Yil 2009
ARkadasm coklu kurmustu msnde bi suru kisi ekledi ama ben bir kisiyi kabul ettim..
Normal konustk ettik arkadastk hatta cok iyi arkadas. Ama arzda 1000km var..
Oyle boyle derken 2010 mayosta cikmaya basladik.. O beni hep gordu camdan resimlerden falan ama ben onu gormedm. Cogu zaman laf vurdugu.oldugu gormedign herkesle cikiyomusun seklinde. Ama sevdim iste konusmasi yetiyodu gorunmek.istemiyodu saygi duyuyodum.. İkinci ayimizda gosterdi resmini
canim benim..
Biz cok sevdik. O da sevdi biliyorum. Ama olmadi iste yetemedim ayrilmak istedi. Olmuyo boyle uzaktan dedi dusunuyorumda simdi olsa laf eder bagirie cagiriedim ama tek mesaj, boyle dusundugunu biliyodum.. Hayat dondu benim icin ne bileyim ondan sonra bikac ayimi hatirlamiyorun bile hattimi kirdm attim 3 4 ay.
Sonra baktm sevgilisi var.. Biz ayrilmadan bigun oncenin tarihi atili nette..
Ne diyeyim ki asik oldugum adamdi iste. Bana karsiliksiz bisey beklemeden nasil sevilecegini ogretti.
Onu ilk kamerada canli ne zaman gordum biliyomusunuz? 5 6 ay sonra biriyle ciktim. Sirf unuturum diye sacmalk.iste. O zamana kadar kmse elimi bile tutmamisti. O cocukla arama mesafe koymaya calstm hep. Sonra bi bulusmamizda cok ustume geldi. Tecavuz etmeye calsti bana. Eve geldim agzim yuzum sismis bacaklarimi kipirdatamiyorum.. O gece oylesine nete grdim o da msndeydi. Sans bu ya cam actik. Ben ilk defa o zaman gordum..
Braz konstuk solgunsun dedi sevgilinlemi sorunun var duzelir falan dedi. Dalga gecer gbi konusunca Dayanamadim. Anlattm aha bu oldu diye snra sustm oturdm kameradan ona baktim.
Agladi.. İcimi parcaladi.. O aglamasaydida olseydim. Nasil anlatilir ki bu.. Ben hep onu bekledim sevdim. Gelecegim o benm..
Yil 2013.. Az.once facede aklma dustu bakim dedim dondurmustu gorunmuyodu acmis.. Uzerinde ona aldigim gomlek hirka bilekligm falan.oldugu bi resim var.onu koymus.. Yine bi ic parcalanmasi..
Amaaan... Neler yasadim.. İntihara kalktm, icip icip kendimi mhvettim. Noldu? Herkes kendi yoluna
Smdi ortak bi arkadas var ona rica ettm grdim facesine ekledm.. Neler yapiyo gorur bilirim.. Canimin ici..
Bu arada biz hic bulusmadik gorusmedik..
Telden yazdim yanlisim coktur affola