- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Ahaha tövbestHahaha
Içinde ne var :)))
sen sorabilirsin, seni garipsememNiye gı ben hala soruyorumbana sorana da bibi var diyorum
Konu sahibi 35 yaşında normal bir adam her türlü sexe kayar gece gündüz farketmez tersi olursa sıkıntı bence
Bu adam 20 25 yasinda olsa neyse diyicemde. Esek kadar adam yahu 35 yasinda olgun oturakli olmasi lazim. Yasinin adami degilmis cidden.Cok yakin bir arkadasim adina bu konuyu actigimi belirtmek istiyorum. Kendisi bu forumun takipcisi olmadigindan ben araci oluyorum. Yorumlariniza ihtiyacimiz var.
Arkadasim (29) 3 aydir bir cocukla (35) birlikte. Cinsel birliktelik yasamamalarina ragmen dun erkek arkadasina bir haller oluyor ve yazisirlarken cocuk sanal sekse kayiyor ilk defa. "Uzerinde ne var?" sorusunu soracak kadar kendinden geciyor cocuk, arkadasim ise daha once boyle bir durumla hic karsilasmadigi icin afalliyor haliyle. Bir de bu cocuktan boyle bir sey beklemedigi icin de hayal kirikligina ugruyor.
Arkadasimin merak ettigi sey su: Cocugun bu olayi normal karsilanabilir mi yoksa kaygi verici mi?
Sanal seks ne ya?
Bence çok itici ve manasız. Sevgilim bana üzerinde ne var dese baya gülerim. O ne öyle, telefon sapığı gibi.
O soruyu okuyunca "çok çok yıllar önce bizim ev telefonuna bir sapık dadanmıştı, telefonu her açtığımızda -bir kere versene- derdi nedense aklıma bu geldi.Eskiden sapıklıklar ev telefonlarından olurdu şimdi her an cepte bu fanteziler.
Arkadaşınız hoşlanmıyorsa bunu kendisine söyleyebilir, umarım hoşlanmadığı halde o tür sorularına cevap vermemiştir kaybetmemek için.
Acaba telefon bile icat edilmemişken erkekler ne yapıyorlardı telsizden de sanal seks yapamazlar herhalde
Deli fişekten gülen gözlere deli fişekten gülen gözlere üstünde ne var gülen gözler
Aynen yaa, geyik oldu hatta o artik, cok banalÜzerinde ne var kaldı mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?