S
shokella
Ziyaretçi
- Konu Sahibi shokella
-
Kızlar son günlerde çok mutluyum ve paylaşmak istedim bunu.
İnanması zor biraz ama ben sevgilimle internetten tanıştım ve bu şekilde hiç görüşmeden, buluşmadan 2,5 yılımız geride kaldı. opuyorumnanaktan
İçimde öyle bir duygu vardı ki, sanki her zaman gözümün önündeymişcesine güveniyorum ona, sabahlara kadar uyumadan telefonda konuşuyoruz. olumunekankayizsmile
Ben Bursada oturuyorum, sevgilim Ankarada. Ailemi 2 haftadır yokluyordum bu konuda ama internete çok karşılar, otoriter bir ailem var :çok üzgünüm:
O yüzden hiç interneti karıştırmadan, en ince ayrıntısına kadar bir tanışma senaryosu yazdık sevgilimle ve ailelerimize bu şekilde anlattık. 3 gün önce Ankaradan kalktı Bursaya geldi ve ailemle tanıştırdım.
Çok sevdiler sevgilimi, samimi, sıcak kanlı, temiz çocuk dedi ailem. zemuszemus
İşte o an o kadar yoğun bir duygu patlaması yaşadım ki, bir yandan sevinç vardı, opuyorumnanaktan bir yandan da hem sevgilim hem de ben ailelerimize yalan söylemenin acısı var içimde :çok üzgünüm:
İkimizde ciddi düşünüyoruz, şu anda üniversite okuyor sevgilim Ankarada, ondan sonra nişan düşünüyoruz. Ailelerimizde olumlu bakıyorlar.
Sizce bu yalanı devam ettirmeli miyiz, ama gerçekleri söylersek bizi ayırabilirler :a015::çok üzgünüm:
Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar
Evet orasini bende anlamadim
ailenle tanistirmadan önce görüsmedinizmi hic yanliz ?
yani ilk gördügün gibi ailenlemi tanistirdin ?
yani ailen ilk defa gördü, sendemi ilk defa gördün ?
tabi ki görüştüm ailemle tanıştırmadan önce, onu eklemeyi unutmuşum yanlış anlaşıldı galiba :umursamaz:
ama herkes kadar sık değil tabii ki. ilk 1,5 yıl hiç görüşmedik. Son 6-7 ay içinde görüşmelerimiz oldu ara sıra
söylememek en iyisi gibi görünüyor.
Neden bilmiyorum ama çok aşırı güveniyorum sevgisine ve kendisine. İlk defa böyle birşey geldi başıma :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?