Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prozacin surubu var ilactan daha hafif diye biliyorum.piranin cocukluktan yaşadigi şeylere filan inaniyorum ben genelde kücük yaşta cocuklarin cinsel organlarini elleme dokunma okşama ws ws olaylari oldugunu biliyorum, bunu o yaşta cinsellik adina yapmıyolar ama oluyo malesef hani yaşadigi olaylar bir yana korkutucu düşünceleri o düşüncelerle yaşamak daha da korkutucu ailenin bundan haberi varmi merak ediyorum bence hastanede tedavi görmelisin piraEski konularini ayrintili okumadim ama soyle bir bakinca surekli ask ve dram dolu. Her ne olursa olsun, tedavisi konusunda yalan soyledigi kesin cunku prozac diye surup olmaz ve yasadiklari ileri derecede OKB den fazla gorunuyor.
Kontör ve para ile yapılan tedaviDN mi bahsediyorsun. .Tedavi nasil gidiyor?
Kontör ve para ile yapılan tedaviDN mi bahsediyorsun. .
P
Prozacin surubu var ilactan daha hafif diye biliyorum.piranin cocukluktan yaşadigi şeylere filan inaniyorum ben genelde kücük yaşta cocuklarin cinsel organlarini elleme dokunma okşama ws ws olaylari oldugunu biliyorum, bunu o yaşta cinsellik adina yapmıyolar ama oluyo malesef hani yaşadigi olaylar bir yana korkutucu düşünceleri o düşüncelerle yaşamak daha da korkutucu ailenin bundan haberi varmi merak ediyorum bence hastanede tedavi görmelisin pira
gözümden kacmiş olabilir insanlik hali diyelim :) zaten şurubu varr aaa neden yok diyosun diye bir ifadem olmadi kendime göre şurubu var diye biliyorum dedimOndan sonraki mesajlarimi da okursaniz , Prozacin surubu varmis ben bilmiyordum demistim zaten. Ya konunun tamamini okuyun ya da kendinize gore yorum yapin.![]()
gözümden kacmiş olabilir insanlik hali diyelim :) zaten şurubu varr aaa neden yok diyosun diye bir ifadem olmadi kendime göre şurubu var diye biliyorum dedim![]()
Yok ben o arkadaşlarinin yaZdiklarinida görmedim bir bilgiçlik yapmakta degildi amacim :) konuylada ilgili fikrimide zaten yazdim iyi forumlar diyimYok senden once bir kac arkadas daha yapti bunu ama onlara cevap vermedim. Hani suruba ve bana degilde konuya odaklansak daha iyi olur .![]()
nasıl bir tat bıraktıysan adamda....peşini bırakmaz tabi..Arkadaslar beni yadirgamayin ama bundan 1 sene oncesine kadar sanal sks yapiyordum. Ciplak fotograf falan gondermedim ama telefonda sesli yada facede yazisarak yapiyordum. Tanimadigim erkeklerle. Cok kisiyle yaptim ve iclerinden bitanesinden yakayi hala kurtaraamiyorum. Gercek facemden yapmistim adim soyadim ve resimlerimi gordu(normal resimler) ama hala pesimi birakmiyo. bundan 6 ay once num degistirmistim. o ara faceden israrla baska hesaplardan ekliyodu. kabul etmiyodum bu sefer ark. ulasmis. num bulmustu yine degistrmek zorunda kaldim. ve hala bska hesaplardan ulasiyo. bu numaramida degistirmek istemiyorum napmam gerek![]()