- 13 Ağustos 2016
- 84
- 42
- 8
- Konu Sahibi Hayalperestpiyon
-
Ya inanin yazmazdim normalde umrjmda olmazdi. Ama o an tutamadim kendimi. Üyeligim gizliydi zaten. Sonra da hesabimi kapattim. Ama bulur izini istese polis diuolarKapatmissin üyeliği bir şey olmaz inşallah. Bazıları bilerek yapıyor insanlari tahrik edip şikayet etmek için. Bir daha internette yazma öyle şeyler. Memuriyetten bile atılıyor insanlar o sebepten dikkat et geçmiş olsun
Aslinda kufur aliskanligim yoktur o an ne olduysa salak gibi yazdimBende şikayet edeceğim bundan sonra bana hakaret edenleri.(Önemli insanlarmış gibi )
Şaka bir yana keşke annesine kadar küfür etmeseydiniz bir siyaset mevzusu için. Erkeklere yakışmıyor tamam ama kadınlarda daha itici duruyor.
IP adresinden bulabiliyorlar galibaYa inanin yazmazdim normalde umrjmda olmazdi. Ama o an tutamadim kendimi. Üyeligim gizliydi zaten. Sonra da hesabimi kapattim. Ama bulur izini istese polis diuolar
Keskee. Ders olsun herkese arkadaslar. Dilimizin kemigi olsuninternette hangi site olursa olsun platform ayirmaksizin keske yapmasaydin . hic yasamadim bende merak ettim.
Tek cumle yazdim. Sinirli degildi. Benim disimda birine daha seni dikayet edicem diyip durduEğer ağır bir durum varsa ve karşı taraf sizi dava etmeyi kafaya koyduysa maalesef ki size adli yoldan ulaşabilirler, üyeliğinizi silmiş olmanız bir şey ifade etmiyor. Bir daha böyle şeyler yapmayın.
bence gec olmadan cocuga mesaj cek. yani kisisel bi sorunun olmadigini dile getir. yoksa gercekten sıkıntı yasayabilirsinKeskee. Ders olsun herkese arkadaslar. Dilimizin kemigi olsun
Üyeligimi sildim direkt. Ve o da gonderdiyse coktan gondemristir sikayeti. Cevap bile yazmadimbence gec olmadan cocuga mesaj cek. yani kisisel bi sorunun olmadigini dile getir. yoksa gercekten sıkıntı yasayabilirsin
Beklemekten başka çaren yok.Tek cumle yazdim. Sinirli degildi. Benim disimda birine daha seni dikayet edicem diyip durdu
uyelik iptal edilse bile bulunursun. sen arasira e devlete gir bak. ordan belki gorursunÜyeligimi sildim direkt. Ve o da gonderdiyse coktan gondemristir sikayeti. Cevap bile yazmadim
Bir şey olmaz inşallah ya bunu en iyi herhalde başına gelen bilir ya da forum yöneticileri bilir galiba. Bir sor tanıdığın varsa ,geçmiş olsun inşallah bir şey olmazYa inanin yazmazdim normalde umrjmda olmazdi. Ama o an tutamadim kendimi. Üyeligim gizliydi zaten. Sonra da hesabimi kapattim. Ama bulur izini istese polis diuolar
Aklim gidiyo su an. Tanidigim yok. Benim disimda birini daha sikayet etriBir şey olmaz inşallah ya bunu en iyi herhalde başına gelen bilir ya da forum yöneticileri bilir galiba. Bir sor tanıdığın varsa ,geçmiş olsun inşallah bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?