Sanal seks ve boşanmak

gorkemlitavuk

Catlover
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
263
199
53
29
Kızlar merhaba herkese. Eşim sanal seks yapıyormuş tango, telegram gibi siteler üzerinden, bazen de whatsapp üzerinden görüntülü konuşarak. Onlara para gönderiyor para karşılığında yapıyor elimde deliller var. Boşanma davası açacağım, böyle bir şey yaşayan var mı, mahkeme zinadan sayar mı yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar merhaba herkese. Eşim sanal seks yapıyormuş tango, telegram gibi siteler üzerinden, bazen de whatsapp üzerinden görüntülü konuşarak. Onlara para gönderiyor para karşılığında yapıyor elimde deliller var. Boşanma davası açacağım, böyle bir şey yaşayan var mı, mahkeme zinadan sayar mı yardımcı olursanız sevinirim

Var, ilk eşim sanalla başladı reele döktü ama bizim dilekçede benim boşadığım yazıyordu sebep yazmıyordu sanki. Ama dilekçeyi yazan amca sayesinde ortak açılmadı dava ben açtım ben boşadım gibi oldu.

Zina değilde aldatma sayılır. Bu delillerle boşanırsiniz ama tazminat vs nasıl olur onu bilmiyorum, avukat yönlendirir zaten.

zina sayılmıyor
zina olması için fiziksel birliktelik (tam birliktelik: sadece öpüşme koklaşma, dışarı çıkma, yemek yeme vs değil) ve buna dair kanıt gerekiyor -diye biliyorum avukat değilim

ama güven sarsıcı davranış, evlilik birliğini bozucu davranış vs . gibi şeyler sayılıp boşanma için gerekçe teşkil eder tabi, burası ayrı
davayı "Evlilik birliğinin sarsılması" diye açıyorsunuz yanlış bilmiyorsam

Zina suç değildir ama boşanma sebebidir.Evlilik içinde sadakat yükümlülüğünü ihlal ettiği için hukuken sonuç doğurur, cezai yaptırımı yoktur.
acarsınız davanızı sunarsınız delilleri belki nafaka, çocuk varsa velayet gibi sonuçları etkileyebilir
zina bile yapmış olsa nafakayı veya velayeti etkilemiyor ki -etkilemesi için anca meslek olarak seks işçiliği yapıyor filan olması lazım, çocuğu tehlikeye atacak bir ortamı/alışkanlığı vs. olması lazım.

Anca tazminat talep edebilir ki onu da zina varsa "ağır kusur" olduğundan talep ediyorlar
"Evlilik birliğinin sarsılması" ile dava açılınca (başka ekstra durum yokken) tazminat talep edip alan var mı bilmiyorum.

Var, ilk eşim sanalla başladı reele döktü ama bizim dilekçede benim boşadığım yazıyordu sebep yazmıyordu sanki. Ama dilekçeyi yazan amca sayesinde ortak açılmadı dava ben açtım ben boşadım gibi oldu.
Ne kadar sürede boşandınız . Bizde reel yok galiba varsa da bilmiyorum. Karşı taraf boşanmak istemediğini söylüyor ben bir an önce bitirmek istiyorum avukat arayışındayım şuan

Zinanın suç sayılmaması da ayrı bir olay. O zaman neden imza atıyoruz? Neye söz veriyoruz? Bir yaptırımı olması şart! Şeriat ülkelerindeki gibi kırbaç falan değil elbette ama caydırıcı cezası olmalı ki bu işlere merakı olan, boşansın da yapsın ne yapıyorsa.

Çok geçmiş olsun.
Benim boşanma nedenim de çok benzer. O yüzden uzun yazacağım, okurken hakkınızı helal edin.

Eşimin eskort kadınlarla sanalda konuşmalarını yakaladım, o da paralar göndermiş. Onlarla konuşmuş, yetmemiş beni kötülemiş, arkamdan kuyumu kazmış, beni yıllardır seviyorum diye kandırmış. Anne olma ihtimalimi bitirdi.. kadınlara ben çok eşliyim bana kadın/kadınlar bulun demiş. Aile rızkımızdan kadınlara paralar yedirmiş. Hepsinin kanıtları var. Kendi hesabından kadınlara para çıkışları var. Hepsinin ekran görüntülerini sundum. Davayı evlilik birliğinin temelden sarsılması üzerinden açtık. Tabi ki hepsini inkar ettiler. Çünkü köşeye sıkıştılar farkındalar. İnkardan başka çareleri yok çünkü.

Eşim de benim yakaladığımı anlayınca kadınlık yapmıyorum diye dava açtı. Maddi ve manevi tazminat istedi.Bende maddi ve manevi tazminat istedim onun istediğinin iki katını istedim. Çekişmeli süreçteyim. Bu dava yıllarca sürecek. Ama haklılığımı inşallah ispatlayacağım.

Zinadan açmak için cinsel birliktelik ispatı lazım. Zina ispatı zor. Ama önemli olan dava açmanız. Bence çekişmeli dava açın. Bedelini ödesin.. Bu hayattaki en değerli şey zamandır. Zamanınızı almış. Siz de onun zamanını alın. Hatta karar lehinize çıksa bile istinafa gidin. 2 yılda öyle beklesin. Çekişmeli davalar en az 4 veya 5 yıl sürüyor. Öyle hop diye işini kolaylaştırmayın.

Ben açıkçası davada sonuna kadar gideceğim. Bu dava benim için kadınlık gururu, kadınlık onuru meselesi. Sırf yakalandı diye atmadığı iftira kalmadı. Hırsız imişim,parasını çalmışım, babasını ölümle tehdit edip oturduğumuz babasının evini üstüme yaptırmaya çalışmışım.. bunları asla unutmuyorum.

Size ciddi maddi bedel ödesin öyle anlaşmalı boşanın. Benim eşimle anlaşmalıya razı olmam için bedelini bir şekilde ödemesi lazım. Yoksa anlaşmalıya razı olmayacağım. Anne olma ihtimalim artık yok. O yüzden yıllar geçsin hiç sorun değil. Anne olamayacak isem kaç yaşımda boşandığımın bir önemi yok. Çocuk ihtimali yoksa bir daha evlenmesem de olur. O yüzden davanın süresinin uzaması hiç sorun değil. Eşim kendini düşünsün, onun baba olma ihtimali var. Anlaşmalı olsaydı çok geç baba olmayabilirdi. Artık 50 yaşında baba olur, kendi çekişmeli dava sürecini seçti. Kendi düşen ağlamaz. Çekişmeli dava sürecini devam ettiremem sandı çok yanıldı.

Bence eşiniz mutlaka bir bedel ödesin. Öyle hop diye vs ilişkiden gitmeyin. Hakkınızda ne düşünürlerse düşünsünler. Umrunuzda bile olmasın. Hemen sizden boşanmak istiyorsa da yaptığı kötülüğün bedelini ödeyecek. Ya parasıyla ya da zamaniyla ödeyecek. Ben zamanla ödetme taraftarıyım. Çünkü hayatta geri gelmeyen tek şey zamandır. Açın çekişmeli davayı, kanıtları şunun ve eşinizi yıllarca süründürün.

Son düzenleme:
Ne kadar sürede boşandınız . Bizde reel yok galiba varsa da bilmiyorum. Karşı taraf boşanmak istemediğini söylüyor ben bir an önce bitirmek istiyorum avukat arayışındayım şuan

Kendisi de işi realiteye döktüğü için Haziran gibi başvurduk hemen de yakın tarihte boşanmıştık. Üç senelik evliydik çocuk da yoktu beş dk da bitti. Sanalla başlar reeele döner hiç ayak diretmesin, adam olsaymış.

Zinanın suç sayılmaması da ayrı bir olay. O zaman neden imza atıyoruz? Neye söz veriyoruz? Bir yaptırımı olması şart! Şeriat ülkelerindeki gibi kırbaç falan değil elbette ama caydırıcı cezası olmalı ki bu işlere merakı olan, boşansın da yapsın ne yapıyorsa.
Aynen. Bekarlar ne halt yiyorsa yesin ama evliyken zina yapmak suç olmalı.

Anca tazminat talep edebilir ki onu da zina varsa "ağır kusur" olduğundan talep ediyorlar
"Evlilik birliğinin sarsılması" ile dava açılınca (başka ekstra durum yokken) tazminat talep edip alan var mı
Tazminat talep edilebiliyor. Ben maddi ve manevi tazminat talep ettim. Çocuğum yok sadece yoksulluk nafakasi talep ettim. Şimdilik zina değil gibi dava. Ama celseler ilerledikçe ne olur bilmiyorum. Aldatma konusundan haklılık ispat olursa maddi ve manevi tazminat alan var diye biliyorum, çevremde çok avukat tanıdığım var. Öyle dediler.

Back
X