Sanal Seks

Hepiii

I'II cross the stream - I have a dream.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.286
2.257
53
Cok yakin bir arkadasim adina bu konuyu actigimi belirtmek istiyorum. Kendisi bu forumun takipcisi olmadigindan ben araci oluyorum. Yorumlariniza ihtiyacimiz var.

Arkadasim (29) 3 aydir bir cocukla (35) birlikte. Cinsel birliktelik yasamamalarina ragmen dun erkek arkadasina bir haller oluyor ve yazisirlarken cocuk sanal sekse kayiyor ilk defa. "Uzerinde ne var?" sorusunu soracak kadar kendinden geciyor cocuk, arkadasim ise daha once boyle bir durumla hic karsilasmadigi icin afalliyor haliyle. Bir de bu cocuktan boyle bir sey beklemedigi icin de hayal kirikligina ugruyor.

Arkadasimin merak ettigi sey su: Cocugun bu olayi normal karsilanabilir mi yoksa kaygi verici mi?

Gece konuştularsa Ada'm beyniyle konuşmamıştır haliyle.Eşim diyordu çünkü.O çok ayrı birşey kafa bir gidiyor saçma sapan şeyler yaptırıyor kendinizle kıyaslamayın erkekleri diye :)
Yani o anına denk geldiyse beyni yanmıştır.

İnternetin hızı arttıktan sonra birde bu fantazi çeşidi türedi. Skype aç kamera aç gibi diyaloglardan birçok arkadaşım şikayetçi. Eskiden de telefonda böyle sapıkça işler dönüyormuş hiç merak etmedim hiçte böyle birşey görmedim.Böyle bir ilişki biçimi olurmu canım tövbe tövbe...

Yaşlar kemâle ermiş... belki erkek arkadaş yazışarak arkadaşının tepkisini ölçüyordur. Bir aradayken ona göre adım atmayı planlıyor olabilir.

Yol versin gitsin. Bu karekterde birisi kim bilir kimlerne ne yapmıski alısmıs cekinmeden bunu sormus. Tabi arkadasının yaklasımında bir uyarıcılık yoksa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…