- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi Hayalperestpiyon
-
Byradaki yöneticiler bilir mı bilemedim istersen kazen abiye bir sor. Sakın ol günde kim bilir kaç tane öyle şikayet alıyorlar . Fikir ayrılıkları olabilir ,tartışma olabilir , yani birilerini böyle şikayet etmek hoş değil. Geçmiş olsun tekrarAklim gidiyo su an. Tanidigim yok. Benim disimda birini daha sikayet etri
Hayir forum sitesiydi. Benim disimda birini daha sikayet etmis onun ettigi kufur dogrudan siyasi kisiyeydi. Ben cocuga saydim. Yeter artik dedimHangi site üzerinden yaptınız. Facebook ve twitter ise imkansiz bir şey yapamaz. Onlar Türkiye'ye çok ciddi suçlar olmadığı sürece ip vermezler ve her küfür için adli soruşturma açılmaz. Ben facebook kullanmıyorum dersin olur biter. Bulamazlar hangi adresten girildiğini.
O kadar ugrasir mi bilmem. Internet uzerinden sikayet ettiSanaldan silayet yoneticiye olur sanirim ya oyle polis filan icin savciliga gitmesi gerekir.
Bisey cikacagini pek sanmiyorum ama avukat arkadaslar daha dogru bilgi verecektir
o kadar basit degil iste. kullanmiyorum dese bile telefonlardaki konum bilgisi,Ip adresi face in kendi konum bilgisi. varda var yani. yalan soyleyemez o konuda. ha su var. devlet suan boyle basit islere bakmaz bence. gunde 10larca kufur ediliyo, ayni orantida sikayette ediliyodur. ama konu icedigi siyaset ve kufur icerigi direk sahsa ve ailesine olunca tazminat yolu gorunur gibi. bilgisi olan varsa bizleride aydinlatabilirHangi site üzerinden yaptınız. Facebook ve twitter ise imkansiz bir şey yapamaz. Onlar Türkiye'ye çok ciddi suçlar olmadığı sürece ip vermezler ve her küfür için adli soruşturma açılmaz. Ben facebook kullanmıyorum dersin olur biter. Bulamazlar hangi adresten girildiğini.
Korkutmus seni bu bile yeter bence klavye kahramanligi yapmayi acilen birakmalisin.
Herkes soylediginin arkasinda durmali bizde sinirleniyoruz ama kufur etmiyoruz hele ki annesine asla.
Internet uzerinden sikayet diye bir durum olsa burada yayilirdi ustelik sikayet edilse dahi neden formunu gondersin ki
Çok yakın arkadaşım yaşadı ve adres benim değil dedi. Hiçbir şekilde Facebook ip adresi vermedi. Abd tabanlı bir sitedir Facebook. Orada suç kabul edilen şeylerle buradakiler bir değildiro kadar basit degil iste. kullanmiyorum dese bile telefonlardaki konum bilgisi,Ip adresi face in kendi konum bilgisi. varda var yani. yalan soyleyemez o konuda. ha su var. devlet suan boyle basit islere bakmaz bence. gunde 10larca kufur ediliyo, ayni orantida sikayette ediliyodur. ama konu icedigi siyaset ve kufur icerigi direk sahsa ve ailesine olunca tazminat yolu gorunur gibi. bilgisi olan varsa bizleride aydinlatabilir
topuklarin alev aliyo valla ..Sikayet ettim seni gibisinden kanitlamak istedi. Ayrica baska anlarda onun da kufurleri var. Ayriyetten yarin savciliga gidip suc duyurusunda.buluncam felan dedi
Bence mesaj at ozur dile.O kadar ugrasir mi bilmem. Internet uzerinden sikayet etti
Facebook degil. Baska bir forum sitesiÇok yakın arkadaşım yaşadı ve adres benim değil dedi. Hiçbir şekilde Facebook ip adresi vermedi. Abd tabanlı bir sitedir Facebook. Orada suç kabul edilen şeylerle buradakiler bir değildir
Üyeligimi sildim. Ve gindermistir coktanBence mesaj at ozur dile.
forum siteleri hakkinda bilgim yok. dedigin dogru olabilir. yinede caydirici olmakta fayda var. isin ozu millet pislik yapma derdinde. bizlerde cabuk sinirlenip malesef hata yapabiliyoruz. bak simdi hic yapmamis olsa bu gece rahatca uyuyabilirdi,ama yapti ve bizlerde burda kendimizce bildiklerimi z dogrultusunda birseyler yaziyoruz.Çok yakın arkadaşım yaşadı ve adres benim değil dedi. Hiçbir şekilde Facebook ip adresi vermedi. Abd tabanlı bir sitedir Facebook. Orada suç kabul edilen şeylerle buradakiler bir değildir
Kazen abiye bir sor.Facebook degil. Baska bir forum sitesi
O zaman şikayet etmişse tabiki bulunursunuz. Türk tabanlı sitede bulmak kolay ama madem yazacak kadar özgüveniniz var korkmayın o zaman. Ayrıca malum kişiye küfür edince biliyorsunuz ki Türk polisi, mahkemeler seferber olur. Çok önemli bir şahsiyet!Facebook degil. Baska bir forum sitesi
Iyi sende onu sikayet edersin.Sen yeni evlenmissin sistit olmussun ne iain var siyasette :)Sikayet ettim seni gibisinden kanitlamak istedi. Ayrica baska anlarda onun da kufurleri var. Ayriyetten yarin savciliga gidip suc duyurusunda.buluncam felan dedi
Ya iyide form doldurarak suc duyurusumu olur net uzerinden ilk defa duydum.Üyeligimi sildim. Ve gindermistir coktan
Bimer'e şikayet etmiştir büyük ihtimalleYa iyide form doldurarak suc duyurusumu olur net uzerinden ilk defa duydum.
Kib gibi biseymi acaba forum yoneticisine sikayet etmek gibi biseymi yapmis forum doldurmus dedin ne yaziuodu forumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?