Sanal seks

Olabilir ama dusununce korkunc bir olay , burada fikir ayriligi yasadigimiz onlarca uye var bazen polemige de girebiliyoruz , bunun sonucu iftira atmak olmamali
Yonetimin o uyeyi inceleyip ikinci uyeligi vs var mi bakmasi ve aciklamasi lazim bence , kimse cesaret edemesin boyle bir iftiraya
Ben gerçek hayatta tanıdığı biri olabileceğini düşündüm yada dediğiniz gibi
Ama açıklama yapılmalı cidden

Onu kimse ciddiye almadı gördüğüm kadarıyla, hit almaya çalışan fake üye de olabilir gerçek dünyayla hayal dünyasını birbirine karıştıran biri de olabilir. Burada herkesin her söylediği şeyi ciddiye alacaksak ohoo. Üyeler hakkında konu açmak yasak diye biliyorum, açıklamanızı keşke merak edenleri alıntılayarak yapsaydınız.
Konuyu merak ettim baktım, çok saçma bişey.
Acaba üzerinden leopar desenli taytını hiç çıkarmadığı için kocası sapıtmış olabilir mi? :):):):):):)
Takmayın lütfen kafanıza.

Merhaba arkadaşlar ,

Birkaç ay evvel sanal seks adlı bir konu @Leopardesenlitayt Tarafından açılmış Kocası sanalda bir Kadınla görüşüyormuş bende bu üyenin konusunu beğenmiş bulunup yorum Yaptım ne yorum yaptığımı hatırlamıyorum o kadının konusunda mevcut merak edenler bakabilir . @Leopardesenlitayt isimli üye de neden oldupunu bilmediğim bir şekilde "" kocamın konuştuğu kadın burada hatta konumu beğenmiş seni burada da buldum "" gibi Şeyler Yazmış ilk başta na OLduğunu anlamadım sonra mesaj attım kendisine cevap gelmedi zaten açtığı konular birbiriyle Çelişki dolu herneyse beni sitede günden yaptı

Hadi diyelim kocan biriyle konuştu sanalda sen o kadının ben Olduğum kanısına nereden vardın @Leopardesenlitayt ? Burada benim resmim yok adım belki gerçek adım değil nickname aldatıldığın kadını nicknamesinden mi tanıdın ?

Ya da başka bir ihtimal ya fantezi olsun diye bu konuyu açıp böyle bi iftira attın ya erkek üyesin ya da ruh hastasısın aklıma baska birşey gelmiyor

Kendimce önemsemediğim için açıklama yapma Gereği de duymadım ama bazı arkadaşlar merak edip iyice acabalara kapılmışlar Merak edenlere buradan sesleniyorum ne @Leopardesenlitayt her kimse onu ne de varsa bi Kocası Kocasını tanımıyorum.

Sorularda bu konuyla ilgili Sıklıkla adım geçtiği için açıklama Gereği duydum söyleyecek baska birşeyim yok daha başla merak ettiğiniz Şeyler varsa @Leopardesenlitayt gelsin cevaplasın

İnsan bi nickten nasıl bi başkasını şakkadanak deşifre etsinki zaten
Ortaya taşı atmış gerisi yok. Merak ettik haliyle kusura bakmayın

Bazen gerçekten çok hadsiz yorumlar yazıyorlar. Dün okudum mesela ,
Merak etme senin kocana asılmam diyordu (yanlış hatırlamıyorsam)

Şurda iki muhabbet edeceğiz, dertleşeceğiz onu da yapamıyoruz.
Size de geçmiş olsun.

Cidden suyu çıkıyor buranın
Ben bir üyenin adını yazayim sevgilimle kocamla ilişkisi var diyeyim
Sonra nerden anladın sen kimsin denilmeden o yazilan orada kalsın sonra insanlar benim için öyle böyle konuşsun

Keşke kendine yazacagina konusuna yazsaydin ben boyle bir şeyle karşılaşsaydim öyle seyler yazardım ki iki ay banli kalirdim büyük ihtimal

Bahsi geçen konu kilitli.

Olabilir ama dusununce korkunc bir olay , burada fikir ayriligi yasadigimiz onlarca uye var bazen polemige de girebiliyoruz , bunun sonucu iftira atmak olmamali
Yonetimin o uyeyi inceleyip ikinci uyeligi vs var mi bakmasi ve aciklamasi lazim bence , kimse cesaret edemesin boyle bir iftiraya
Yönetime mesaj attım ama cevap gelmedi

Gerçek hayatta tanımıyordur da buradan gıcık olan biri Olanilir
Buradan benimde gıcık olduğum bazı tipler var ama hiç iftara atmayı düşünmedim ne alaka

Bu bence sizi gerçek hayatta tanıyor açtığınız konuları bile biliyor kendi konusunda bunları yazmış üstelik takip ediyor gibi

Yani topluca yine feyk konulara kurban mı gidiyoruz acaba

ruh hastası olmalı tamamen saçmalık bukadarmı nefreti gözünü bürümüş sonuçta sanal ortam sizi nerden bilebilirki burda herkes bağımsız konularını açıp fikir alıyor yorum yapıyor.. Saçmalık bence dava açmalısınız hoş değil yapılanlar

Konuya fransız kalan bi benmiyim :KK64:
Bir konuda kadının biri eşinin sanal sex yaptığını yazmış bir iki sayfa sonra kadının buradan bir kadın olduğunu hatta konusunu beğendiğini nickini degistirdigini söylemiş
Ve konu sahibinin adını söylemiş
Konu sahibi kadına mesaj atmış cevap almamış
Sonra diğer konudan ses yok ama konu sahibi bir çok konuda laf sokmalarla karşılaşmış ve aldatma konularinda adi geçmiş bunun uzeri e bu konuyu açmış
Bildiğim bu kadar yanlış yada eksik bildiğim bir şey yoksa tabii

Gerçekten çok saçmaymış.Bir yorumunuza filan sinir oldu yada sizi tanıyor,aklınca intikam aldı heralde.Millet ne boş işlerle uğraşıyor.

Buradan benimde gıcık olduğum bazı tipler var ama hiç iftara atmayı düşünmedim ne alaka

Bu bence sizi gerçek hayatta tanıyor açtığınız konuları bile biliyor kendi konusunda bunları yazmış üstelik takip ediyor gibi

Yani topluca yine feyk konulara kurban mı gidiyoruz acaba
Hiç öyle düşünmedim yani aslında üstünde düşünmedim ne hali varsa Görsün

Önemsemedim ilk başta yönetime mesaj attım onlardan atak gelmeyince konu da uzayınca açıklama yapayım dedim
Eski üyesiniz burada konulara az çok nasıl yorum yapıldığını biliyorsunuz diye düşünüyorum.

Bahsedilen üye eğer"defne benim hakkımda dedikodu yaptı"deseydi önemsememenizi gayet doğal karşılardı herkes

Ama evliyseniz ve burda yazılan her harfin ileride önünüze çıkacağını bildiğinizi farzederek sorun olacağını düşünüp önemsemeniz lazımdı diye düşünüyorum.

Tabi ki bu benim şahsi fikrim :KK66:

Eski üyesiniz burada konulara az çok nasıl yorum yapıldığını biliyorsunuz diye düşünüyorum.

Bahsedilen üye eğer"defne benim hakkımda dedikodu yaptı"deseydi önemsememenizi gayet doğal karşılardı herkes

Ama evliyseniz ve burda yazılan her harfin ileride önünüze çıkacağını bildiğinizi farzederek sorun olacağını düşünüp önemsemeniz lazımdı diye düşünüyorum.

Tabi ki bu benim şahsi fikrim :KK66:
Belki de ama sonuçta hiç tanımadığım varlığını bile bilmediğim biri çıkıp hakkında böyle birşey yazıyor kendine mesaj attım dönmedi yönetime yazdım dönüş olmadı bende boşver Defne dedim

Back
X