Sanaldan gerçeğe aşk

• Konu Sahibi Konu Sahibi shokella
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

shokella

Ziyaretçi
Kızlar son günlerde çok mutluyum ve paylaşmak istedim bunu.
İnanması zor biraz ama ben sevgilimle internetten tanıştım ve bu şekilde hiç görüşmeden, buluşmadan 2,5 yılımız geride kaldı. opuyorumnanaktan
İçimde öyle bir duygu vardı ki, sanki her zaman gözümün önündeymişcesine güveniyorum ona, sabahlara kadar uyumadan telefonda konuşuyoruz. olumunekankayizsmile

Ben Bursada oturuyorum, sevgilim Ankarada. Ailemi 2 haftadır yokluyordum bu konuda ama internete çok karşılar, otoriter bir ailem var :çok üzgünüm:

O yüzden hiç interneti karıştırmadan, en ince ayrıntısına kadar bir tanışma senaryosu yazdık sevgilimle ve ailelerimize bu şekilde anlattık. 3 gün önce Ankaradan kalktı Bursaya geldi ve ailemle tanıştırdım.

Çok sevdiler sevgilimi, samimi, sıcak kanlı, temiz çocuk dedi ailem. zemuszemus

İşte o an o kadar yoğun bir duygu patlaması yaşadım ki, bir yandan sevinç vardı, opuyorumnanaktan bir yandan da hem sevgilim hem de ben ailelerimize yalan söylemenin acısı var içimde :çok üzgünüm:

İkimizde ciddi düşünüyoruz, şu anda üniversite okuyor sevgilim Ankarada, ondan sonra nişan düşünüyoruz. Ailelerimizde olumlu bakıyorlar.

Sizce bu yalanı devam ettirmeli miyiz, ama gerçekleri söylersek bizi ayırabilirler :a015::çok üzgünüm:

Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

2.5 yıldır hiç yüzyüze görüşmediğinizi de ekleyin, bu şekilde söyleyin ailelerinizesempatiksalakcinni

ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
söyleme konusuna gelince bence söylemeyin biraz zaman geçmesini bekleyin yani tam anlamıyla güvenini kazansın ailenin ondan sonrası daha kolay olur sanki bilmiyorumkismile

kandırılma süreleri uzadıkça daha büyük tepki çekersiniz

ya şimdi söyleyin ya hiç söylemeyin

ne benim ailem ne de eşimin ailesi biliyor internette tanıştığımızı bence söyleme

Madem baştan bir yalan söylediniz onu devam ettirin. Sonradan internetten tanıştık derseniz demek ki yanlış bişey vardı ki sakladınız derler...

nasıl tanışığınız sadece sizi ilgilendirir bu sizin özelinizdir..
ne gerek var ortalığı karıştırmaya gereksiz üzüntü çıkarmaya anlamadım..

önemli olan sizin mutlu olmanızsa tek gerçek ve tek bilmeleri gereken şey budur içiniz rahat olsun sakın doğrucu mahmut olucam diye gereksiz yere mutluluğunuzu gölgeleleyecek bişey yapmayın..

Nasıl yani?
Daha önce hiç görmediğiniz birini ailenizin karşısına sevgilim diye mi çıkardınız?akannehir

Evet orasini bende anlamadim
ailenle tanistirmadan önce görüsmedinizmi hic yanliz ?
yani ilk gördügün gibi ailenlemi tanistirdin ?
yani ailen ilk defa gördü, sendemi ilk defa gördün ?

2,5 sene sadece telefonda ve nette..
ne kadar saglıklı olur bılınmez dılerım yanılmazsınız..
ama aıleler madem kabul ettıler bulandırmayın ortamı ıllahı her detayı bılmelerıne gerek yokkı..ama arastırma ımkanın varsa ıyıce arastır sevgılını..

Evet orasini bende anlamadim
ailenle tanistirmadan önce görüsmedinizmi hic yanliz ?
yani ilk gördügün gibi ailenlemi tanistirdin ?
yani ailen ilk defa gördü, sendemi ilk defa gördün ?

tabi ki görüştüm ailemle tanıştırmadan önce, onu eklemeyi unutmuşum yanlış anlaşıldı galiba :umursamaz:

ama herkes kadar sık değil tabii ki. ilk 1,5 yıl hiç görüşmedik. Son 6-7 ay içinde görüşmelerimiz oldu ara sıra

söylememek en iyisi gibi görünüyor.

Neden bilmiyorum ama çok aşırı güveniyorum sevgisine ve kendisine. İlk defa böyle birşey geldi başıma :asigim:

çok tehlikeli bir cümle kurmuşsunn,dikkat et...lmaz:

cnm bencede söylemeyin.. böyle mutluysan söylemenin gereği yok..
söyleceğini düşündüğünüz birileri varmı? başkalarından duyarlarsa o kötü olmaz mı ?

bence söyleme canım sorun çıkarsa daha çok üzülürsün..

Bencede bu yalanı acıga cıkarmaaaaaaaaa ailenin sana olan güvenini sarsarsın

gerek yok söylemeye, hem ne farkeder ha internette tanışmışsın, ha cafede, okulda ne bilim iş ortamında, sonuçta tanımadığın bi insanı sıfırdan tanıyosun, eğer güvenilmez biriyse zaten her türlü güvenilmezdir, internette tanışmaya duyulan tepkiyi anlamıyorum, ama ailenizin sizi ayırcağını düşünüyosanız söylemeyin, önemli olan nasıl tanıştığınız deil, birbirinizle uyumunuzdur...

Kesinlikle söyleme
hem internete karşılarmış
söylersen tanışma şekline kızacaklar bir,
yalan söylediğine kızacaklar iki,
madem mutlusun bırak küçük bir sır olarak kalsın
önemli olan gerçekten güvenilir biri olup olmadığı bence

kimseye zarar vermeyen bir yalan. söylersen kaybedeceğin şeyler olucaktır ki en başta güven gibi. ilişkine karşı çıkma da ihtimalleride var. bana göre de söylememelisin. ama senin ilişkin yinede en doğru kararı sen vericeksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…