Sanane?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorum yazmamak da bir tercih ama sinirden tutamadım kendimi. İnsanların sevdikleri öldü, binbir emekle aldıkları evleri arabaları mahvoldu, bebekler ailesiz kaldı, soğuktan donarak ölen henüz cesedi bulunmamış bir sürü vatandaşımız var. Ayakta olmaktan utandığımız bu günde nasıl böylesi bir konu açıyorsunuz ?

Versin yaa bence versin. Belki o zaman biraz duyarlı olmayı öğrenebilir.
Pardon da duyarlılığı sizden öğrenecek değilim ben hafta içi tüm memur arkadaşlar gönüllüler olar o deprem bölgesine gidecek erzak dağıtmak için oturduğunuz yerde insan yargılamayın sırf konuşmuş olmak için de konuşmayın

Burası soru sorup fikir alma platformu ben de fikir almak istedim o kadar siz çok sevdiğiniz Bi
Ben gönülllleein katıldığı formu doldurdum ve katılım için haber bekliyordum sizin gibi kıçımın üstüne oturup da ah vah demiyorum faaliyet gösteriyorum bunu da fikir almak için sordum tmm.
Hıı arta kalan zamanda da o*uruktan dertlerimi çözerim nede olsa olan oldu bende birşeyler yapıp vicdanımı rahatlattım mı diyorsunuz. Tamam

Burası soru sorup fikir alma platformu ben de fikir almak istedim o kadar siz çok sevdiğiniz Bi
Ben gönülllleein katıldığı formu doldurdum ve katılım için haber bekliyordum sizin gibi kıçımın üstüne oturup da ah vah demiyorum faaliyet gösteriyorum bunu da fikir almak için sordum tmm.
Bak mesela ben kıçımın üstünde oturup ah vah derken insan olduğum için beynimden binlerce insanî düşünce geçiriyorum. Evet, yarın ne pişireceğimi de geçiriyorum zihnimden.
Ama burada konu açmıyorum, insanlara sormuyorum böyle aptal saptal şeyleri
Ve evet bu beni senden daha fazla "insan" yapıyor.
Çünkü devam ediyor olsa da şuan benim için hayat durdu. Devam eden kısmı çok az, zaruri.
Sense ahmakça şeyleri kafasına takan bunu açıklamakta bir beis görmeyen bir insansın(!)
Faaliyet gösteriyormuşsun,göster hadi Allahaşkına git göster de sus yani.

Yorum yazmamak da bir tercih ama sinirden tutamadım kendimi. İnsanların sevdikleri öldü, binbir emekle aldıkları evleri arabaları mahvoldu, bebekler ailesiz kaldı, soğuktan donarak ölen henüz cesedi bulunmamış bir sürü vatandaşımız var. Ayakta olmaktan utandığımız bu günde nasıl böylesi bir konu açıyorsunuz ?
Evet o yüzden bu hafta içi gönüllüler arkadaşlarla deprem bölgesine gidiyoruz hani insanları oturduğunuz yerden yargımamaanız diyorum ben sizin gibi oturduğun yerden ah vah demiyorum faaliyet göstermek için bizzat başvuru yaptım kan bağışımı da, dün yaptım ve ailemle bitlîkte 5 koli hazırlayıp belediyeye de teslim ettim neyse siz anlamazsınız

Pardon da duyarlılığı sizden öğrenecek değilim ben hafta içi tüm memur arkadaşlar gönüllüler olar o deprem bölgesine gidecek erzak dağıtmak için oturduğunuz yerde insan yargılamayın sırf konuşmuş olmak için de konuşmayın
Tam anlamıyla duyarlılığı buradan bizlerden öğreneceksiniz.

Birleşik "sanane" kelimesi olarak kullanırsa, "seni ilgilendirmez/âlâkadar etmez" anlamına gelir. eğer "sana ne?" olarak kullanılırsa, "seni ne ilgilendirir/seninle âlâkası ne?" manasında soru cümlesi olur.

Bak mesela ben kıçımın üstünde oturup ah vah derken insan olduğum için beynimden binlerce insanî düşünce geçiriyorum. Evet, yarın ne pişireceğimi de geçiriyorum zihnimden.
Ama burada konu açmıyorum, insanlara sormuyorum böyle aptal saptal şeyleri
Ve evet bu beni senden daha fazla "insan" yapıyor.
Çünkü devam ediyor olsa da şuan benim için hayat durdu. Devam eden kısmı çok az, zaruri.
Sense ahmakça şeyleri kafasına takan bunu açıklamakta bir beis görmeyen bir insansın(!)
Faaliyet gösteriyormuşsun,göster hadi Allahaşkına git göster de sus yani.
Hımm ah vah demek yerine faaliyete gelseniz keşke oturduğunuz yerden sıcacık yatağınızda kalsanız keşke sizde gönüllü olsanız keşke ne bili1ym Bi k1sn verseniz mesela koli erzak yardımı yapsanız ha bu arada benim de orda akrabam var o yüzden benim vicdanımı sorgulamayın olur mu sizin gibi koyun değilim oturup ah vah denek yerive faaliyete geçtim ve bu hafta içi gidiyorum neyse siz anlamazsınız hadi oturduğunuz yerden ahlamaya devam edin ah ederek sorun çözülmüyor ama bu zihniyet size yok belliki neyse by

Hımm ah vah demek yerine faaliyete gelseniz keşke oturduğunuz yerden sıcacık yatağınızda kalsanız keşke sizde gönüllü olsanız keşke ne bili1ym Bi k1sn verseniz mesela koli erzak yardımı yapsanız ha bu arada benim de orda akrabam var o yüzden benim vicdanımı sorgulamayın olur mu sizin gibi koyun değilim oturup ah vah denek yerive faaliyete geçtim ve bu hafta içi gidiyorum neyse siz anlamazsınız hadi oturduğunuz yerden ahlamaya devam edin ah ederek sorun çözülmüyor ama bu zihniyet size yok belliki neyse by
Türkçe mi bu yazdıkların?
Hı hı tamam sensin.
Hadi selametle.
Valla uğraşamıcam.

Sizi engelleyen biri var diyelim hayatında biri mi var diye sorduğunuzda sanane diyorsa bu ne anlama gelir
Şaka mı yapıyorsunuz nerde kamera el sallayacağım
İnsanlar ölüyor insanlar anlıyor musunuz sen halen neden sanane neden bahane dedi diye soruyorsun..bazen insanı çileden çıkartıyorsunuz ya

Şaka mı yapıyorsunuz nerde kamera el sallayacağım
İnsanlar ölüyor insanlar anlıyor musunuz sen halen neden sanane neden bahane dedi diye soruyorsun..bazen insanı çileden çıkartıyorsunuz ya
İnsanlar öldüğü için gönüllü olarak ortaya gitmeyi göze aldım ve çalıştığım yerden giden tek bayan benim kıçınızın üstüne oturup insanları yargılamayın olur mu yargılamak yerine kalkın da faaliyette geçin s>cacık yatağınızda ona buna sarmayın cvp yazmak istemiyısanozda yazmadınız olur biter hadi by

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X