni bazen anlamıyorum.Hastalığınla ilgili açtığın konular gerçekten ciddi sorunlar ve sen de demişsin düşünmeden edemiyorum diye.Ama bir yandan da yok sanal seks yok bana aşık olmuş adam face sorunları vs..Yani konuların çok tutarsız ve hepsinde mutlaka patlayacak bir bölüm oluyor;şizofreni,sanal seks,çocuk tacizi,ensest vs..

P
Eski konularini ayrintili okumadim ama soyle bir bakinca surekli ask ve dram dolu. Her ne olursa olsun, tedavisi konusunda yalan soyledigi kesin cunku prozac diye surup olmaz ve yasadiklari ileri derecede OKB den fazla gorunuyor.
Prozacin surubu var ilactan daha hafif diye biliyorum.piranin cocukluktan yaşadigi şeylere filan inaniyorum ben genelde kücük yaşta cocuklarin cinsel organlarini elleme dokunma okşama ws ws olaylari oldugunu biliyorum, bunu o yaşta cinsellik adina yapmıyolar ama oluyo malesef hani yaşadigi olaylar bir yana korkutucu düşünceleri o düşüncelerle yaşamak daha da korkutucu ailenin bundan haberi varmi merak ediyorum bence hastanede tedavi görmelisin pira

arıyan mevlasını da belasını da bulurmuş.senin bu yaptığının sonucu kusura bakma ama olucagı bu belanı bulmuşun senide şikayet edebilirlerdi başın dahada belaya girebilirdi...nasıl bir akıl bilmiyorum bu yapılanlar ama şikayet etsen ne diyeceksin oda ayrı yinede tek kurtuluş bu gibi

P
Prozacin surubu var ilactan daha hafif diye biliyorum.piranin cocukluktan yaşadigi şeylere filan inaniyorum ben genelde kücük yaşta cocuklarin cinsel organlarini elleme dokunma okşama ws ws olaylari oldugunu biliyorum, bunu o yaşta cinsellik adina yapmıyolar ama oluyo malesef hani yaşadigi olaylar bir yana korkutucu düşünceleri o düşüncelerle yaşamak daha da korkutucu ailenin bundan haberi varmi merak ediyorum bence hastanede tedavi görmelisin pira

Ondan sonraki mesajlarimi da okursaniz , Prozacin surubu varmis ben bilmiyordum demistim zaten. Ya konunun tamamini okuyun ya da kendinize gore yorum yapin.
:KK66:

Ondan sonraki mesajlarimi da okursaniz , Prozacin surubu varmis ben bilmiyordum demistim zaten. Ya konunun tamamini okuyun ya da kendinize gore yorum yapin. :KK66:
gözümden kacmiş olabilir insanlik hali diyelim :) zaten şurubu varr aaa neden yok diyosun diye bir ifadem olmadi kendime göre şurubu var diye biliyorum dedim ;)

gözümden kacmiş olabilir insanlik hali diyelim :) zaten şurubu varr aaa neden yok diyosun diye bir ifadem olmadi kendime göre şurubu var diye biliyorum dedim :KK66:

Yok senden once bir kac arkadas daha yapti bunu ama onlara cevap vermedim. Hani suruba ve bana degilde konuya odaklansak daha iyi olur .:KK66:

bu Konu bence fake . Böyle tür kadınlar hayatt kendi facesin den Yapcak kadar Salak değiller .Gerçek se de Hangi yüz le Buraya yazıyo yüzsuz. Çoğu evli adam lar ya

Yok senden once bir kac arkadas daha yapti bunu ama onlara cevap vermedim. Hani suruba ve bana degilde konuya odaklansak daha iyi olur .:KK66:
Yok ben o arkadaşlarinin yaZdiklarinida görmedim bir bilgiçlik yapmakta degildi amacim :) konuylada ilgili fikrimide zaten yazdim iyi forumlar diyim ;)

Arkadaslar beni yadirgamayin ama bundan 1 sene oncesine kadar sanal sks yapiyordum. Ciplak fotograf falan gondermedim ama telefonda sesli yada facede yazisarak yapiyordum. Tanimadigim erkeklerle. Cok kisiyle yaptim ve iclerinden bitanesinden yakayi hala kurtaraamiyorum. Gercek facemden yapmistim adim soyadim ve resimlerimi gordu(normal resimler) ama hala pesimi birakmiyo. bundan 6 ay once num degistirmistim. o ara faceden israrla baska hesaplardan ekliyodu. kabul etmiyodum bu sefer ark. ulasmis. num bulmustu yine degistrmek zorunda kaldim. ve hala bska hesaplardan ulasiyo. bu numaramida degistirmek istemiyorum napmam gerek :KK43:
nasıl bir tat bıraktıysan adamda....peşini bırakmaz tabi..

Ben de hapis cezası konusunda üzülüyodum sana. E sende de biraz sapıklık varmış be bacım :KK53:

Back
X