Sanal sexs

benim eşim sevmez öyle şeyleri. Bi ara kitaptan okudum. uzakta olunca o tarz mesajlar atın ki sizden kopmasın diyordu. Sonra karar verdim aradım... nerdesin dedim evdeyim arkadaşlar var deyince vazgeçtim
Sevmiyor telefonda o tarz muhabbetleri. ben de bir daha girmedim.
bence burdaki tek sorun, artık sizin bu işten keyif almıyor oluşunuz. bu şekilde de yavaş yavaş erteleyin ve bitirin bence...

Artık sacma gelmeye basladi sonucta koca insanlariz yani bir yerden sonra ben devam ettiremiyorum komik geliyor :)

Bir kere seni takip etmedim her cinsellik konusuna yazarsan tabii okurum yorumlarını ister istemez.
Ayrıca o dediğim üye boşanmadan önce atmış resimleri, boşandığı halde atmamış yani dediğin gibi boşanmış eşine atmış yaaa filan durumu olmuyor ki öyle bile olsa istese gene atar bu senin onu kendince biz senin gibi değiliz tatlım yeaaa, bilmeyiz biz öyle "edepsizce" şeyler şeklinde bir yorum yapmanı haklı kılmıyor.
Benim dediğim diğer konuyu bulabilirsem atarım tabii ama hatırladığım kadarıyla ben de sanırım bilmediğim bir şeyi soruyordum senin gibi konu geyik değildi tabii ki de ama sen kendince cinsellikte bilmediğin şeyleri sorarken oluyor da ben bir şey sorunca nasıl bilmezsin yeaaa sen kadın değil erkeksin o zaman oluyor değil mi?
Sorduğum soru da çok kadınsı bir şey değildi diye hatırlıyorum bulabilirsem atarım dediğim gibi ama bulamasam da ben beynime güveniyorum tam da anlattığım gibi olmuştu :)

Esim istemiyor üzülüyorum da kendine

Mesajlarima bak bakalım bütün bildirim gelen konulara yazdığımı görürsün ama illaki bi açık arıyorsun polemik olsun diye uğraşıyorsun
Neyse bi daha alıntı yapma konuyu dagittin iyice

Polemiğin sınırındaki hanımefendiler, konuya dönün lütfen.

Bu arada içerik cinsellik olduğundan konu ilgili bölüme taşındı maalesef.

Hiç te saçma değil.. İnsanın kocasıyla mesajda cinsel içerikli konuşmasi gayet doğal. Hatta heyecanı bile arttırır. Sesli olarak demiyorum belki insan utanır fakat mesaj yolu ile gayette normal..

Caniniz istemiyorsa yapmayin. Ama bence sorunlu bir durum degil sanal seks. Partnerler arasinda hos bir deneyim olabilir hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…